Topp 10 All Inclusive-hoteller i Syden

All Inclusive (alt inkludert) gjør ferieoppholdet mye enklere når mat og drikke er betalt på forhånd. Du trenger ikke bekymre deg for hvor mye penger du har brukt, eller hvor det nærmeste spisestedet er.

restplass-syden
Gjør reisen enda behageligere på et all inklusiv-hotell. Foto: getty

Vi har gjort jobben enklere for deg og funnet de aller beste All Inclusive-hotellene i Syden. Spis deg mett og nyt drinker ved bassengkanten på ett av disse fantastiske hotellene.

Søk flybilletter her

1.Mitsis Laguna Resort & Spa, Kreta

Bo som kongelig og opplev service i verdensklasse på Mitsis Laguna, kun 3 km fra Hersonissos. Dette All Inclusive-hotellet er så stort at det har plass til syv restauranter som tilbyr alt fra sushi, gresk og italiensk mat. I tillegg er det fem barer på stedet, hvor to av dem ligger ved bassengene. Hotellet kan også skilte med en tennisbane, 342 nydelige hotellrom og ett spa med full service.

Bestill hotellet her

2.Iberostar Creta Panorama & Mare, Kreta

Bo rett ved Egerhavet, på dette elegante hotellet fullt av sjarm og spennende fasiliteter. Ferieanlegget serverer buffé i hovedrestauranten, men det er hele tre restauranter du kan velge mellom. Dette fredelige komplekset har seks bassenger, treningsstudio, boblebad, badstue og omfattende sportsfasiliteter. Du kan blant annet prøve deg på volleyball, basketball, bueskyting, biljard og aerobic.

Bestill hotellet her

3.Iberostar Christina, Mallorca

Fantastisk hotell med fantastisk service. Hotellet er kun få meter unna stranden, og bussen som kjører til Palma sentrum er rett foran hotellet. Iberostar Christina er egnet for barnefamilier med både barnepass og barnebasseng. Det tar kun 10 minutter å kjøre til flyplassen.

Les mer om hotellet her

4.Ikos Oceania, Nea Moudania, Hellas

Hotellet ligger på en privat strand med eget evighetsbasseng. Stedet tilbyr en rekke restauranter, alt fra italienske, greske og asiatisk mat. På stranden er det bare å slappe av og nyte gratis drinker på de hvite solsengene.

Bestill hotellet her

5.Mitsis Rodos Maris Resort & Spa, Rhodos

Mitsis Rodos ligger 15 km fra Lindos, 60 km fra Rhodos-by og 55 km fra flyplassen. Her er det full fart med vannsklier og underholdning. All mat og drikke får du selvsagt inkludert, og du har flere restauranter med spennende retter å velge mellom. Du får tilgang til saltvannsbassenger, bassengbar, og barnebasseng med vannsklie.

Bestill hotellet her

6 Blue Sea Beach Affiliated by Melia, Kreta

Femstjerners hotellet ligger ved stranden i det kjente feriestedet Stalis. Nyt en paraplydrink eller to under solnedgangen på stranden rett utenfor hotellet, eller benytt de mange spennende fasilitetene. Hotellet har blant annet eget spa, basseng og treningsstudio.

Bestill hotellet her

7.Myseahouse Flamingo (voksenhotell), Mallorca

Hotel Flamingo ligger ett minutt fra Playa del Palma-stranden, og kan skilte med to utendørsbassenger, spa og eget treningssenter. De fleste rom har utsikt over det turkise havet og har moderne innredning. Spennende butikker, barer og restauranter er en kort gåtur unna.

Les mer om hotellet her

8.Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa, Ibiza

Bortsett fra å være et flott hotell som tilbyr all inclusive, kan dette hotellet skilte med fasiliteter som syv tenninsbaner, fire restauranter, ett spa, treningssenter og fire ferskvannbassenger. Sentrum ligger 6 km unna, mens flyplassen er 4 km unna.

Bestill hotellet her

9.Hotel Riu Vistamar, Gran Canaria

Dette er et populært All Inclusive-hotell som ligger høyt oppe på en klippe mellom Puerto Rico og Amadores-stranden. Amadors er ett av Gran Canarias nyeste feriesteder med fine hotell og en nydelig hvit sandstrand. Fordelt på 475 hotellrom, to restauranter og to utendørsbassenger, gjør dette til et relativt stort hotell.

Bestill hotellet her

10.Barceló Fuerteventura Castillo, Fuerteventura

Barcelo Fuerteventura Castillo minner om en kanarisk landsby med sine småhus. Hotellet har et stort bassengområde med flere saltvannsbassenger, hvor ett av dem har en temperatur på minimum 20 grader i vinterstid.

Spis deg mett på bufférestaurant, pizzeria og paella-/à la carte-restaurant. Husk streng kleskode (kle deg pent!).

Bestill hotellet her