Foto: iStock

Hit drar du på skiferie med vennegjengen

Avslapning, party-party, eller begge deler?

Ta med vennene dine og dra på en ordentlig skiferie i den norske fjellheimen! Et par dager i fjellet med avkobling, afterski, god mat og skikjøring bør være på lista til alle vennegjenger. La deg friste av disse forskjellige høyfjellshotellene.

Er dere lei storbylivet, slitsomme Syden-turer eller lange flyreiser? Norske fjell og vakre vinterlandskap frister mange til å ta seg en ferie på et høyfjellshotell. Her får dere samlet alt på ett og samme sted – med spennende aktiviteter både ute og inne. Ofte er det best å bare feriere i vårt eget land!

Les også: Slik får du billigst og best leiebil


Norefjell Ski & Spa: Høyfjellshotell med spa

Unn deg litt luksus på spa med storslåtte naturomgivelser, samtidig som du har skibakken rett utenfor hotellet. Dette resortet har i flere år blitt kåret til Norges ledende spa-resort. Norefjell Ski & Spa er stedet med alt du kan drømme om. Med beliggenhet midt i bakken i Norefjell, utmerket spaanlegg, ski in/ski out, utendørs boblebad, 16 meter høy klatrevegg innendørs og mange andre aktivitetstilbud. Velg mellom ulike spamenyer med alt fra «Fjellro» til «Fjelldronning». Kanskje ikke det rette «partystedet» med vennegjengen, men heller for dere som vil ha et avslappende opphold.

Se mer av hotellet her.


Sjekk også disse høyfjellshotellene med spa:

Radisson Blu Resort, Trysil

Vestlia Resort, Geilo

Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil

Nøsen Yoga Mountain Lodge, Valdres


Dr. Holms Hotel: Historisk høyfjellshotell med flott basseng i Geilo

Det mest kjente hotellet i Geilo med et preg av eksklusivitet. Spa-anlegget har basseng, boblebad og badstue – med blant annet Nordens eneste Shiseido spa, tyrkisk dampbad og boblebad både ute og inne.  Bassenget er på 16 meter med fin utsikt til snøparadiset utenfor.

Dr.Holm er et reisemål i seg selv, med alt fra 50-talls bowling, restaurant, kafé og afterski. I tillegg er det skiløyper rett utenfor døra, med skogs-og fjellstier. Du kan velge mellom hele 39 skibakker og 18 heiser. Hotellet blir kalt for «hotellet med ni liv» hvor det hele startet i 1909. Doktor og spesialist på luftveissykdommer, Ingebrigt Christian Holm, ville at pasientene skulle puste i frisk fjelluft, som en del av behandlingen. Opp gjennom årene hadde Dr.Holms flere eire, hvor mange kjente personer som Knut Hamsun og Sonja Henie var stamgjester.

Les mer om hotellet her.

 

Sjekk også dette høyfjellshotellet med innendørs basseng: Vestlia Resort, Hol


Skarsnuten Hotel i Hemsedal: Afterski og høyfjellshotell i nærheten av Oslo

Hemsedal ligger midt i den norske fjellheimen, mellom Oslo og Bergen. Her finner du mange flotte skihoteller, men skal vi anbefale ett så er det vinner av Norges beste Ski Boutique Hotell i 2014 og 2015! Skarsnuten Hotel ligger på kanten av en fjellhylle 1000 meter over havet, med 37 rom og 4 luksuriøse stor-hytter. Hemsedal byr på fantastiske fjell-landskap med hvite topper, som du selvfølgelig får nyte fra Skarsnuten. Er du sulten kan du smake på sesongbaserte retter med ferske råvarer i hotellets restaurant. Fra restauranten får du en spektakulær utsikt over den glitrende og snødekkete fjellheimen. Hotellet byr på særegen arkitektur og transportløype ned til skibakkene. Ta deg en tur for å oppleve skandinavisk design og god mat i majestetiske omgivelser!

På Skarsnuten får du også oppleve afterski på hotellet, eller ta deg en tur til de andre store afterski-festene. Se liste over afterski i Hemsedal her.

Hemsedal er godt kjent for sine legendariske afterskifester, og bor du i Skarsnuten bor du i nærheten av de beste afterskistedene. Du bor for eksempel i nærheten av Hemsedal Skisenter. Her finner du flere hoteller i nærheten av Hemsedal Skisenter.

Les mer om hotellet her.

På Laurel Nights finner du kun det beste. Søk hotell HER!


 Les også:

Hit reiser skiglade jenter