Glamping i Norge: 10 unike steder du må sjekke ut

Glamping i Norge.
Glamping med herlig utsikt på Harstad Igloo Island.

Med såkalte «glamorøs camping» kan du få kontakt med naturen, uten å gi avkall på komforten. Her er 10 steder som fremdeles er ledig i sommer.

Stadig flere ønsker å oppleve glamping i Norge, og det har vokst seg enormt de siste årene.

Tilbring natten med himmelen som tak, i en igloo eller dome ved vannkanten. Eller frister det heller å bo på en tretopphytte i ett med naturen? Alt dette med tilgang til fasiliteter som toalett og deilig sengeplass. Mange glampingplasser tilbyr også det lille ekstra under oppholdet, slik som spa eller matkasser levert på døren. Du får rett og slett luksusfølelsen, til tross for at du er på camping.

Det er fremdeles mulig å booke en glamping-opplevelse i Norge i sommer. Her er 10 populære overnattinger fra Campanyon.

Sjekk også True Story for glamping i Norge.

Harstad Igloo Island

Glamping i Norge.
Ta en dukkert rett utenfor din egen dome.

Opplev unik overnatting i en dome på en egen øy utenfor Harstad. Du får en spesiell opplevelse med 360 graders utsikt. Samtidig kommer du i kontakt med naturen i komfortable omgivelser, omringet av flotte fotomotiver og rikt fugle- og dyreliv. Mens du slapper av i sengen, kan du nyte nordlys, stjernehimmelen, fullmånenetter og midnattsol.

Dessuten tilbyr Harstad Igloo Island også ekstra tjenester som yoga, personlig trener, introdykking, SUP eller matservering.


Pris: Fra NOK 2 500,- per natt.
Plass: Maks. 2 personer

Søk flybilletter til Harstad her

Leiebil finner du her

Les også: Slik får du billigst og best leiebil

Wild River Dome

Glamping i Norge.
Wild River Dome.

Glamping i Norge blir ikke det samme uten Wild River Dome. Bo en klippe over elven med fantastisk utsikt over Trollheimen. Tilbring natten under stjernehimmelen i Wild River dome, og ta et forfriskende morgenbad før du starter dagen. Senere kan du tilbringe dagen med fotturer i den imponerende nærliggende naturen. Ved siden av domen er det en bålplass hvor du kan grille og nyte utsikten.

Se mer av Wilde River Dome her

Pris: Fra NOK 2 199,- per natt.
Plass: Maks. 2 personer

Leiebil finner du her

Kalasa Dome Camp

Glamping i Norge i dome.
Kalasa Dome Camp.

To timer fra Oslo finner du Rendalen, hvor det ligger en en skjult perle som venter på å bli oppdaget. På Kalasa Dome Camp har du Lomnessjøen rett utenfor vinduet. 20 meter fra vannkanten kan du ta et uforstyrret morgenbad før frokost, leie en båt og fiske din egen middag, eller ta et SUP-brett for en idylisk padletur i sjøen.

Les mer om Kalasa Dome Camp her

Pris: Fra NOK 1 690,- per natt.
Plass: Maks. 2 personer

Leiebil finner du her

Oppdag Norge med Vy. Søk bussreiser her.

Arctic Dome Valdres Fjellbris

Glamping i Norge i dome.
Arctic Dome Valdres Fjellbris.

1150 meter over havet finner du Arctic Dome Valdres, like ved Jotunheimens inngangsport i Vang i Valdres. Her får du en unik overnattingsmulighet der et lite stykke luksus og komfort møter deg med naturen tett innpå.

Domen ligger i et privat fjellområde og har en meget spektakulær natur og utsikt. Her ligger alt til rette for en minneverdig opplevelse.

Les mer om Arctic Dome her

Leiebil finner du her

Pris: Fra NOK 3 600,- per natt.

Plass: Maks. 4 personer

Mjøsli Logde – Konglehytta

Glamping på hytte i Norge.
Mjøsli Lodge – Konglehytta kun 1 time fra Oslo.

