De beste høyfjellshotellene for hele familien

Det finnes en mengde høyfjellshoteller i Norge – alt fra de historisk godt bevarte, til de mer moderne med tilgang til spa og skianlegg. Men å ta med hele familien på hytta, er avhengig av barnevennlige fasiliteter – slik som innendørs basseng, lekeland og trygge skianlegg. Vi har funnet de aller beste høyfjellshotellene for hele familien.


Norefjell Ski & Spa – Sentralt på Østlandet

Ca 1,5 time fra Oslo finner du dette populære høyfjellshotellet i vakre omgivelser. Spahotellet har vunnet mange priser og utmerkelser. Slik som Norway’s leading sparesort hele fire ganger, og Norway’s Leading Resort to ganger. Hotellet ble også kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014, 2015 og 2016 av World Ski Awards og Country winner 2016 og 2017: Luxury Resort Spa – World Luxury Spa Awards. De har en 16 meter høy innendørs klatrevegg, skøytebane på vintertid, spa-avdeling, svømmebasseng og treningrom, og et eget aktivitetsrom for barn. På Norefjell er det vinteraktiviteter for alle. Alt fra skøytebaner, akebakker og skiløyper.

Se mer av hotellet her.


Vestlia Resort – I skiparadiset Geilo med badeland

Et lunt og koselig hotell som ligger midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur. Her er det eksklusivt spa-og fitnessenter – 1000 kvadratmeter for kropp og sjel. I tillegg er det gratis tilgang til badelandet, Eventyrbadet. Flere barnevennlige fasiliteter er bowling, lekeland og golf. Av utendørsaktiviteter er det selvfølgelig alpint og langrenn. Her finnes det parker og arenaer tilpasset alle nivåer, og hele 40 nedfarter å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Les mer om hotellet her.


Radisson Blu Mountain Resort & Residences – Norges største skisted

Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil, Familierom, utsikt mot fjell, Oppholdsområde

Innendørs basseng, lekeområde for barn, badstue, og spa med 12 behandlingsrom er noen av fasilitetene for Trysil-gjestene. Mange av de 369 rommene har fjellutsikt med fasiliteter som gratis trådløst nett. Om dere er en stor vennegjeng eller familie som reiser sammen, kan dere oppgradere til familieleilighet med to soverom, leilighet med to eller tre soverom, eller en suite med to soverom samt fjellutsikt, et lite kjøkken og ekstra soverom. Les mer om hotellet her.


Gaustablikk Høyfjellshotell, Rjukan – Pudderparadis i Norges beste ferieby

Ved foten av Sør-Norges høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk på 960 m.o.h. Det som i 1970 startet som en liten fjellstue, består i dag av hotell, leiligheter, store flotte fjellhytter og et komplett skisenter. Les også: Rjukan – en av Norges beste feriebyer Opplev Gaustablikk Skisenter, som i dag har 12 heiser, derav 2 stolheiser og over 30 km med nedfarter i ulike lengder og vanskelighetsgrader. I tillegg kan du unne deg med stor varmestue, kafeteria og afterski, skiutleie med skiservice og skiskole.  Med utendørsbelysning  holder skianlegget også åpent for kveldkjøring. I tillegg er det tilgang til et leke- og aktivitetsrom og en salong med biljard og bordtennis. Bestill hotellet her.


Dr. Holms, Geilo – Sjarmerende og autentisk

Du kjeder deg aldri på Dr. Holms Hotel. Her er det tilgang til 3 restauranter, spa med full service, nattklubb, innendørsbasseng og treningsstudio, i tillegg til Geilo skisenter rett utenfor døra. Også perfekt hotell for familier, med egen barnepass. Gratis frokostbuffé, wi-fi og henting fra togstasjonen er inkludert. Bestill hotellet her.