Her er det varmt i oktober

På disse stedene er ikke sommeren over ennå. Her er 7 destinasjoner med varmegaranti i oktober.

sol, varme, strand

Azorene, Portugal

Temperatur oktober: 21℃
Her bor du: Octant Ponta Delgada

Azores aerial panoramic view. Top view of Islet of Vila Franca do Campo. Crater of an old underwater volcano. San Miguel island, Azores, Portugal. Heart carved by nature. Bird eye view.

Dette er et lite stykke Portugal i Atlanterhavet med frodig natur og helårs badetemperatur. São Miguel som er den største av de 9 øyene kan i tillegg til sin storslåtte natur by på mange opplevelser. Blant annet vil du kunne:

– Snorkle eller dykke
– Spille golf
– Dra på hval- og delfinsafari
– Besøke øyas ananasfarm
– Sjekk ut Europas eldste og eneste teplantasje
– Besøke vulkanen Pico

Søk og sammenlign flybiletter her

Kypros

Temperatur oktober: 27℃
Her bor du: Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa

Kypros, kjent som Afrodites fødested, er en perfekt høstdestinasjon. Dens plassering i den sørøstlige delen av Middelhavet, gjør at øya geografisk ligger i Midtøsten, og dette gjør sitt for klimaet. Her kan du velge om du vil tilbringe dagene på langs de nydelige strendene eller utforske for eksempel Troodosfjellene.

Taghazout, Marokko

Temperatur oktober: 25℃
Her bor du: Hotel Riu Palace Tikida Taghazout

Palm trees at Taghazout, Morocco. This is along the newly built promenade.

Den tidligere fiskelandsbyen Taghazout har blitt en populær reisedestinasjon og kan by på sol, surf og strand – men også kultur og historie. Her kan du senke skuldrene og slappe av i den sjarmerende byen.

Sicilia, Italia

Temperatur oktober: 21℃
Her bor du: Grand Hotel Timeo

Sisilia Italia

Den Italienske øya er noe for seg selv. Med sin plassering i Middelhavet mellom Italias sørkyst og Afrikas nord, har denne øya en forlokkende sammenstilling av mat, arkitektur og kultur. Den glitrende kystlinjen trekker mange turister, mens rykende vulkaner danner et bakteppe for noen av øyas byer. Sicilia er et paradis for matelskere og du kan få servert hundre år gamle retter med ekstraordinære ingredienser dyrket i den vulkanske jorda.

Bestill flybilletter her

Bali, Indonesia

Temperatur oktober: 27℃
Her bor du: Ashyana Candidasa

Bali Indonesia

Hvite strender, grønne rismarker, vennlig kultur, frodig natur og kulinariske opplevelser. Dette vil møte deg i Bali. Vårt tips er å styre unna de verste turiststedene og heller legge turen østover. Der finner du tradisjonelle landsbyer, flotte strender og fredelige vannpalasser.

Havana, Cuba

Temperatur oktober: 23℃
Her bor du: Boutique Casa 1932

Havana Cuba

Cuba har en egen sjarm og Havana er kanskje den mest romantiske hovedstaden i verden. Se for deg storslått arkitektur, fargerike bygg som har famla med tiden, veteranbiler og musikk i alle gater samt salsamusikk på alle utesteder.

Her kan du søke etter flybilletter

Samos, Hellas

Temperatur i oktober: 23℃
Her bor du: Casa Cook Samos

Greece. Idyllic beautiful beaches of Samos island – beautiful Limnionas. Greek summer hollidays

Rett utenfor den tyrkiske kysten, ligger Samos med sitt vennlige klima og venter på at du skal utforske den sjarmerende øya. Samos er en av den greske øyverdenens grønneste øyer. Naturlige kilder i fjellet vanner plantasjer, olivenlunder, sitrustrær og vingårder. Øya byr på mye å gjøre, og du kan velge om du ønsker å være i byen, på stranda eller utforske den fine naturen.