Gresk luksus på sitt beste

Det er 6000 øyer i Hellas, men denne er en av de aller vakreste.

De fleste av oss har vært i Hellas en eller annen gang, men Santorini er et kapittel for seg selv. Det er ikke uten grunn at Santorini regnes for å være verdens vakreste øy. Her er havet safir-blått, naturen er dramatisk og imponerende, og området Oia er verdensberømt for sine fargesprakende solnedganger.

De aller fleste bildene av de hvite husene med blå dører og kuppelformede tak kan du spore tilbake til Santorini.

Det finnes noen hoteller som er ganske mye mer enn et sted å sove. Vi fra Laurel Nights har valgt ut fire hoteller som virkelig er verdt drømmen.

Santorini P

Santorini Princess Luxury Spa Hotel, Imerovigli

Det er mange grunner til at dette hotellet har fått toppkarakter. Hotellets plassering gjør at du vil oppleve en av de beste solnedgangene i Hellas. Servicen er ut av en verden, og restauranten på hotellet er av absolutt toppklasse.

Se flere bilder av hotellet her

andronis2

Andronis Luxury Suites, Oia

Det er ikke mye som ikke er sexy med Santorini. Dette stedet er virkelig en drøm. Helt ubeskrivelig.

Det mest fantastiske utsikten du bare kan drømme om, flotte suiter, utsøkt mat, og et servicenivå du sjelden ser maken til. Utsikten er vakker overalt på øya, men utsikten fra dette stedet er spektakulær. Men det mest romantiske stedet er nok hotellets restaurant som ligger på en stupbratt klippe over havet. Du finner det her.

Astra_topp

Astra Suites, Imerovigli

Astra Suites ligger på klippene ved kalderaen i Imerovigli med spektakulær utsikt over Egeerhavet og solnedgangen. Suitene er kjent middelhavsstil, og imponerer med fargerike ornamenter og detaljer. Enestående opplevelse med noe av den beste servicen du kunne ønsket deg. Du vil ikke finne et bedre sted å bo på på Santorini.

Se flere bilder- sjekk pris og tilgjengelighet her

Mystique_topp

Mystique Santorini, Oia

Dette er et flott hotell med sjel, unik beliggenhet og ypperlig service. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hotellet ligger i Oia, trolig det beste området å bo, i nærheten av flotte severdogheter, markeder og kirker. Hotellet har spa med full service, 22 velutstyrte rom og en utsikt som du bare har drømt om.

 

Laurel Nights er de absolutte beste nettene og dagene på utrolige hoteller, resorter og andre overnattingssteder. Det er virkelig netter på laurbær, hvor du kan hvile fortjent i den absolutte luksus.

Du finner masse inspirasjon og de absolutt aller beste på Laurel Nights.