Guide: Her kan du snike i køene

Hvis du vil komme deg litt raskere fram i køen så er dette stedene du bør oppsøke.

Noen mennesker liker å stå i kø, og venter gjerne på noe godt. Dette er ikke en guide for dem.

Dette er en guide for de av dere som synes det er best å komme raskere fram til det man ønsker, og ikke gjør så mye ut av om det koster ekstra.

Her kan du snike i køen i Norge

Hvis du vil gå foran alle andre inn i Dyreparken i Kristiansand er det gode muligheter for det.

Hos Dyreparken i Kristiansand kan du kjøpe deg billett for å komme foran køen på Reisen gjennom Hakkebakkeskogen, den kortere Klatremusturen og du kan kjøpe frokostbillett som sikrer deg tilgang til Dyreparken før alle andre. Du får også tidligere tilgang til parken ved å bo på hotell og annet i tilknytning til Dyreparken.

Her finner du Dyreparken Hotell

I sommerferien får alle de som bor her tilgang til Dyreparken ved hjelp av egen inngang. Alle gjester som bor på Dyreparkens overnattingssteder får slippe inn i Dyreparken én time før alle andre.

Du kan også kjøpe billetter for å komme forbi køen på turen inn i Hakkebakkeskogen

Det samme gjelder hos Kongeparken hvor du får egen tidligere tilgang ved å bo på deres overnattinger, og unike opplevelser utenfor åpningstidene.

Her finner du hoteller i nærheten av Kongeparken

På Bjørneparken får du ikke tidligere inngang, men du er sikret inngang selv om det er utsolgt om du bor på Thon Hotel Bjørneparken.

Kan du snike i køen på Legoland?

Køb online og spring billetkøen over, sier Legoland. Det er riktignok bare billettkøen. Hotel Legoland gir deg direkte adgang til parken.

Her kan du snike i køen i USA

Den originale Fastpass var nok Disney som hadde i sine parker, men de har skiftet system fra dette til noe som kalles Disney Genie Service. Det er i praksis det samme, og du betaler 15 dollar for å komme raskere fram i køen.

Her finner du hoteller ved Disneyland California

På Universal Studios kan du til og med kjøpe amerikansk ølvann.

Besøker du Universal Studios i Florida kan du kjøpe Express Pass. Der kan du betale litt over 1 000 kroner for å kunne gå foran køen hele dagen, så mye du vil.

Her finner du hoteller nære Universal Studios