Foto: Hotels.com

Det grønne New York-hotellet

Her er alt miljøvennelig.

Velkommen til et av New Yorks mest miljøvennlige hoteller i Central Park – en grønn lunge midt i Manhattan. Slapp av, omringet av grønne planter hvor enn du snur deg, og bli en del av miljøet!

Du skjønner fort hva 1 Hotel Central Park står for når du legger merke til de mange grønne plantene på alt fra hotellets fasader til taket og til veggene.

Dette hotellet i New York er ikke bare flott i utseende, men det har også en flott visjon om at du skal føle deg hjemme, samtidig som du er en del av en miljøvennlig atmosfære.

Få oversikt over New Yorks aller beste hoteller på Laurel Nights.

Inspirert av Central Park

De fleste vet vel at Central Park er New Yorks mest kjente parker. Det er nettopp parken som er hotellets inspirasjon. På hotellets utvendige fasader er det grønne planter som dekker murveggene. Innvendig er det gjenbrukte møbler, en timer i dusjen som forteller deg når det har gått 5 minutter, tavler på nattbordet istedet for notatblokker, resirkulerte kleshengere i papp, økologiske madrasser, trippel-filtrert vann og selvsagt amerikanske ivy-planter.

I tillegg finner du Google Nexus- tablet i rommet, som styrer alt fra TV, lys, termostat, gardiner og romservice. Den spore dine karbonfotavtrykk av oppholdet, samtidig som den teller opp hvor mye vann og energi du forbruker for hvert minutt av ditt opphold. Trevirke fra fornybare kilder. Sengetøyet er selvfølgelig 100% organisk. Det er ikke bare hotellet som har fokus på miljøet, men med deg som gjest blir du en viktig del av det, enten om du vet det eller ikke.

Les mer om hotellet her

Les mer om hotellet her.

Restauranten, Jams

Kjøkkensjef Jonathan Waxman har blitt kalt for «den beste kokken i New York»  av den prestisjetunge mat-og restaurantorganisasjonen, James Beard. På restauranten James får du nettopp servert hans velkjente matretter inspirert av California. Det åpne kjøkkenet består av murvegg og eikebord, og du kan til og med nyte maten utenfor i bakgården omringet av grønne planter og utsikt over Central Park.

Les mer om hotellet her

https://www.1hotels.com/sites/default/files/hero/jams_0.jpg

Les mer om hotellet her.

Du finner rabattkoder hos Hotels.com her

«Vi hadde en langweekend i New York i februar. 1Hotel var utrolig flott innredet. Personalet var serviceinnstilt og vennlig. Ikke påtrengende. Kjempefin restaurant, Jams, med god frokost, lunsj og middag. Flott rom.»– En anmeldelse fra Hotels.com

Verdens beste hoteller på Laurel Nights

https://pbx.images.nettavisen.no/?h=800&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2015/07/iStock.jpg

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her.

Få oversikt over New Yorks aller beste hoteller her.

 

Les også:

New Yorks 5 spennende bydeler

New York på budsjett