Dette gjør italienere bedre enn oss

Ciao Bella. Viva Italia! Hva forbinder du med Italia? Roma, pizza, Gudfaren-filmene, is, det syngende språket, eller menneskene som koser seg på alle kafeer og restauranter?

COLOURBOX1526279

Jada, italienere kan å nyte livet, ta vare på turistene og elsker sine mødre mer enn (tørr vi å påstå) sine koner?

Romantikk

De fleste skandinaviske kvinner har vel opplevd å bli ropt etter eller flørtet med, mens de har vært på tur i Italia. Ja, italienere kan å forføre. De er kanskje ikke diskre, men de er lidenskapelige. De liker å vise hva de mener og føler. Dette er noe som har vært et kjennetegn for det italienske folket i århundre og beviset finnes i hver eneste by. Historien, arkitekturen, maten, kulturen og familien gjenspeiler deres store hjerter og kjærligheten de har for hverandre, sitt land og livet.

COLOURBOX3212294

Har du vært i Italia en gang- er det garantert at du kommer tilbake. Dette landet sjarmerer alle i senk og du blir lamslått av dens usedvanlige skjønnhet, kultur og folket.

Venezia

En av de mest romantiske byene i Italia. Byen er både mystisk, hemmelighetsfull og full av fantastisk historie. Venezia er nesten som et levende museum og det er aldri nok tid til å utforske alt du måtte ønske. Den utrolige arkitekturen, maten, menneskene og stemmingen gjør at turister fra hele verden inntar Markusplassen og står i kø for en gondol-tur. Det er romantikk fra en annen tid og den må oppleves minst en gang i livet.

Hotel Danieli

PicMonkey Collage

Dekorative rom – tatt ut av en annen tid, marmor på alle bad og overdådig interiør. Dette kjennertegner 4stjerners hotellet som ligger i hjertet av Venezia, bare noen få skritt unna San Zaccaria vannbuss, Sukkenes bro og Dogepalasset. Ikke langt unna ligger også St. Markus-basilikaen og Rialto-broen. Du kommer utvilsomt i en romantisk stemning og vil sette ekstra pris på din kjære når du er gjest på Danieli. Dagene kan fylles med sightseeing på dagen, vin og mat på kvelden mens du nyter den fantastiske utsikten fra hotellets balkong.

Carnival Palace Hotel

PicMonkey Collage1

Luksuriøst, dekorativt og romantisk. Carnival Palace Hotel ligger i Venezia (Cannaregio), i nærheten av Guglie vannbuss, Rialto-broen og Squero di San Trovaso. Ikke langt unna ligger også St. Markus-basilikaen og St. Mary of the Friars. Gjestene gir gode anbefalinger og skryter av den romantiske atmosfæren på dette 4-stjerners hotellet.  

Finn flybilletter her

Mat

Ja, dette fantastiske landet har noen av de flotteste råvarene og det er ingen tvil om at de nyter maten de lager.  Uansett om det er spaghetti, pizza eller is er det en regel som gjelder: jo mindre ingredienser jo bedre. La råvarene snakke for seg selv. Og hvem kan vel si seg uenig i dette:  mozzarella, parmesan, parmaskinke og pasta. Disse produktene har så mye smak i seg selv at de bør spille hovedrollen i retten.

mat

En ekte italiensk pizza med tynn bunn, mozzarella og parmaskinke trenger kun et par dråper med olje, noen basilikumblader og munnen er full av vann. Ja, takk. Italia er også kjent for sine fantastiske viner. Amarone og Barolo fra Nord-Italia, Brunello og Chianti fra Toscana, den søt dessertvin Vin Santo fra Toscana, er bare noen av de kjente edle dråpene dette landet eksporterer.

Firenze

Hotel Lungarno

PicMonkey Collage2

Hotel Lungarno ligger i hjertet av Firenze, med gåavstand til Den hellige gledes kirke, Ponte Vecchio og Palazzo Pitti. Ikke langt unna ligger også Duomo di Santa Maria del Fiore og Uffizigalleriet. Dette hotellet har en restaurant, en bar/lounge og snackbar/delikatesseforretning. Fine, lyse rom og nydelig utsikt over byen sjarmerer sine gjester.  

Hilton Florence Metropole Hotel

PicMonkey Collage3

Hilton Florence Metropole Hotel har et helsestudio og et boblebad. Spisealternativene på dette hotellet med familievennlig profil består av en restaurant og en bar/lounge. Flotte moderne rom og en god beliggenhet. Hotellet ligger nær Giardino di Archimede, Pitti Vintage og Via Maggio. Ikke langt unna ligger også Giardini Boboli og Santa Maria Novella basilika og museum.

Sportsbiler

Ferrari, Pagani, Alfa Romeo, Maserat i- for mange er dette drømmebilene. Og er det noe italienere snur seg like mye etter som pene jenter- så er det fantastiske biler. I Roma finner du nok mange av disse utrolige maskinene parkert bortover de eksklusive shoppinggatene eller utenfor noen av de luksuriøse hotellene. Det er ikke uvanlig at folk stopper opp og tar bilder. Du finner også forhandlere midt i byen og da er det opp til deg om du vil ta en liten kjøretur.

Roma

Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts

PicMonkey Collage4

Dette fantastiske hotellet har en utrolig beliggenhet og utsikt over hele Roma. Her får du alt du måtte ønske av et luksuriøst hotell. Klarer du derimot å rive deg løs fra de fantastiske 5-stjerners fasilitetene, kan du sette deg på gratisbussen, som tar deg med inn til sentrum på 20 minutter. La Pergola, som er hotellets restaurant, regnes for å være blant de beste i sitt slag i Roma. Om sommeren kan du ta deg en dukkert i bassenget utendørs, mens bassenget innendørs er mer aktuelt om vinteren. Du kan også spandere en massasje på deg selv i Grand Spa. Et unikt hotell fra øverste hylle. Ren nytelse venter på gjestene som velger å booke dette hotellet.  

Boscolo Exedra Roma, Autograph Collection

PicMonkey Collage6

Ønsker du en et utrolig hotellopplevelse med gangavstand til de fleste severdigheter- ja da er det denne du skal velge.  Boscolo Exedra Roma, Autograph Collection ligger i hjertet av Roma, med gåavstand til Piazza della Repubblica, Teatro dell’Opera di Roma og Terme di Diocleziano. Ikke langt unna ligger også Basilica di Santa Maria Maggiore og Foro Romano. På dette hotellet har du blant annet tilgang til et utendørs basseng, et helsestudio og en badstue, en restaurant og en bar/lounge  

COLOURBOX1082781

 

Vokser reiselysten? Les om våre andre destinasjoner:

Utenomjordisk reise – Island