De beste hotellene i Berlin

Berlin er en storby alle bør oppleve, og det er noe med byen som gjør at du bare kommer igjen og igjen.

Berlin har mange flotte hoteller. Vi har funnet de aller beste. Foto: getty

Om du er usikker på hvor i Berlin du bør holde til, så anbefaler vi at du leser denne guiden om Berlins mest trendy bydeler. Vi i Laurel Nights har plukket ut de beste hotellene.

nhow Berlin

Et unikt, toppmoderne designhotell ved elven Spree med futuristisk interiør og sterke farger. Europas første musikkhotell med to lydstudioer, egen musikkmanager og mulighet for elgitarlevering til rommet.

Les mer om hotellet her.

Grand Hyatt Berlin

Når du sjekker inn på dette store amerikanske kjedehotellet, kan du forvente deg romslige og komfortable rom med førsteklasses fasiliteter og en utmerket beliggenhet ved Potsdamer Platz. Frokosten er fantastisk, og personalet er både hjelpsomt og vennlig. Alt i alt er dette et suverent hotell som gir en utmerket opplevelse fra innsjekk til utsjekk.

Les mer om hotellet her.

Das Stue

Moderne og kult hotell med muligens det tøffeste stedet å spise, i hvert fall på et hotell, i Berlin. Rommene er moderne designperler, og litt av en opplevelse i seg selv. Suitene er noe for seg selv, og dette er et kult hotell for deg som liker det nye og spennende.

Les mer om hotellet her.

Rocco Forte Hotel De Rome

Dette hotellet ligger i en ombygd bank. Banksjefens kontor er suite, hvelvet svømmebasseng. De minste rommene er på 36 kvadratmeter, og går du ut av hotellet er du midt i det historiske Berlin. Den italienske restauranten på hotellet er regnet som en av Berlins beste. En liten, deilig byopplevelse.

Les mer om hotellet her.

Hotel Adlon Kempinski

Dette er klassikeren i Berlin. Stort hotell med over 380 rom som havnet på feil side av muren etter andre verdenskrig. Nå er det en nyoppusset klassiker med alt det man forventer av et virkelig godt hotell. Lorenz Adlon Esszimmer på hotellet har to Michelin-stjerner, men vi foretrekker faktisk Sra Bua by Tim Raue.

Les mer om hotellet her.

Ritz-Carlton Berlin

Rett ved Checkpoint Charlie finner du denne britiske klassikeren. Britisk? Ja, her får du afternoon tea og britisk klasse. For øvrig var dette hotellet Barack Obama valgte i Berlin da han dro dit med familien. Godt vinutvalg i bar og restaurant.

Les mer om hotellet her.

Prison hallway hotel

Hotell i Berlin: På Wilmina kan du sjekke inn i et fengsel

Bak lås og slå: I Berlinhar det nettopp åpnet et helt nytt designhotell i lokalene etter et kvinnefengsel. Vi har sjekket inn på det særegne hotellet. Og slapp av, du slipper ut igjen!