Hotell i Oslo med basseng

Sol eller regn spiller ingen rolle. Bade kan du gjøre uansett. Disse hotellene i Oslo har basseng.

hotell med basseng i Oslo
Slapp av i et hotellbasseng på en regnfull dag. Foto: Getty Images

For mange er basseng den viktigste fasiliteten i et hotell. For den som ønsker en dukkert etter et møte, avkjøling på en varm sommerdag, eller et sted å sette ungene noen timer trenger du et hotell i Oslo med basseng. Ønsker du den lille ekstra luksusen på storbyturen er denne listen for deg.

Her finner du de beste hotellene i Oslo med basseng 🛎️

Hotell i Oslo med basseng

Radisson Blu Plaza Hotel

Hotellet du kan se fra hvor som helst i Oslo har basseng. Her kan du slappe av i rolige omgivelser og nyte en vakker utsikt over Oslo sentrum.

Her finner du det

The Thief

The Thief har et sjarmerende basseng i ok størrelse. En kollega har følgende å si om hotellet: Den beste frokosten du kan tenke deg. Digg badekåpe. Skikkelig god seng. Frokosten er det aller aller beste. Den er insane. Middagen også var skikkelig god.

Så her kan du storkose deg i både badekåpe og basseng 🏊.

Voksenåsen hotell

Dette hotellet på Voksenkollen har et nydelig utebasseng i vakkert terreng. Du kan fort glemme at du er i Oslo her. I umiddelbar nærhet har du turløyper i Oslomarka, og den flotte kunstutstillingen Roseslottet. Voksenkollen t-banestasjon er få minutter unna og sørger for at du likevel har god kontakt med byen.

Her finner du hotellet

Grand Hotel

hotell i oslo med basseng

Midt i asfaltjungelen finner du Grand Hotel. Det høyt rangerte hotellet er preget av luksus i hvert ledd. Det blir ikke mer sentralt enn dette, og derfor er det jo praktisk at dette hotellet også har et basseng.

Du finner hotellet her

Clarion Hotel The Hub

basseng, oslo, hotell

Clarion Hotel The Hub havner også på denne oversikten fordi det oppfyller det eneste kravet denne lista har. Det eksklusive Stordalen-hotellet rett ved Oslo City har basseng!

Her finner du hotellet

Radisson Blu Scandinavia Hotel

hotell i oslo med basseng

Enda et hotell med basseng. Denne gangen firkantet. Her kan du altså bade.

Her finner du hotellet

Her finner du flere hoteller i Oslo med basseng