Under 1 times kjøring fra Oslo kan du nyte komfort i flott natur, med privat bastue og alle fasiliteter tilgjengelig. Sengene er gjort klare for deg, og du får et enkelt men praktisk kjøkken, badstue og terrasse med utsikt. Det perfekte stedet å ta med partneren for en spesiell helg.

Les mer om Mjøsli Lodge her

Leiebil finner du her

Pris: 2.450 per natt
Plass: Maks. 2 personer

Treehouse dome – Rakkestad

Glamping i dome i Norge.
Treehouse Dome i Rakkestad.

Få både dome og tretopphytte kun en liten kjøretur fra Oslo. Du får kjøkken med det du trenger og en nydelig terasse du kan nyte sommerkveldene på. Her har du virkelig full komfort mens du får naturen som din nærmeste nabo.

Les mer om Treehouse Dome her

Leiebil finner du her

Pris: Fra NOK 4.460,- per natt.
Plass: Maks. 2 personer

Leirvika camp – Lavvo i vannkanten med utsikt utover Helgelandskysten

Glamping i telt i Norge.
Leirvika Camp.

Opplev unik overnatting i moderte lavvo på Løkta, midt på Helgelandskysten med fantastisk utsikt. Få en godt natts søvn i ren kystluft, rett ved havet. Teltet har tilrettelagt med oppredd seng, samt primus litt kokesaker, tallerkener, bestikk og diverse annet som trengs til matlaging. Utenfor teltet er det bålplass perfekt for å nyte midnattssolen.

Les mer om Leirvika Camp her

Leiebil finner du her

Pris: Fra NOK 400,- per natt.
Plass: Maks. 4 personer

Meretes Garden

Glamping i telt i Norge.
Glamping i Meretes Garden.

Sov til lyden av elven og våkn opp til syngende fugler. Kanskje frister det med morgenyoga? En av hovedattraksjonene er en håndlaget badstue som varmes opp med ved. Nyt den vakre omriggende naturen, ta en tur i den lille japanske hagen på campen eller slapp av i en stol utenfor teltet. Om morgenen får du servert en fersk kanelsnurr fra det lokale bakeriet til en kopp kaffe eller te.

Les mer om Meretes Garden her

Leiebil finner du her

Pris: Fra NOK 1350,- per natt.
Plass: Maks. 4 personer

House by the Sea – Hytte med vakker utsikt på Træna

Glamping i Norge.
House by The Sea.

Opplev magiske Træna fra de nyåpnede hyttene til House by the Sea. Her har du utsikt til majestetiske Trænstaven, midnattsol, vinterstorm eller nordlys. De unike hyttene er utrustet med store vinduer og vakkert interiør – her kommer du garantert tett på naturopplevelsene.

Kombinasjonen av vakker utsikt, innovativ arkitektur og naturskjønn beliggenhet gjør hyttene til et perfekt overnattingstilbud. Passer utmerket for de som vil kombinere aktive naturopplevelser og ro med unik overnatting.

Les mer om House by The Sea her

Leiebil finner du her

Pris: Fra NOK 3 500,- per natt.
Plass: Maks. 4 personer

Å camp – Aure Mikrohus

Glamping i egen dome i skogen.
En mobil enhet som ligger tett inntil elvebredden.

Å Camp ligger i vakre Tessungdalen, en dal ved foten av høyfjellsplatået Hardangervidda. Den spektakulære campen ligger ved et århundre gammelt familiedrevet skogbruk. Mikrohuset Aure er en mobil enhet som omfavnes av naturen og ligger tett inntil elvebredden. Enheten
tilbyr en luksuriøs telt opplevelse med materialer av høy kvalitet og moderne design.

Den store sengen, vedfyrte ovnen og terrassen gjør Aure til et perfekt sted hvor par eller små familier kan koble av og få en unik naturopplevelse. Aure betyr «den som farer frem og tilbake på auren(grusen)», bedre kjent som ørretten.

Les mer om Å camp her

Leiebil finner du her


Pris: Fra NOK 2 300,- per natt.
Plass: Maks. 3 personer

Sommerens beste hotelltakterrasser i Norge

De 5 beste hotelltakterrassene i Norge er kåret. Hvis du ikke allerede har testet ut disse hotellene, bør du gjøre det i sommer.