Beste hoteller i Dubai

Dubai er den største av de syv arabiske emiratene og er kjent for sin storslåtte arkitektur, kunstige øyer og det fabelaktige utvalget når det gjelder shopping. Emiratet er ultramoderne, men den islamske og arabiske kulturen preger både arkitekturen, maten, musikken og livsstilen.

Har du planer om å besøke eksotiske Dubai, har du mange hoteller å velge mellom. Her er noen av de aller beste:

Les også: Dette må du oppleve i Dubai

Atlantis The Royal

Et helt unikt hotell for en helt unik opplevelse.

Dubai er kjent sine overdådige hoteller, restauranter, shoppingsentere og mye mye mer. Derfor er det ikke overraskende at et av de flotteste hotellene er også «over the top». Atlantis The Royal er situert ved siden av sitt berømte søsterhotel, Atlantis the Palm, på Dubais ikoniske Palm Jumeirah. Hotellet har ikke bare en iøyefallende arkitektur – her kan gjestene velge mellom 795 rom, suiter og penthouser, 17 restauranter og barer, en 1,2 mils strand og mer enn 90 bassenger!

Ikke nok med det: Beyoncé opptrådte under åpningsseremonien, og Tiësto skrev dens temasang. (Ja, dette hotellet har sin egen lydspor.)

Les mer om hotellet her.

The St. Regis Dubai, The Palm

Ser du etter en dose New York i Dubai, er dette hotellet for deg.

Ifølge CNT er dette et av de aller beste hoteller i Dubai. Dette hotellet oser New York-luksus i en av de mest eksklusive nabolagene i Dubai.

De 290 rommene og suitene er delt inn i tre kategorier; alle feirer utsikt over Palmens byens skyline, takket være gulv-til-tak-vinduer.

På ethvert St. Regis-hotell finner du St. Regis Baren som frister med sin populære Bloody Mary. Nøye utvalgte menyer på hotellets restauranter vil ikke skuffe en matentusiast.

Her kan du titte på flere bilder av hotellet.

Mandarin Oriental Jumeira, Jumeirah

Det er ikke feil å nyte denne utsikten når vinteren fortsatt herjer i Norge.

Dette fantastiske hotellet ligger i det eksklusive nabolaget Jumeirah. Hotellgjestene kan nyte to utrolige utsikter – en utover Den arabiske gulfen, og den andre tilbake over Dubais dramatiske horisont, med Burj Khalifa i sentrum.

Selv om du som gjest deler stranden med andre, føles hotellet fortsatt tilstrekkelig privat. Hotellets portugisiske restauranten Tasca byr på herlige matopplevelser og du må ikke gå glipp av Mandarin Cake Shop, der mange kommer for å nippe til Saint Honoré og mille-feuille.

Se flere bilder av dette praktfulle hotellet her.

One&Only Royal Mirage

Dette hotellet overlater ingenting til tilfeldigheter. Der andre hoteller sparer og kutter i tro om at gjestene ikke legger merke til det, står dette glamorøse hotellet stødig. Fra detaljer på rommet som friske blomster og frukt servert ved bassenget til en rengjøringstjeneste for solbriller, er du sikker på at ferien din vil bli en fornøyelse.

Skal du nyte en god middag trenger du ikke å forlate hotellområdet. Velg mellom de 7 restaurantene for en matbit eller nyt noe godt i glasset på hotellet 4 barer.

Se flere bilder av hotellet her.

Address Beach Resort

Forbes skriver: A beach getaway with a jaw-dropping pool

Dette hotellet kan skryte av å være innehaveren av to Guinness verdensrekordtitler – den høyeste himmelbroen med rom og det høyeste utendørs evighetsbassenget.

Bor her og har ikke høydeskrekk, og du kan svømme 294 meter oppe i luften: bassenget gir en vidtrekkende utsikt over Palm Jumeirah, Bluewaters Island og Ain Dubai, verdens høyeste observasjonshjul.

Ønsker du å bli imponert eller imponere, bør du booke et bord på restauranten Zeta Seventy Seven ved bassenget. Vær oppmerksom på at de mest ettertraktede bordene som sitter direkte i bassenget, krever et ganske betydelig minimumsbeløp. Men det skal være verdt det, sier anmeldelsene.

Hotellet er på The Times sin hotell-liste, så vel som Forbes Travel Guide for 2024.

Her kan du se flere bilder.

Anantara World Islands Dubai Resort

Anantara World Islands Dubai Resort er det første feriestedet som åpner på den menneskeskapte øygruppen.

Dette er typen sted du kommer til og deretter blir. Her kan du lade batteriene og nyte den spektakulære utsikten over stranden, det krystallklare vannet og ikke minst byen.

Hotellet har en privat strand, 3 restauranter, en flott spa og treningstudio for å nevne noen av fasilitetene. Dette er et familievennlig sted som vil imponere.

Se flere bilder av det flotte hotellet her.