Her kan du kombinere golf med sol og varme

På disse destinasjonene får du det beste fra begge verdener.

Tenerife er et av stedene hvor du kan få både golf, spa, sol og varme utover høsten. Foto: Getty Images

Mange synes det blir kjedelig å ligge på stranda hele dagen, og da er det perfekt å reise et sted hvor det også er gode golfmuligheter. 

Nå som det begynner å bli for kaldt å spille golf her til lands, drømmer mange golfentusiaster om å dra til varmere strøk der det fortsatt er sol og varme.

I den anledning har vi funnet frem syv destinasjoner for deg som både vil ha golf, sol og strand. På disse destinasjonene kan du oppleve spektakulære utsikter, fantastiske strender og luksuriøse hoteller. Finn din drømmereise her!

Costa del Sol, Spania

Foto: Getty Images

Costa del Sol er en region på vestkysten av Spania som strekker seg fra Nerja i øst, forbi Malaga by og til Manilva i vest. Den spanske solkysten kalles ofte «Costa Del Golf» på grunn av de mange golfbanene som finnes i regionen. 

I Costa del Sol finnes det over 70 golfbaner som er åpne 365 dager i året, så her er det bare å velge og vrake.

Marbella

Hvis du er glad i god mat og luksuriøse butikker, er Marbella et godt valg. Her finner du blant annet den vakre 18-hulls golfbanen Real Club de Golf Las Brisas. På Marbella kan du bo som en konge hvis økonomien tillater det, men det er også mange rimeligere hoteller å velge mellom. 

Malaga

Langs Costa del Sol ligger golfdestinasjonene som perler på en snor, så her har du mange steder å velge mellom. Et annet sted du bør vurdere er Sotogrande, som ligger en times biltur unna Malaga. Her finner du blant annet Real Valderrama og Real Sotogrande, som er stemt frem som de beste golfbanene i Spania. 

Hvis du vil bo på et fantastisk hotell hvor både golfbanen og stranda er rett utenfor døra, bør du vurdere hotellet Finca Cortesin. Her får du alle mulige severdigheter på ett sted, og kan nyte deilige spabehandlinger etter en runde på golfbanen.

Se på hotellet her.

Kanariøyene

Foto: Getty Images

Synes du vinteren i Norge er lang og mørk? På Kanariøyene kan du spille golf året rundt.

Gran Canaria og Tenerife

Det finnes en rekke golfbaner på øyene, men aller flest finner du på sørkysten av Gran Canaria rundt Maspalomas. Vi kan blant annet nevne de flotte golfbanene Anfi Tauro Golf på Gran Canaria og Maspalomas Golf.

På Tenerife finner du også en rekke golfbaner, som for eksempel Abama Golf Club. Hvis reisepartneren din ikke er så interessert i golf, er det aldri langt unna til nærmeste strand eller restaurant.

Fuerteventura

På Fuerteventura finner du golfhotellet Elba Palace Golf, som er er et
øyas få boutiquehoteller. Hotellet er designet i en kanarisk
arkitekturstil, med vakre trebalkonger og indre terrasser med palmer.

Den spektakulære par 72 golfbanen har 18 hull, fossefall og uslåelig utsikt over Atlanterhavet. Med sol og behagelige temperaturer året rundt, er
dette stedet noe en ivrig golfspiller bare ikke kan gå glipp av.

Se på hotellet her.

Mauritius

Foto: Getty Images

Det subtropiske øyparadiset Mauritius er spesielt kjent for sine vakre strender og unike naturopplevelser. Her kan du gjøre alt fra å ligge på stranden, dra på safari, dra til det utrolige naturreservatet Ebony Forest Chamarel eller spille noen runder golf.

Det finnes overraskende mange golfbaner rundt omkring på Mauritius. Bor du på 5-stjernershotellet Constance Belle Mare Plage, får du både strand, basseng, flere restauranter og golfbane på ett sted. Dette er den ultimate luksusferien for deg som trenger en ekte pause fra jobb og hverdagsstress.

På Mauritius finner du også flere andre utfordrende golfbaner i nydelige omgivelser – sjekk for eksempel ut Heritage Golf Club og Ile Aux Cerfs Golf Club.

Se på flybilletter til Mauritius her.

