Beste hoteller i Dubai

Dubai er den største av de syv arabiske emiratene og er kjent for sin storslåtte arkitektur, kunstige øyer og det fabelaktige utvalget når det gjelder shopping. Emiratet er ultramoderne, men den islamske og arabiske kulturen preger både arkitekturen, maten, musikken og livsstilen. På verdens største reisecommunity, Tripadvisor.com, kan du finne hoteller som er anbefalt fra brukere over hele verden. Vi har tatt en titt på Tripadvisor-oversikten på Dubai, og benytter du anledningen til å legge ferien til hit bør du velge et av følgene favoritthoteller:

Les også: Dette må du oppleve i Dubai

Madinat Jumeirah

Skal man bo på den berømte Jumeirah-stranden anbefales hotellkomplekset Madinat Jumeirah. Her kan du velge mellom den private hotellstranden, utendørs basseng eller badeland – altså perfekt for alle barnefamilier. På lekeplassen eller i barneklubben kan også ungene kose seg. For de voksne kan det kanskje friste med spa, 20 restauranter og helsestudio. Hotellet ligger kun en kort taxitur unna shopping på Mall of the Emirates, enda mer bading i Wild Wadi badeland eller Aquaventure vannpark.

Al Maha

Dette «ørkenpalasset» ligger cirka 50 kilometer utenfor Dubai i Murqquab, og gir deg uslåelig utsikt fra bassenget. Og da snakker vi ikke hav eller skyline, men sand så langt øyet kan se. Dette er hotellvalget for deg som ønsker luksus i kombinasjon med fred og ro. Nyt blodrød ørken-solnedgang og stjerneklar himmel på kveldstid, kamelsafari eller en kjøretur på sanddynene.

Ghaya Grand Hotel

Dette er hotellet du velger dersom du heller vil bruke pengene på andre opplevelser enn overdådig hotelluksus. Ghaya Grand Hotel er et av de best likte budsjetthotellene i Dubai. Hotellet er perfekt for familieferien med fasiliteter som utendørs basseng, barnebasseng og lekeplass. De tilbyr også gratis parkering dersom du skal leie bil og gratis buss til nærliggende områder for alle andre.

One & Only The Palm

Dette er hotellet for deg som vil ha luksus og utmerket service. Du må regne med å betale litt ekstra for å bo her, men mange synes det er vel verdt pengene. Hotellet har privat strand, to restauranter, tennisbane og barneklubb. Servicen er av ypperste klasse, så ikke bli overrasket dersom personalet tilbyr deg is, kalde kluter eller pussing av solbriller når du ligger og soler deg ved bassenget. One & Only The Palm ligger som navnet tilsier på den berømte gruppen av kunstige øyer, Palm Jumeirah. Herfra er det enkelt å komme seg inn til fastlandet med Palm Jumeriah Monorail.

Raffles Dubai

Dette hotellet er den største favoritten blant Tripadvisor-brukerne. Hele 89 prosent av 3900 brukeranmeldelser gir hotellet toppscore. Hotellet ligger i hjertet av Dubai med kort avstand til shoppingfasiliteter. Her kan du velge mellom standardrom til hyggelige priser eller ta den helt ut med fantastiske suiter. Som hotellgjest nyter du godt av fasiliteter som spa, utendørs svømmebasseng og treningsrom.