De beste hotellene i Berlin

Berlin er en storby alle bør oppleve, og det er noe med byen som gjør at du bare kommer igjen og igjen.

Om du er usikker på hvor i Berlin du bør holde til, så anbefaler vi at du leser denne guiden om Berlins mest trendy bydeler. Vi i Laurel Nights har plukket ut de beste hotellene.

nhow Berlin

Et unikt, toppmoderne designhotell ved bredden av elven Spree med futuristisk interiør, sterke farger, og velformede møbler. Dette er også Europas aller første musikkhotell. Her er det to lydstudioer, en egen music manager og mulighet for å få elgitarer levert til rommet ditt. Les mer om hotellet her.

Grand Hyatt Berlin

Du vet akkurat hva du får når du sjekker inn på et såpass stort amerikansk kjedehotell. Det er store komfortable rom med flotte fasiliteter, og en super plassering på Postdamer Platz. Her får du utrolig god frokost og et hjelpsomt og hyggelig personell. Et suverent hotell fra innsjekk til utsjekk. Les mer om hotellet her.

Das Stue

Moderne og kult hotell med muligens det tøffeste stedet å spise, i hvert fall på et hotell, i Berlin. Rommene er moderne designperler, og litt av en opplevelse i seg selv. Suitene er noe for seg selv, og dette er et kult hotell for deg som liker det nye og spennende. Les mer om hotellet her.

Rocco Forte Hotel De Rome

Dette hotellet ligger i en ombygd bank. Banksjefens kontor er suite, hvelvet svømmebasseng. De minste rommene er på 36 kvadratmeter, og går du ut av hotellet er du midt i det historiske Berlin. Den italienske restauranten på hotellet er regnet som en av Berlins beste. En liten, deilig byopplevelse. Les mer om hotellet her.

Hotel Adlon Kempinski

Dette er klassikeren i Berlin. Stort hotell med over 380 rom som havnet på feil side av muren etter andre verdenskrig. Nå er det en nyoppusset klassiker med alt det man forventer av et virkelig godt hotell. Lorenz Adlon Esszimmer på hotellet har to Michelin-stjerner, men vi foretrekker faktisk Sra Bua by Tim Raue. Les mer om hotellet her.

Ritz-Carlton Berlin

Rett ved Checkpoint Charlie finner du denne britiske klassikeren. Britisk? Ja, her får du afternoon tea og britisk klasse. For øvrig var dette hotellet Barack Obama valgte i Berlin da han dro dit med familien. Godt vinutvalg i bar og restaurant. Les mer om hotellet her.