Glamping i Norge: unike steder du må sjekke ut

Med såkalte «glamorøs camping» kan du få kontakt med naturen, uten å gi avkall på komforten.

Nest – WonderInn Riverside ligger på Årnes og har hage og terrasse

Stadig flere ønsker å oppleve glamping i Norge, og det har vokst seg enormt de siste årene.

Tilbring natten med himmelen som tak, i en igloo eller dome ved vannkanten. Eller frister det heller å bo på en tretopphytte i ett med naturen? Alt dette med tilgang til fasiliteter som toalett og deilig sengeplass. Mange glampingplasser tilbyr også det lille ekstra under oppholdet, slik som spa eller matkasser levert på døren. Du får rett og slett luksusfølelsen, til tross for at du er på camping.

Det er fremdeles mulig å booke en glamping-opplevelse i Norge i sommer.

Trysil Glamping

Trysil Glamping er en unik overnattingsopplevelse som kombinerer luksusen av et hotell med nærheten til naturen og campingopplevelsen. Alle kuplene er innredet med peisovn og store komfortable senger og har vakker fjellutsikt. Det er en populær destinasjon for de som ønsker å utforske den vakre naturen og i Trysil.

Les også: Slik får du billigst og best leiebil

Vesterålen Beach Glamping

Opplev Vesterålen Beach Glamping i Bø, Vesterålen. Dette unike overnattingsstedet ved stranden tilbyr luksuriøse telt, en restaurant og gratis WiFi. Nyt kontinental frokost, utforsk naturen til fots eller på sykkel, og slapp av i den vakre hagen. En perfekt kombinasjon av komfort og naturlig skjønnhet.

Leiebil finner du her

GLØD Aurora Canvas Dome

GLØD Aurora Canvas Dome ligger i Alta, 45 km fra Sautso, i et område som er populært for sykling. Glampingen ligger 6 km fra klippekunsten i Alta, og gjestene kan dra nytte av privat parkering på stedet og gratis WiFi. Våkn opp til kaffe servert på senga, før du inntar en deilig frokost. Hotellet tilbyr en frokostbuffé hver morgen. Under oppholdet på teltplassen har du tilgang til en badstue.

Her finner du flyvninger til Alta

Nest – WonderInn Riverside

WonderInn Riverside er et ideelt sted dersom du ønsker å flykte fra byens mas og få litt pusterom. Alt er klart for deg når du ankommer, og du vil nyte en fantastisk utsikt rett fra balkongen. Området er rikt på dyreliv, og du kan oppleve mange vakre dyr. I tillegg er det en fantastisk badstue ved stranden som gir en unik opplevelse. Les mer om overnattingsstedet her

Treehouse dome – Rakkestad

Treehouse Dome i Rakkestad.

Få både dome og tretopphytte kun en liten kjøretur fra Oslo. Du får kjøkken med det du trenger og en nydelig terrasse du kan nyte sommerkveldene på. Her har du virkelig full komfort mens du får naturen som din nærmeste nabo. Les mer om Treehouse Dome her

Leiebil finner du her

Raaum Gard

Raaum Gard har to hytter til utleie! Opplev en spektakulær utsikt utover Lustrafjorden, en arm av Sognefjorden.Hyttene ligger i Luster kommune. Dette er et fantastisk stykke Norge og et perfekt utgangspunkt for friluftsliv. Les mer her

Sommerens beste hotelltakterrasser i Norge

De 5 beste hotelltakterrassene i Norge er kåret. Hvis du ikke allerede har testet ut disse hotellene, bør du gjøre det i sommer.