Det grønne New York-hotellet

Velkommen til et av New Yorks mest miljøvennlige hoteller i Central Park – en grønn lunge midt på Manhattan.

Slapp av, omringet av grønne planter hvor enn du snur deg, og bli en del av miljøet! Du skjønner fort hva 1 Hotel Central Park står for når du legger merke til de mange grønne plantene på alt fra hotellets fasader til taket og til veggene. New York-hotellet er ikke bare flott i utseende, men det har også en fin visjon om at du skal føle deg hjemme, samtidig som du er en del av en miljøvennlig atmosfære.

Les mer om hotellet her

Inspirert av Central Park

De fleste vet vel at Central Park er New Yorks mest kjente park. Det er nettopp parken som er hotellets inspirasjon. På New York-hotellets utvendige fasader er det grønne planter som dekker murveggene. Innvendig er det gjenbrukte møbler, en timer i dusjen som forteller deg når det har gått 5 minutter, tavler på nattbordet i stedet for notatblokker, resirkulerte kleshengere i papp, økologiske madrasser, trippel-filtrert vann og selvsagt amerikanske ivy-planter. I tillegg finner du Google Nexus- tablet i rommet, som styrer alt fra TV, lys, termostat, gardiner og romservice. Den sporer ditt karbon-fotavtrykk, samtidig som den teller hvor mye vann og energi du bruker hvert minutt av oppholdet ditt. Trevirke fra fornybare kilder. Sengetøyet er selvfølgelig 100% organisk. Det er ikke bare hotellet som har fokus på miljøet, men med deg som gjest blir du en viktig del av det, enten du vet det eller ikke.

Les mer om hotellet her

«Vi hadde en langweekend i New York i februar. 1Hotel var utrolig flott innredet. Personalet var serviceinnstilt og vennlig. Ikke påtrengende. Kjempefin restaurant, Jams, med god frokost, lunsj og middag. Flott rom.»– En anmeldelse fra Hotels.com

Les også:

Hotelltipset – The Whitby Hotel