Fantastiske hoteller som byr på det lille ekstra

Disse hotellene er destinasjon i seg selv.

En lobby, god frokostbuffet, rent og pent rom, en restaurant og et treningsrom er det en kan forvente av et hotell. Men det finnes hoteller som byr på litt mer og kan være selve destinasjonen på din ferietur. Her er noen nye hoteller som ikke vil skuffe til og med den mest kresne turisten.

Cali Mykonos

Tenk deg å nyte en dag i solen mens du koser deg med denne utsikten.

Det er lavmælt luksus som definerer Cali Mykonos – en velkommen motgift til øyas rykte for nattelange fester. På dette hoteller er det ikke DJ, neonlys og skrikende turister. Her finner du flotte flotte rom, moderne design, masse plass og uslåelig utsikt. Nyt dagen i solen ved klippe-utsiktspoolen, eller ta deg en brisk svømmeturer på en privat strand.

Her kan du se flere bilder av dette hotellet.

Hotel Dame des Arts

Hotellets takterrasse kan være deres private oase denne sommeren.

Drømmer du om Paris, bør du ta en titt på dette hotellet. Det nye tilskuddet i den franske hovedstaden byr på panoramautsikt over Eiffeltårnet og de sjarmerende skjeve, skrånende boligbygninger som ligger spredt utover byen. Ta deg en tur på takterrassen og nyt noe godt i glasset og solnedgangen over Paris. Se flere bilder av dette flotte hotellet her.

The Ritz-Carlton New York, NoMad

Det er ikke ofte New York får et nytt hotell, og The Ritz-Carlton New York byr på det du drømmer om når du tenker på den pulserede storbyen. Med sine 250 rom får du 250 forskjellige vinkler å se ned på kongeriket ditt fra. Hotellet åpnet i juli 2022 etter nesten fire års bygging, og hvis du har planer om å besøke et av verdens kuleste byer, vil ikke en overnatting på dette hotellet være helt feil.

Her kan du titte på flere bilder.

The Peninsula Istanbul

Tyrkia er mange nordmenns favorittdestinasjon og dette er et nytt hotell på kartet.

Et luksushotell med 177 rom der du kan velge og vrake mellom rom som har gulv-til-tak-vinduer, balkonger og private terrasser som rammer inn utsikten over vannet. Eller kanskje du heller foretrekker suiter med direkte tilgang til de frodige, velstelte hagene eller bassenget? Ta en titt på hotellet og se om det frister med en tur til Istanbul.

The Standard, Bangkok Mahanakhon

Ikke tro at alle hoteller i Bangkok ser like ut. Dette tilskuddet har snudd byens hotellbransje på hodet med sitt unike design og vågale farger.

Skyskraperen rom som byr på alt fra boblebad, balkonger til kjøkken lar deg også velge mellom suiter og loftsleiligheter for dere som er flere eller trenger ekstra plass på ferie. Hotellet har også 4 restauranter og barer, så du vil aldri gå sulten.

Her kan du se bilder av hotellet.

Intercontinental Khao Yai Resort

Drømmer dere om et feriested som skiller seg ut fra andre? Da bør du sjekke ut dette hotellet.

Hvis du ser etter unike hoteller som ikke ligner på noe du har opplevd før, kan dette være hotellet for deg. Dette feriestedet kan beskrives som en fantasifull bolig for en fiktiv togkonduktør fra det 20. århundre. Helt annerledes, luksuriøs, romantisk og omringet av fantastisk natur. Sjekk ut bildene her.

Sjekk ut vår Instagram-konto:

https://www.instagram.com/na.reisetips/