Sicilia: Her får du en uforglemmelig ferie

Alle bør oppleve Sicilia minst én gang. Foto: Unsplash

Middelhavets største øy har en mangfoldig, kulinarisk arv.

Eventyrlige Sicilia byr på alt fra sol og bad til historiske severdigheter, fantastisk shopping og aldeles, aldeles nydelig mat. Den sicilianske matkulturen er berømt over hele verden, og det er for en grunn. Det kan nesten virke som alt som lander på siciliansk jord smaker bedre.

Her kan du søke hoteller på Sicilia

Middelhavets største øy er så og si bindeleddet innen matkulturen mellom Europa, Asia og Afrika. Århundrer med invasjon har gitt Sicilia en mangfoldig, kulinarisk arv. Maten som ble brakt hit gjennom tidene har satt sine røtter og spor i mathistorien. Sicilia er også kjent for sine gode viner. Du kan ,derfor uten overdrivelse, tilbringe mesteparten av døgnet ved bordet. Her skal både maten, vinen og livet nytes til det fulleste.  På Italias største øy får du ferien du alltid har drømt om.

Dette er Italias skjulte perler

Her kan du spise ekte gelato og leve «La Dolce Vita» – uten alle turistene.

Den rike historien er også en av grunnene til at så mange fascineres av Sicilia. Vulkaner, sjarmerende landsbyer og  ikke minst den kjente mafiaen,  har gjort at øya med over 5 millioner innbyggere er et populært reisemål. Men ikke tro du skal finne hamburgersjapper, innpåslitne selgere og typiske turistboder på hvert hjørnet. Sicilia har behold sin sjarm og den ekte italienske kulturen, uten å la seg bli påvirket av turismen i så stor grad som mange andre ferieøyer.

De beste hotellene på Sicilia

Vi har funnet hoteller som tilbyr sine gjester en uforglemmelig ferie. Her er det luksus hele veien. Hotellene er valgt fra vår hotellside, Lauren Lights.

La Foresteria Planeta Estate


Grand Hotel Timeo


Verdura Resort