Her skal Märtha og Durek ha bryllup: Hotel Union Geiranger

Ta en titt på hotellet «alle» snakker om nå.

hotel union geiranger bryllup
På Hotel Union Geiranger kan du bo majestetisk. Foto: Hotels

Märtha Louise (51) og Durek Verrett (48) vil gi hverandre sitt ja i den vakre Geirangerfjorden den 31. august. Bryllupsfeiringen vil skje på sjarmerende Hotel Union Geiranger.

Alle rom på hotellet er allerede booket, og i følge bookingsidene er også andre hoteller i nærområdet fullbooket.

Se bilder og tilgjengelighet her

Om du er nysgjerrig på Hotel Union Geiranger eller tenker å prøve senere, har vi samlet noen av det populære hotellets høydepunkter her:

hotel union geiranger bryllup
Nyt den herlige utsikten over fjorden fra bassengkanten. Foto: Hotels

Familieeid hotell ⭐️

Hotellet ble bygd i 1891 i tre, inspirert av dragestilen. Julie og Karl Mjelva kjøpte Hotel Union Geiranger i 1899 og startet flere andre virksomheter på stedet, inkludert en bilfabrikk, et kraftverk og en komfyrfabrikk. Siden den gang har hotellet blitt utvidet og modernisert flere ganger.

Det opprinnelige trehotellet ble fjernet i 1979. Siden den gang har hotellet blitt utvidet med moderne fasiliteter som kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, suiter, veteranbilutstilling, nattklubb og spa-avdeling. Monja og Sindre Mjelva, nå vertskap i fjerde generasjon, fortsetter å ta vare på hotellet.

Se mer av hotellet her


Eksklusivt spa 🌿

Blant fasilitetene skiller spa-avdelingen seg ut. Her kan du nyte en hel dag eller ettermiddag med avslapning. I tillegg til å låne badekåpe, tøfler og håndkle, er frokost på restaurant Fjorden også inkludert i inngangsbilletten hvis du velger dagsspa.

På hotellets sauna tilbys saunaritual med fantastisk utsikt mot fjellene. I våtromsavdelingen har du tilgang til blant annet japansk varmebad, stor badstue, dampbad, fotbad og opplevelsesdusjer.

Her finner du hotelletRom med utsikt 🛌

Hotel Union Geiranger tilbyr totalt 197 rom, der 17 av dem er luksuriøse suiter. Det er flere romtyper tilgjengelig, inkludert familierom for fire og standardrom for to. Videre har gjestene muligheten til å velge mellom rom med eller uten utsikt over fjorden.

Hotellets mest eksklusive rom er Spa-suiten. Her kan du slappe av i badekaret med panoramautsikt over fjorden, etterfulgt av en deilig badstuopplevelse. Frokosten kan leveres rett til døren din, og selvfølgelig får du tilgang til Union Spa.

Se flere bilder og sjekk tilgjengelighet her

hotel union geiranger bryllup
På Union Geiranger har du ulike romtyper til både par og familier. Foto: Hotels

Naturskjønne Geiranger 🇳🇴

Geirangerfjorden er en juvel blant Norges fjorder, og tiltrekker mange besøkende. UNESCO har anerkjent dens skjønnhet ved å inkludere den på verdensarvslisten. Fjorden omgis av majestetiske fjell og imponerende fossefall.

Dra på eventyr med fjordcruise på MS Geirangerfjord, se Brudesløret og De syv søstre. Kjør Ørnevegen, den bratteste veien fra Geiranger til Eidsdal. Gå fottur til Westerås gård for Storseterfossen. Geiranger byr på mange opplevelser.

Se flere hoteller i Geiranger her

Geiranger imponerer med sitt naturlandskap. Foto: getty

Hit vil nordmenn reise i 2024

I 2024 fortsetter Europa å vokse i popularitet med en økning på 4 prosent fra fjoråret.