De beste hotellene i Krakow

Polen byr på mange spennende storbyer med billig shopping, god mat og historiske severdigheter. Krakow er en av de største og eldste byene i Polen, med en fin blanding av det moderne og det gamle. Byen har utviklet seg med sushirestauranter, eksklusive butikker, kjøpesentre og kaffebarer, samtidig som den har bevart sin uforglemmelige sjarm. Dette er en by som må oppleves, og her er våre 10 annbfalinger til hoteller du kan bo på, enten du reiser med venner, familie eller kjæresten.

her kan du få våre beste reisetips til Krakow.

1.Hilton Garden Inn Hotel Krakow

Dette hotellet ligger fint til – kun 20 minutters gange fra Wavel slott og halvtimers spasertur unna Markedsplassen. Hotellet har egen restaurant, bar og et døgnåpent treningssenter. Wi-fi er inkludert på hele hotellet. Les mer om hotellet her.

2.Queen Boutique Hotel

Har du lyst til å bo på spahotell, er dette et godt utgangspunkt. Her er det kun 31 gjesterom, og du bor kun 10 minutters gange unna Markedsplassen. I tillegg får du inkludert frokost og wi-fi i prisen. Perfekt for både par og familier. Les mer om hotellet her.

3.Venetian House Market Square Aparthotel

Her har du det meste rett utenfor hotelldøra i gamlebyen. Rimelig, med mange gode fasiliteter.

Flott leilighet og bedre beliggenhet rett i gammelbyen finnes vel ikke😄trivelig betjening og god frokost. Skal jeg tilbake til Krakow vet jeg hvor jeg skal bo. – En anmelder fra Hotels.com.

Les mer om hotellet her.

4.Hotel Elektor

Dette er et trestjerners hotell som er perfekt om du skal på tur med vennegjengen. Hotellet tilbyr flere rom med flere senger noe som kan egne seg dersom man er på vennetur Les mer om hotellet her.

5.Hotel Rubinstein

Skal du på romantisk ferie, er det dette hotellet du må velge i Krakow. Hotellet har fantastisk utsikt over slottet fra terrassen ( som er 18 minutters gange fra hotellet), gratis wi-fi og et sjarmerende hotell som ligger i det jødiske kvartalet. Les mer om hotellet her.

6.Metropolitan Boutique Hotel

Et fantastisk hotell som scorer høyt på alle fasiliteter. Selv om det er litt dyrere i prisklassen, er det absolutt verdt det.

Vi hadde et flott opphold på Metropolitan Boutique Hotel. Flott hotell og hyggelige ansatte. Flotte, rene rom, god frokost og herlig middag og dessert. En flott hage rett utenfor bar/spisesal. Hagen var åpen fra 08.00 – 21.30 Hotellet lå i gåavstand til markedsplassen, med sine severdigheter og restauranter (ca.10 minutt) I nærheten av hotellet ligger den Jødiske kirkegården, synagoge, restauranter og barer. Kan trygt anbefale dette hotellet, før det var bare fantastisk. – En anmelder fra Hotels.com

Les mer om hotellet her.

7.Hotel Europejski

Vil du reise tilbake i tid og leve som kongelig? På Hotel Europejski får du servert historie fra 1800-tallet, midt i hjertet av gamlebyen. På hotellet får du tilgang til spa, skjønnhetspleie og badstue. Dette er det perfekt hotellet for par. Les mer om hotellet her.

8.Hotel Pod Wawelem

Ved foten av slottet Wavel finner du Pod Wawelem Hotel, som har egen restaurant og bar. Det er tilgang til badstue, og du får internett tilkobling i fellesområdene.

Fantastisk hotell og plassering av hotellet. Veldig reint inne og ute i gata dere hotell er. Stille og rolig plass. Fin utsikt over slottet. Veldig fornøyd. – En anmelder fra Hotels.com

Les mer om hotellet her.

9.Hotel Wyspianski

Et fint hotell med bra standard til helt fantastiske priser per natt. Du får inkludert hotellfrokost. Les mer om hotellet her.

10.ibis Krakow Stare Miasto

Dette er et flott hotell for deg som vil bo sentralt og billig. Hotellet passer særlig bra for familier med barn, siden det er gratis barneklubb og spillesal. Les mer om hotellet her.