Her kan du bo som en ekte fashionista

Elsker du mote og drømmer om å på et hotell designet av en berømt motedesigner? Eller vil du bare på bo et luksushotell og få en uforglemmelig opplevelse? Fra Lagerfeld til Versace: Her er 8 utrolige hotellrom som er designet spesielt for moteelskere. Sett disse hotellene på din it-liste nå!


Mayfair Hotel i London, Schiaparelli Suite

ss1

Hvis du elsker rosa, gull og luksus, da er dette det perfekte rommet til deg. Fuksia-rommet har fått navn etter italienske motedesigneren Elsa Schiarapelli (1890-1973) som faktisk introduserte «sjokkrosa»-fargen til resten av verden på 1940-tallet. Her bor du som en stjerne på rød løper. Suiten blir ofte okkupert av de rike og berømte, særlig under London Fashion Week og London Film Festival. Luksusrommet har sjarmerende interiør med Buddha-statuer, peis, og egen spisestue som har plass til 8 personer. Ikke nok med det: Buckingham Palace, Piccadilly Circus, og mange gode shoppingmuligheter ligger i nærheten. Shop ’til you drop!


Claridge’s Hotel London, Diane Von Furstenbergs Piano Suite

ss2

Det oser glamour og luksus på Clardige’s – og enda mer på motedesigneres Diane von Furstenbergs suite. Med peis i marmor , samt håndplukkede interiør og møbler fra selveste Furstenberg. Veggene pryder av motedesignerens egne feriebilder. Det er ikke en tilfeldighet at Furstenberg har designet denne glamorøse suiten som alle motejenter sikler etter. Claridge’s var nemlig hennes favoritthotell som hun hyppig besøkte på 1970-tallet. Piano-suiten ble raskt fullbooket for hele 6 uker etter at de åpnet dørene. Claridge’s har virkelig satset på mote og velvære. Fokus på motebøker på hotellets bibliotek , samt full spa-service. Hva mer trenger man? Les også:De aller beste hotellene i London


Eloise Suite av Betsey Johnson, The Plaza Hotel, New York

mot

Denne sjokkrosa suiten er designet av selveste motedesigneren Betsey Johnson, med inspirasjon fra hotellets fiktive gjest: Eloise. Man kan virkelig se elementer fra Betseys velkjente image i rommet. Sjokkrosa vegger, interiør, lysekrone, sebramønstrede tepper. Typisk Betsey. Eloise-bøkene debuterte i 1955 og bildet av denne fiktive hotellgjesten har hengt på veggen helt frem til hotellets renovasjoner i 2005. Vet du ikke hvem Eloise er? Se filmen » Eloise in the Plaza» som handler om 6-åringen som bor på Plaza-hotellet sammen med sin britiske barnepike, sin hund Weenie og skilpadden Skipperdee.


Vera Wang Suite, Halekulani Resort, Hawaii,Honolulu

ss6

Motedesigneren Vera Wang er kjent for sine nydelige brudekjoler som alle jenter drømmer om å få tak i. Ikke sjokkerende at hun ble valgt til å designe egen suite på Halekulani Resort i Waikiki. Det er ikke bare fordi hun har øye for vakre detaljer, men også fordi hun har nær tilknytning til Hawai’i. Wang ble faktisk fridd til på toppen av Diamond Head – et svært romantisk og populært sted i Honolulu. Les også: Hawai’i: et ferieparadis alle må oppleve


Palazzo Versace, Australia

ss3

Hva med å bo et av hotellene til verdens mest kjente motedesignere?  Donatella Versace har nemlig en drøm av et hotellkjede, Palazze Versace. Disse hotellene regnes som de første motehotellene i verden. Det er bare å ta reisen til Dubai og Australia for å bo kongelig på et av disse to luksuriøse hotellene. Dubai-hotellet er forresten omtalt som et 8 stjerners-hotell, med 200 rom, 3 restauranter og egen privat marina. Den verdenskjente Versace-logoen er synlig overalt – og alt fra bassenget og til møblene er fylt med Versace-glam. Dette må være alle fashionistas hotellparadis! Les også:Slik oppfyller du drømmen om Dubai


Dior Suite, St.Regis Hotel, New York

ss4

Denne glamorøse Dior-suiten inneholder den ikoniske Dior-fargepaletten med varme grånyanser, lyserosa og herlig hvit farge som blender fint inn i hele rommet. Stuens høye tak, lysekronen i krystall, listene og veggene er nettopp inspirert av Diors første butikk fra 1946, som er å finne på Paris’ mest fasjonable gate, Avenue Montaignes. Les også: 69 grunner til at New York er verdens beste by


Dior Suite,Majestic Barriere, Cannes

ss7

Cannes er kjent for sin glamorøse-og luksuriøse atmosfære.  I 6.etasje på Majestic Barriere, finner du designersuiten som er en god blanding av det berømte parisiske motehuset Dior og hotellkjeden Lucien Barrière Hotels & Casinos.

Suiten er innredet med suveren eleganse, og det gjenspeiles i de minste detaljer: silke og fløyel, brodert sengetøy og fotografiske verk på veggene. Du får også en personlig butler som passer på deg under hele oppholdet.

Les også: Dette er de rike og berømtes ferieparadis


VIP-suite, Karl Lagerfeld, Sofitel Singapore

ss5

Karl Lagerfeld har blandet Paris’ chic luksusstil sammen med asiatisk interiørstil i dette 5-stjernershotellet i Singapore. Og det er ikke bare i suiten at du kan se Lagerfelds unike design. Hotellets gjester kan se et hint av Lagerfeld overalt på hotellet – fra de myke badekåpene til dørhåndtakene. Selv hotellets personale har fått jobbuniform designet av Chanels motedesigner. Sofitel Singapore ligger i et idyllisk område Chinatown, og er kjent som Singapores beste hotell. Dette er et perfekt hotell for de matglade også! Hotellets restaurant, Xperience vant nemlig «The Award of Exellence» i 2015.