Her får du Norges beste hotellutsikt

Snødekte fjelltopper, endeløst hav og glitrende bysilhuetter som tar pusten fra deg – dette får du hvis du overnatter på et av disse hotellene i Norge:

1.Svalbard – Spitsbergen Hotel

524502_30_z (1)

Dette hotellet er en historisk perle på Svalbard. Panoramautsikt mot Longyearbyen, vakker norsk kultur, og en avslappende atmosfære får du her. Vegger som er dekket med gamle bilder, utskrifter og kart gir gir en veldig sjarmerende atmosfære. Hotellet har også en badstue, restaurant og treningssenter. Du bør ta reisen til Svalbard den 20. mars, da inntreffer nemlig en total solformørkelse som du ikke vil kunne se igjen før 2026. Les mer om det her.

2.Dragsvik Fjordhotel

2578585_71_z

Dragsvik Fjordhotell har utsikt over Sognefjorden – som et vakkert bilde tatt ut fra et postkort! Hotellet ligger kun få minutter unna fra fergeleiet Dragsvik. Dette er et tradisjonsrik familiehotell i Balestrand kommune – omringet av vakker norsk natur. Her får du garantert fred og ro, med en av Norges beste hotellutsikter.

3.Hjelle Hotell

http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/224/22410296.jpg

Dette er et koselig familiehotell som er drevet av samme familie siden 1896. Et romantisk hotell i Fjord-Norge som er verdt å besøke. Vil du ha en romantisk og avslappende ferie i Norge? Da bør du ta turen innom hit. Les mer her.

4.Malangen – Malangen Brygger Resort

Malangen Brygger Resort er et av de overnattingsstedene du sjelden oppdager, men aldri glemmer. Utrolig plassering, virkelig fin utsikt, god mat, svært god service og en full pakke med alt du kan ønske deg av et sted å overnatte. Sjekk ut rorbuene eller luksushyttene.  

5.Balsnes – Balsnes Gard

18490057

Dette hotellet har spektakulær utsikt. Hotellet er en blanding av det moderne og det gamle. Alle rommene har komfortable senger og egne bad. Vandring i Hjemlandsdalen og fjella rundt er svært populært, og det er mulig å leie sykkel og sykle rundt i det nydelige grønne området.

6.Sogndal – Hotel Sogndal

Hotell Sogndal ligger i naturskjønne omgivelser og i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. Dette er egentlig et konferansehotell, men er perfekt base for å oppleve grøntområder. Her kan du bo i et rom med utsikt over skog og mark.

7.Loen – Hotel Alexandra

010_lite

Mellom fjellene, liggende på de blågrønne breene, langs fjorden, ligger dette familiedrevne hotellet i Indre Nordfjord. Hotell Allexandra har eksistert siden 1884 – en hotellperle med den beste utsikten over fjord og åpent hav. Hotellet har også egen bade-og spa-avdeling med både innendørs-og utebasseng. Med åtte forskjellige romkategorier, får du gjennomgående god kvalitet uansett hvilken romtype du velger.  

8.Kvinesdal – Utsikten Hotell

Utsikten konferansehotell

Dette heter ikke «Utsikten Hotell» for ingen grunn – det ligger nesten over skyene med fantastisk utsikt. Pent plassert i norsk natur på sitt beste. Hotellet ligger ved havet Kvinesdal og Utsikten Golfpark.

9.Oslo – Radisson Blu Plaza

På Radisson Blu-hotellet i Oslo sentrum får du den beste utsikten over hele byen. Hotellet har en liten hemmelighet som ikke alle Osloensere vet om: på 34 Skybar i 21.etasje får du sitte med panoramautsikt og drikke herlige drinker fra hotellbaren. Du trenger ikke være gjest ved hotellet for å oppleve denne baren som er en av Oslos beste barer.

10.Geiranger – Hotel Union

Japansk-varmebad

Geiranger må være et av Norges mest populære turistområder. Flott område hvor du får oppleve ekte norsk natur – hva med å se det hele ett fra hotellrommet? Det får du. På Hotel Union får du utsikt over de nydelige fjelltoppene og grøntområdene. Hotellet har innendørs basseng, barnebasseng, badstue og et treningssenter. Skal du på ferie med familien, så er dette hotellet et perfekt valg.

11.Oslo –  The Thief

The Thief er utvilsomt et av Oslos mest populære hoteller – og det er ikke en tilfeldighet. Verdenskjente artister som Rihanna og Justin Bieber har valgt å overnatte her. Dette er et av Oslos mest eksklusive hoteller, og som om det ikke var nok – så har hotellet også et av Norges mest eksklusive spa.

12.Geiranger – Hotell Utsikten

http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/223/22356258.jpg

Dette 1800-talls hotellet drives av en Nederlandsk familie og ligger i Møre og Romsdal. Her får du en panoramautsikt over Geirangerfjorden. Du får overnatte i komfortable rom med utsikt over fjorden eller hagen. Spis deilig norsk mat på hotellets restaurant, hvor du kan velge mellom 3-rettersmeny. Skal du til det velkjente Fossefallet Syv Søstre, så ligger det i nærheten av hotellet.

13.Sognefjord hotel Hermannsverk

http://q-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/176/17644055.jpg

Hotellet vender mot Sognefjorden og ligger i pittoreske Leikanger. Her får du utsikt over fjord, fjell og hage – i alle rom. Du kan låne en sykkel og få en fin tur rundt dette idylliske området.  

Les også:

De 200 beste hotellene i Norge

Norges 25 beste hoteller 2014

Ut å reise?

Finn billige flybilletter her

Slik får du best og billigst leiebil

Følg oss på Instagram og Facebook !