De beste hotellene på Gran Canaria

Mange nordmenn velger å reise til Gran Canaria på grunn av øyas varme og stabile klima året rundt. Her er noen hoteller som gir deg den beste overnattingen på øya.

beste hotell på gran canaria
Gran Canaria er flott øy å besøke uansett årstid. Foto: getty

Planlegger du å besøke Gran Canaria i år, men er usikker på hvilket hotell du skal velge? Enten du leter etter det beste familiehotellet eller et hotell som kun er for voksne, har øya et bredt utvalg å tilby.

Med mange flyavganger til Gran Canaria, er det enkelt å skape din perfekte ferieopplevelse for deg og dine medreisende. Vi har funnet de aller beste hotellene på Gran Canaria.


De beste luksushotellene

Seaside Grand Hotel Residencia – Gran Lujo, Maspalomas

beste hotell på gran canaria

Seaside Grand Hotel Residencia – Gran Lujo i Maspalomas er en elegant og avslappende oase av luksus. Hotellet tilbyr romslige suiter, førsteklasses spa og gourmetrestauranter med høy kvalitet. Beliggenheten nær Maspalomas’ sanddyner gir gjestene mulighet til å utforske øyas vakre natur.

Her finner du hotellet

Radisson Blu Resort, Arguineguin

beste hotell på gran canaria

Dette luksuriøse hotellet på Gran Canaria ligger midt i Lille Norge og er en skjult perle som fortjener oppmerksomhet. Med fantastiske strender og førsteklasses fasiliteter for både små og store gjester, er dette resortet virkelig et godt valg.

Her finner du hotellet


De beste hotellene for barnefamilier

Lopesan Baobab Resort, Meloneras

beste hotell på gran canaria

Dette hotellet har en Afrika-inspirert design og er svært familievennlig. Det ligger i Meloneras rett ved Maspalomas. Resortet tilbyr romslige familierom og har en mengde underholdningstilbud for barn, inkludert buffetrestauranter som passer for hele familien.

Les mer om hotellet

Hotell Seaside Palm Beach, Maspalomas

beste hotell på gran canaria

Seaside Palm Beach-hotellet ligger bare 100 meter fra Maspalomas-stranden på Gran Canaria. Hotellets innredning er inspirert av retrodesign av Alberto Pinto. Playa del Inglés ligger kun 4 km unna, noe som gjør dette til et ideelt sted å nyte både strandlivet og den livlige atmosfæren i nærheten.

Les mer om hotellet her

Marina Suites, Puerto Rico

beste hotell på gran canaria

Dette firestjernershotellet i Puerto Rico ligger i et fredelig område ved stranden. Hotellet har omfattende fasiliteter for barn, inkludert lekerom, spillrom, barnepass, barneklubb og et eget barnebasseng. Det er et ideelt valg for familier som ønsker en avslappende ferie på Gran Canaria med god tilrettelegging for barna.

Les mer her


De beste hotellene kun for voksne

Bohemia Suites & Spa, Playa del Ingés

beste hotell på gran canaria

Dette flotte hotellet i Playa del Inglés har en perfekt beliggenhet nær stranden og gode shoppingmuligheter. Hotellet tilbyr et eksklusivt spa, inkludert rom for par, samt yoga- og pilatestimer på stedet. Det er en ideell destinasjon for avslapning og velvære under oppholdet på Gran Canaria.

Les mer om hotellet her.

Gold By Marina, Playa del Inglés

beste hotell på gran canaria

Dette hotellet ligger i et rolig område i Playa del Inglés og tilbyr høy standard og komfort. Rommene er moderne og rene, og hotellet ligger ved stranden med store felles terrasser. Det rangeres høyt for både beliggenhet og service, og er et utmerket valg for en avslappende ferie på Gran Canaria.

Les mer om hotellet her

Servatur Don Miguel, Playa del Inglés

beste hotell på gran canaria

Dette voksnehotelltilbudet har førsteklasses fasiliteter og en utmerket beliggenhet på øya. Det er et svært attraktivt valg og regnes blant de beste hotellene på Gran Canaria for gjester som foretrekker en barnefri ferie. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter, en hyggelig bar og god mat.

Les mer om hotellet her


Skjulte perler på Gran Canaria

Gran Canarias skjulte skatter finner du utenfor vanlige turistområder, fra sjarmerende Fataga til vakre Barranco de Guayadeque.