Her er paradisøya alle elsker!

Kunne du tenke deg å bli skjemt bort av det vennligste folket på jorden, slappe av på hvite sandstrender og bli kjent med øyas kultur, kunsthåndverk og dans? Da bør du velge Bali. Vi viser deg hvorfor du bør reise hit, samtidig som vi nederst i saken viser vi deg hvordan du enkelt kan gjøre reisen til Bali rimelig!


Ei utrolig vakker øy

Når du først har kommet til Bali må du ta minst én lang kjøretur rundt om på øya. Langs kysten kan du beundre alle strendene og de duvende palmene. I innlandet opplever du frodige regnskoger, maleriske fjell og vakre terrasser med rismarker. Sjekk de aller beste hotellene på Laurel Nights! Overalt bør du ta deg tid til å nyte synet av alle de små minitemplene utenfor de fleste husene. Denne herlige og avslappede øya er helt perfekt når du ønsker deg langt vekk fra hverdagens stress og mas i Norge.


Ser du etter overnatting i Bali? Dette hotellet vil gi deg en luksuriøs opplevelse:

Alila Villas Uluwatu

Skal du til Bali kan du velge mellom mange svært fine resorts, men dette er designperlen av dem. Alt her er laget for at du skal få slappet av mest mulig. Hotellet er regnet som et arkitektonisk mesterverk, og det er det vanskelig å være uenig i. Er det en ting vi vil påpeke utover spa, restauranter, noen utrolige rom/hytter så er det bassenget, og utsikten fra det. Les mer og bestill hotellet her


Strender for både partyfolk og familier

På Bali kan du velge mellom mange strender, og her er det noe for enhver smak. Ryggsekkturistenes favoritt er Kuta-stranden, her er det fest på alle diskotekene hver kveld. Strendene ved Nusa Dua og Sanur passer godt for barnefamilier, mens den gamle fiskerbyen Candidasa har en mer avslappet atmosfære.

Sjekk disse hotellene for overnatting:

Horison Hotel

Sense Hotel

Dewani Villa


Ubud – kunstnernes by

Midt på Bali ligger kunstnerbyen Ubud som gjennom årtier har vært en favoritt blant ryggsekkturistene og som nå tiltrekker seg alle typer turister takket være sin spesielle sjarm. I Ubud kjøper du kunsthåndverk hos lokale kunstnere og opplever lokal dans i templene. Et opphold i Ubud er ikke komplett før du har besøkt Monkey Forest hvor du får se makakaper på virkelig nært hold.


Lovina – delfiner og sort sand

https://www.instagram.com/p/BXvJts2g_tL/?taken-at=267952610 På nordkysten av Bali ligger Lovina-stranden med sin helt spesielle, sorte vulkansand. Det er likevel ikke den sorte sanden som trekker flest besøkende til Lovina, det gjør muligheten for å dra på delfinsafari ved soloppgang. Å se delfiner boltre seg blant båtene er en overveldende opplevelse, også andre eller tredje gangen man tar turen ut.

Her bør du bo:

The Seminyak Beach Resort & Spa, Seminyak, Villa, 1 soverom, utsikt mot hage, Gjesterom

The Seminayak Hotel Beach Resort & Spa

TS Suites

The Legian


Elefanthulen og Flaggermushulen

497472709

Av andre gode attraksjoner på Bali vil vi nevne Goa Gajah (Elefanthulen) og Goa Lawah tempelet, som også kalles Flaggermushulen. I sistnevnte kommer får du tusenvis av flaggermus på kloss hold og mister sannsynligvis din eventuelle lyst til å besøke Batman i flaggermushulen hans. Elefanthulen ligger ikke så langt fra Kuta, så den kan du lett besøke på en kort dagstur derfra.

Her finner du hoteller på Bali!


Slik kommer du til Bali

Reiser til Bali finnes det flere typer av. Du kan velge å kjøpe en charterreise eller en rundreise, eller du kan sette samme reisen selv ved å bestille fly og hotell. Alle disse tre reisetypene finner du ved hjelp av de forskjellige søkemotorene som reisesøkemotoren Restplass.no.


Hos TravelBird kan du finne mange spennende pakkereiser til Bali!

Bestill de beste og rimeligste hotellene på Bali her


Les også:

Bildequiz: Hvor er dette?

Hotellperlene du neppe visste fantes