Her får du en uforglemmelig ferie

Eventyrlige Sicilia byr på alt fra sol og bad til historiske severdigheter, fantastisk shopping og aldeles, aldeles nydelig mat. Den sicilianske matkulturen er berømt over hele verden, og det er for en grunn. Det kan nesten virke som alt som lander på siciliansk jord- smaker bedre. Middelhavets største øy er så og si bindeleddet innen matkulturen mellom Europa, Asia og Afrika. Århundrer med invasjon har gitt Sicilia en mangfoldig, kulinarisk arv. Maten som ble brakt hit gjennom tidene har satt sine røtter og spor i mathistorien. Sicilia er også kjent for sine gode viner. Du kan ,derfor uten overdrivelse, tilbringe mesteparten av døgnet ved bordet. Her skal både maten, vinen og livet nytes til det fulleste.   På Italias største øy får du ferien du alltid har drømt om.

PicMonkey Collage4

Den rike historien er også en av grunnene til at så mange fascineres av Sicilia. Vulkaner, sjarmerende landsbyer og  ikke minst den kjente mafiaen,  har gjort at øya med over 5 millioner innbyggere er et populært reisemål. Men ikke tro du skal finne hamburgersjapper, innpåslitne selgere og typiske turistboder på hvert hjørnet. Sicilia har behold sin sjarm og den ekte italienske kulturen, uten å la seg bli påvirket av turismen i så stor grad som mange andre ferieøyer.

Les mer om hva Sicilia har å by på her.

På utkikk etter romantikk? De beste hotellene finner du her

VIP

Vi har funnet hoteller som tilbyr sine gjester en uforglemmelig ferie. Her er det luksus hele veien. Noe for deg som ønsker en VIP behandling på ferien.

Hotel Villa Athena Agrigento

PicMonkey Collage

5-stjernershotellet og totalrenoverte Villa Athena ligger i den UNESCO-vernede Tempeldalen i Agrigento.Hotellet vant Travellers’ Choice® ​​Awards 2012 i klassen for luksushoteller. På dette hotellet vil du utvilsomt føle deg som en kongelig. Her for alle gjestene nyte italiensk sjarm og kultur. Du har tilgang til et sesongbasert utendørs basseng, en terrasse og bibliotek. Du får en følelse av eksklusivitet siden hotellet kun har 27 gjesterom. Dette er VIP hotellet du vil bo på.  

Belmond Grand Hotel Timeo

PicMonkey Collage1

Belmond Grand Hotel Timeo ligger i hjertet av Taormina, i nærheten av Gresk teater, Lido Mazzaro og Parco Duca di Cesaro. Ikke langt unna ligger også Palazzo dei Congressi og Chiesa Santa Caterina. Her kan gjestene nyte lange dager ved bassenget etterfulgt av en avslappende behandling på  hotellets spa med full service. I tillegg finnes det et utendørs basseng og en badstue.Dette hotellet i luksuriøs stil har en restaurant, en bassengbar og en bar/lounge.  

Villa Sant’Andrea

PicMonkey Collage2

Villa Sant’Andrea ligger ved en privat strand i Taormina-området, med kort avstand til Lido Mazzaro, Spisone-stranden og Parco Duca di Cesaro. Ikke langt unna ligger også Gresk teater og Taormina taubane. Etter en dag på spa eller seeightseeing kan du nyte en bedre middag på hotellets romantiske restaurant med en eventyrlig utsikt. Dette 5 stjerners hotellet har også et treningssenter, en badstue og et dampbad. Ønsker du å leie bil for å se mer av øya tilbyr hotellet gratis betjent parkering på området for gjestene. Rommene er flott innredet og du føler deg som en VIP-gjest dagen under hele oppholdet.

Borgo Pantano

PicMonkey Collage3

Dette moderne hotellet i landlige omgivelser, Borgo Pantano, ligger i Syracuse, er familievennlig og befinner seg nær Maddalena-halvøyen. Andre severdigheter i området er Arenella-stranden og Fanusa-stranden. Gjestene kan utnytte seg av et spa med full service, 2 utendørs svømmebasseng, et helsestudio og et boblebad. Følelsen av at dette er et luksushotell gjenspeiles i de 30 gjesterommene med blant annet  2-tommers LCD-TV med digital-TV med filmkanaler og DVD-spillere. Badene har badekar eller dusj, designertoalettartikler, bidé og hårføner.

Les også om

Luksus i Alpene

Nye populære destinasjoner i 2015