De beste hotellene på Gran Canaria

Mange nordmenn velger å reise til Gran Canaria på grunn av øyas varme og stabile klima året rundt – særlig i vintersesongen.

Faktisk er Gran Canaria det mest populære reisemålet på Kanariøyene. Etter Gran Canaria følger Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura, skriver Aftenposten.

Er du en av de mange som vil ta turen hit i år, men vet ikke hvor du skal bo? Kanskje leter du etter det beste hotellet for barn på Gran Canaria? Eller hva med det beste hotellet for kun voksne?

Med de mange flyene som går til Gran Canaria, så er det mange muligheter til å sy sammen den perfekte ferien til deg og din(e) selv.


Se stort utvalg av hoteller på Gran Canaria her.


De beste luksushotellene

Seaside Grand Hotel Residencia – Gran Lujo, Maspalomas

Dette hotellet vant prisen for beste luksushotell, best for romantikk og best for service på Tripadvisor i 2016. Ligger rett ved Maspalmas-dunene, og er et kompleks med en liten oase i midten. Hotellet er en del av Leading Hotels in the World, og restauranten på hotellet er anbefalt av Michelin (uten stjerne). Med et spa som får gode kritikker, et fint bassengområde og prisvinnende service er dette et fint luksusvalg på øya.

Les mer om hotellet og se flere bilder her


Radisson Blu Resort, Arguineguin

Et skikkelig luksusresort midt i Lille Norge, men det bør egentlig ikke trekke noen vei. Supre strender, og virkelig gode fasiliteter for både små og store på dette virkelig godt plasserte resortet. Topp luksus. Har både ferskvanns-og saltvannsbasseng, stort fritidsområde med sportslige aktiviteter og en god restaurant. Kort gåavstand til god shopping.

Her finner du resortet


De beste hotellene for barnefamilier

Baobab Resort, Meloneras

Et resort med Afrika-inspirert design og svær familievennlig oppbygning. Resortet ligger i Meloneras rett ved Maspalomas. Romslige familierom og mye fint som barna liker å se på, og buffetrestauranter for familiene som ikke helt klarer å bestemme seg for hva de vil spise, men likevel femstjerners luksus. Litt av det beste fra flere verdener. Har miniclub, minidisco og barnepass, samt mange fine basseng og en god gym.

Les mer om hotellet her


Hotell Seaside Palm Beach, Maspalomas

Seaside Palm Beach ligger 100 meter fra Maspalomas-stranden på Gran Canaria. Med retroinspirert innredning inspirert av designer Alberto Pinto. Playa del Inglés er 4 km unna. Les mer om hotellet her.


Marina Suites, Puerto Rico

4-stjernershotell i Puerto Rico i et rolig område på stranden. Hotellet har gode fasiliteter for barn med leke-og spillerom, barnepass, barneklubb og barnebasseng.

Les mer om hotellet her.


De beste hotellene kun for voksne

Bohemia Suites & Spa, Playa del Ingés

Flott hotell i Playa del Inglés med perfekt beliggenhet – i nærheten av strand og gode shoppingsteder. Hotellet har også et eksklusivt spa med 11 behandlingsrom, inkludert rom for par. I tillegg er det yoga-og pilatestimer på stedet.

Les mer om hotellet her.


Gold By Marina, Playa del Inglés

4-stjernershotell i et stille område i Playa del Inglés med høy standard. Rent, moderne rom, ved stranden og store fellesterrasser. Scorer høyt på beliggenhet og service.

Les mer om hotellet her.


Hotel Riu Don Miguel, Playa del Inglés

Dette hotellet er kun for voksne, har en veldig god standard og fin plassering. Et meget godt valg, og et av de bedre valgene for hotell på øya – spesielt for de som vil ha en ferie uten barn. Mange aktiviteter, fin bar og god mat.

Les mer om hotellet her


Ute etter rimelige hoteller på Gran Canaria? Sjekk det store utvalget her.