De beste høyfjellshotellene for hele familien

Høyfjellshotellene som gir tidenes skiferie og vinteropplevelse.

Høyfjellshotell Familie
Noen av de aller beste høyfjellshotellene i Norge. Foto: Hotels

Det finnes en mengde høyfjellshoteller i Norge – alt fra de historisk godt bevarte, til de mer moderne med tilgang til spa og skianlegg. Men å ta med hele familien på hytta, er avhengig av barnevennlige fasiliteter – slik som innendørs basseng, lekeland og trygge skianlegg. Vi har funnet de aller beste høyfjellshotellene for hele familien.


Norefjell Ski & Spa – Sentralt på Østlandet

Høyfjellshotell Familie

Omtrent 1,5 time fra Oslo finner du dette populære høyfjellshotellet i vakre omgivelser. Spahotellet har vunnet mange priser og utmerkelser. Slik som Norway’s leading sparesort hele fire ganger, og Norway’s Leading Resort to ganger.

Se mer av hotellet her


Vestlia Resort – I skiparadiset Geilo med badeland

Høyfjellshotell Familie

Et lunt og koselig hotell som ligger midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur. Her er det eksklusivt spa-og fitnessenter – 1000 kvadratmeter for kropp og sjel. I tillegg er det gratis tilgang til badelandet, Eventyrbadet. Flere barnevennlige fasiliteter er bowling, lekeland og golf.

Les mer om hotellet her


Gaustablikk Fjellresort, Rjukan – Pudderparadis i Norges beste ferieby

Høyfjellshotell Familie

Ved foten av Sør-Norges høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk på 960 m.o.h. Det som i 1970 startet som en liten fjellstue, består i dag av hotell, leiligheter, store flotte fjellhytter og et komplett skisenter. Les også: Rjukan – en av Norges beste feriebyer.

Bestill hotellet her


Dr. Holms, Geilo – Sjarmerende og autentisk

Høyfjellshotell Familie

Du kjeder deg aldri på Dr. Holms Hotel. Her er det tilgang til 3 restauranter, spa med full service, nattklubb, innendørsbasseng og treningsstudio, i tillegg til Geilo skisenter rett utenfor døra. Også perfekt hotell for familier, med egen barnepass. Gratis frokostbuffé, wi-fi og henting fra togstasjonen er inkludert.

Bestill hotellet her


Norgesferie: 17 utrolige steder i Norge

Nydelige fjorder, fjell, fossefall og breer – man trenger ikke å reise langt for å knipse det perfekte feriebildet her til lands.