Portugal

Foto: Getty Images

Portugal har et dramatisk og vakkert landskap med klipper, bølger og frisk sjøbris, noe som gjør det til en drømmedestinasjon for golfere verden over. Langs kysten i det sjarmerende landet finner du i tillegg nydelige strender og koselige restauranter. 

Monte Rei Golf & Country Club

Her finner du blant annet Monte Rei Golf & Country Club, som ligger en ti minutters kjøretur fra en av de mange strendene i Algarve, og golfbanen San Lorenzo som ligger i Quinta do Lago. Disse golfbanene er stemt frem som de to beste i Portugal.

Anantara Vilamoura

Et annet idyllisk golfhotell i Algarve er Anantara Vilamoura. Her kan du spille golf på golfbanen Victoria, hvor Portugal Masters blir holdt hvert år. Hotellet ble kåret til en av verdens beste resorter av Conde Nast Traveller i 2023, og har blant annet et vakkert bassengområde, spa og egen champagnebar.

Se på hotellet her.

Sicilia, Italia

Ser du etter den perfekte golfferien? Se ikke lenger enn Verdura Resort.
Bort fra folkemengdene, blant appelsin- og olivenlunder og med uforstyrret
utsikt over det turkise havet kan du få en golfopplevelse utenom det vanlige.

Unngå kulden og nyt varmen fra den sicilianske høsten. Den vakre resorten har også spa og treningsstudio.

Se på hotellet her.

Aphrodite Hills, Kouklia, Kypros

Kypros er et annet sted hvor det er varme og behagelige temperaturer langt utover høsten. Vi anbefaler golfresorten Aphrodite Hills, hvor du kan bo i en villa rett ved stranden og på golfbanen.

Her er det også mulig å dykke, drive med vannsport eller dra på ridetur i de vakre omgivelsene.

Se på hotellet her.

Skottland

Foto: Getty Images

Skottland er kanskje ikke noe varmt sydenparadis, men landet er tross alt kjent som golfsportens hjemland. Det var her den første 18-hullsbanen og reglene for sporten ble utformet. Dette, i tillegg til den slående vakre naturen, gjør Skottland til et yndet reisemål for mange golfere.

Den aller mest kjente golfbanen er St.Andrews Links, som er en av verdens eldste golfklubber. Denne banen har en lang historie og et herskapelig klubbhus som har utsikt over golfbanen. Hvis du vil bo i nærheten av St. Andrews, så sjekk ut disse hotellene.

Selv om vannet kanskje ikke er så varmt, finner du strender omkring hele kysten av Skottland. Én av dem er West Sands Beach som ligger i 20 minutters gangavstand fra golfbanen.

Finn hoteller nær St. Andrews Links her.

Florida, USA

Foto: Getty Images

Florida er en fantastisk destinasjon for deg som både vil ha golf, storby, sol og varme. I Miami kan du oppleve en blanding av yrende storbyliv, fine strender og gode golfmuligheter.

Før Donald Trump ble president, var han en kjent mann i golfmiljøet, og han eier flere av golfbanene i Florida. Én av dem er Trump National Doral Miami, som sies å være en av de beste i området. En kort kjøretur fra South Beach, finner du Miami Beach Golf Club.

Finn hoteller ved Miami Beach her

Det er også utallige andre golfbaner å velge mellom i resten av Florida, som for eksempel den berømte banen TPC Sawgrass ved Ponte Vedra Beach og Palm Beach National Golf Club som ligger i spektakulære omgivelser ved West Palm Beach.

Finn flybilletter til Miami her.

California, USA

Foto: Getty Images

California er som et land i seg selv, og det finnes utallige golfbaner, strender og flotte hoteller rundt om i hele delstaten. De fleste som drar til California, drar innom Los Angeles for å få med seg store turistattraksjoner som Venice Beach og Santa Monica Pier. Bare i Los Angeles alene finnes det en rekke golfbaner å utforske, som for eksempel Monterey Park Golf Club og Alhambra Golf Club.

Ifølge Golf.com er det imidlertid Cypress Hill på Pebble Beach som er Californias aller mest spektakulære golfbane. Denne ligger på toppen av noen dramatiske klipper i kystbyen Monterey, og har utsikt over Stillehavet.

Finn flybilletter til California her.