Et enestående hotell i London

Midt mellom Piccadilly Circus og Charing Cross finner du Haymarket Hotel, som ligger i bydelen Westminster i Londons teaterdistrikt.

Hotellet er vegg i vegg til teaterbygningen Theatre Royal, omringet av noen av byens beste barer og restauranter. Arkitekten bak Haymarket Hotel er selveste John Nash(1752-1835), som var ansvarlig for mye av Londons byutvikling i regentskapstiden. Nash står bak mange kjente landemerker, deriblant Buckingham Palace, Trafalgar Square, og det flotte Haymarket-teateret. Reisemagasinet Condé Nast kåret hotellet til et av verdens vakreste allerede før de åpnet sine dører, og det er vel kanskje ikke så rart.

Les mer om og bestill hotellet her

Søk etter flybilletter til London her

Designeren bak hotellrommene på Haymarket Hotel er ingen andre enn hotellets eier, Kit Kemp. Alle rommene har eget design, inspirert av britisk stil med en teatralsk visjon. Kunst-elskere kommer til å elske rommene som er fylt med fargerike kontraster og håndplukkede kunstverk på veggene. Alle de 50 rommene er forskjellige – alt fra tapetene til de spesialtilpassede møblene.

Se flere imponerende bilder av hotellet her

Den eksklusive hotellavdelingen, Townhouse, skiller seg forøvrig ut fra resten av hotellet. Avdelingen har egen privat inngang og hele 4 etasjer med opptil fem dobbeltrom med hver sin suite. I tillegg til eget tegnerom og kjøkken/spisested hvor du føler deg hjemme. Brumus Bar og Restaurant er en liten restaurantperle. Her kan du nyte en klassisk afternoon tea med sandwicher, scones, småkaker og ett glass med Prommery Brut Rosé. Restauranten tilbyr også sunne varianter for deg som er påpasselig. Velg mellom sukkerfri, glutenfri eller vegansk ettermiddagste.

Bestill hotellet her

«Vi elsket Haymarket Hotel. Rommene er designet av Kit Kemp og var fantastiske. Fokuseringen på detaljer var fantastisk! Personalet, spesielt portnerservicen var svært hjelpsomme og gjorde oppholdet vårt utmerket. Flott beliggenhet og frokost på Brumus var meget bra «- en anmelder hos Hotels.com

Haymarket Hotel har fasiliteter som treningssenter og massasjetjenester, men det er heller bassengområdet som imponerer mest. Fra lobbyen tar du heisen ned til kjelleren og spaserer rett inn i en sjarmerende atmosfære. Det fargerike taket med blinkende lys er det mest iøynefallende – installert av den kjente kunstneren, Martin Richmann. Etter svømmeturen kan du lene deg tilbake og ta deg en brunch rett ved bassengkanten.

Vil du bo på et av Londons aller beste hoteller? Bestill hotellet her.

Les også:

10 av de kuleste hotellene i verden