HOTELL BERGEN: Dette er byen du må besøke på Vestlandet. Bergen byr på blant annet det velkjente Fisketorget, flotte Bryggen og fjelltoppen Ulriken. iStock.com

Hotell Bergen: De beste hotellene i byen

Hotell i Bergen kan være vanskelig å velge. Vi har funnet de beste hotellene med nærhet til attraksjonene du må få med deg i Bergen.

Bergen, byen som er omkranset av syv fjell, er en av Vestlandets fineste steder som du må besøke minst en gang i livet. Med det velkjente Fisketorget, den populære Bryggen og fjellet Ulriken med fantastisk utsikt, gjør dette byen til en attraktiv turistby.

Her finner du de beste hotellene i Bergen

Hotell i Bergen bør ikke være vanskelig å finne, da det er plenty av hoteller i denne byen, som ofte omtales som «Vestlandets hovedstad». For å hjelpe deg på veien til å finne det riktige hotellet for ditt besøk, har vi tatt en kikk på hva byen har å tilby gjestene.


De beste hotellene i Bergen

Skal du reise til Bergen må du selvfølgelig bo så bra som mulig. Folk har forskjellige preferanser. Skal du på jobbtur eller en romantisk weekend? Ifølge en av de ledende hotellovernattingsidene, Hotels.com, finnes det 64 hoteller i Bergen. Vi har plukket ut de aller beste hotellene basert på de beste anmeldelsene, fordelt på ulike preferanser og budsjetter.

Nær Bryggen: Clarion Hotel Havnekontoret

Hotellet har fantastisk beliggenhet i sentrum av Bergen, og er et av de mest populære i byen. Ved å bo på et av byens flotteste hotell, får du også nærhet til alt byen har å by på fra bryggekanten. Verdt å nevne at flybussen stopper like utenfor, og det er gode parkeringsmuligheter for deg som kommer med bil.

Sjekk tilgjengelighet og priser på hotell i Bergen her.


I sentrum: Hotel Oleana

Et kjempetrendy hotell midt i Bergen sentrum, som er perfekt for kjærestepar på tur. Når du bor her er du garantert et godt utgangspunkt for å oppdage Bergen. På hotellets restaurant, Acido Cocktailbar & Restaurant, kan du smake på peruanske retter og ta deg en håndlaget cocktail i friske smaker. Frokost er inkludert!

Sjekk prisen på hotellet i Bergen sentrum her.

oleana-hotel-bergen


Et av de mest kjente: Clarion Hotel Admiral

I hjertet av byen finner du det velkjente Clarion Hotel Admiral, med gangavstand til alt du MÅ oppleve i byen. Med utsikt mot Bryggen og Fløyen, samt gangavstand til shopping og restauranter, er du sikret et fantastisk opphold på Clarion Hotel Admiral. Hotellet ble for øvrig renovert i 2014. Perfekt for familieopphold, forretningsreisende og kjærestepar.

Sjekk prisen på hotellet i Bergen her.


Les også: Den store guiden til BergenEn klassiker: Radisson Blu Royal Hotel

I sentrum finner du 4-stjernes hotellet, som mange mener er Bergens beste hotell. Det meste ligger i kort gåavstand, deriblant Fløybanen, Bryggen og Det Hanseatiske Museum. Hotellet tilbyr gratis frokost og wi-fi! Det gjør jo hotellopplevelsen mye bedre å våkne til inkludert frokost, samt ha tilgang til internett slik at man kan sjekke mail og følge med på sosiale medier.

Sjekk prisen på hotellet her.


Hotell nær Flesland lufthavn: Scandic Airport Flesland

Ifølge Tripadvisor er Scandic Flesland Airport på første plass over de 50 beste hotellene i Bergen-området. Det sier mye om kvaliteten på dette hotellet. Og for å ikke snakke om prisene per natt her. Du får mye for pengene, samtidig bor du ved flyplassen. Her får du et godt opphold dersom du skal på forretningsreise.

Sjekk prisen på hotellet her.


Her finner du flere hoteller i Bergen


Flott designhotell: Hotel No13

Et lite, urbant hotell midt i sentrum. Her våkner du til en deilig frokost som er inkludert i prisen. På restaurant No 13 kan du smake på smaksrike burgere og pizza. Du kan lett utforske Bergen når du bor på Hotel No13. Kun to minutters gange ligger kjøpesenteret Høyer og Lepramuseet er kort gåtur unna. Dette er et must! Hotel No13 er helt kontaktfritt hotell, slik at du føler deg tryggere som gjest.

Les mer om hotellet her.


Sentralt og billig: Zander K Hotel

Et god kombinasjon av både komfort, beliggenhet, design og gode priser. Jernbanestasjonen ligger for øvrig kun 1 kilometer unna hotellet. Zander K Hotel ble nominert til verdens beste hotell 2017 av verdenskjente Wallpaper-magasinet.

Les mer om hotellet her.


Perfekt hotell for par: Det Hanseatiske Hotel

Dette hotellet ligger i en gammel bygning fra 1500-tallet midt i Bergens hjerte. Her bor du i nærheten av Fisketorget og Fløibanen, samt flere restauranter og butikker.

Hotellet oser av romantikk med sin elegante interiørstil og herlige atmosfære. Skal du på romantisk weekend i Bergen er dette det perfekte hotellet for par.

Sjekk priser her.


Bergen by


Dette må du gjøre i Bergen

  1. Ta deg en tur på berømte Bryggen
  2. Kjøp deilig fisk og annen sjømat på Fisketorget
  3. Ta kabelbanen Fløibanen
  4. Besøk Ulriken (fantastisk utsikt!)
  5. Snakk med bergenserne om det fine været
  6. Opplev Norges mest kjente stavkirke, Fantoft Stavkirke
  7. Besøk Edvard Griegs hjem og gravsted på Troldhaugen
  8. Ta en tur til Ole Bulls gamle sommervilla
  9. Er du på familieferie, er akvariet en favoritt for barna
  10. Se Ulriken; det høyeste av de 7 fjell

Slik er været i Bergen


Her finner du flere hoteller i Bergen


Slik finner du frem i Bergen