Foto: Hotels.com

De 10 beste hotellene i Stockholm

Vi elsker den svenske hovedstaden, og her er guiden til gode hotell i Stockholm.

Leter du etter hotell i Stockholm? Det er mange gode grunner til å dra til den svenske hovedstaden. Strålende restauranter, shopping og uteliv, samt en vakker beliggenhet der innsjøen Mälaren og havet Østersjøen møtes.

Vi er ofte raske med å ta en tur til London eller Paris når vi tenker på weekendturer. Eller så reiser vi også gjerne til København når vi skal på tur til våre naboland. Men hvorfor ikke velge søta bror? Stockholm er kun en kort fly- eller togtur unna, og den vakre byen beliggende på 14 små øyer er en perle her i nord. For å hjelpe deg på veien  har vi samlet noen av de beste hotellene du finner i Stockholm sentrum.

Les også: Stockholm – Skandinavias beste by?

1. Lydmar Hotel

Lydmar Hotel, Stockholm, Sitteområde i lobbyen

Et boutique-hotell perfekt plassert i Stockholm sentrum med flott utsikt over havnen. Lydmar Hotel ligger i Stockholms Södermalm-distrikt, og det er gangavstand til parker, severdigheter og butikker fra hotellet.

Les mer om hotellet her.


2. Hotel Rival

Hotel Rival er både et hotell og en kino, hvor ABBAs Benny Andersson er eier. Dette hotellet i Stockholm ligger i Södermalm-distriktet, i nærheten av mange populære severdigheter. Frokost og wi-fi er inkludert i prisen.

Les mer om hotellet her.


3. Hotel Skreppsholmen

Hotel Skeppsholmen, Stockholm

En hotellperle som ligger på en vakker øy i byen. Det går regelmessige ruterbåter fra Gamla Stan, og det er en ganske unik hotellopplevelse. Hotellet ligger i en sjarmerende 60-talls bygning, med en blanding av både svensk og italiensk interiørstil. Bør oppleves.

Les mer om hotellet her.


4. Grand Hotel

Grand Hotel Stockholm ligger ved sjøen, overfor slottet og Gamla Stan. Hotellet ble grunnlagt i 1874, og er fordelt på 300 rom, hvorav 31 er suiter, 24 er konferanse- og festlokaler. I tillegg finner du spa, cocktailbar og to restauranter (en av dem med to Michelin-stjerner).

Les mer om hotellet her.


5. The King’s Garden

98 unike rom, et fransk brasserie og en historisk gård fra 1800-tallet. Her bor du i nærheten av slottshagen i hjertet av Stockholm.

Les mer om hotellet her.


6. Miss Clara By Nobis

Dette hotellet åpnet sine dører i 2014, kun to minutters gange fra Stockholms populære handlegate, Drottninggatan. å Miss Clara By Nobis kan du spise moderne svenske retter på restauranten, ta deg en drink i lobbybaren eller få igjen hvilepulsen på hotellets badstue (gratis inngang).

Les mer om hotellet her.


7. At Six

Stordalens nye storsatsning åpnet sine dører i mars 2017, og har raskt blitt et av Stockholms mest populære hoteller. Her kjeder du deg neppe. Du finner både restauranter, barer, treningsrom, spa og eget eventarena. At Six har mye å by på midt i sentrum.

Les mer om hotellet her.


8. Motel L Hammarby Sjöstad

Motel L ligger i bydelen Hammarby Sjöstad, og Stockholm sentrum ligger 10 minutter unna med t-bane eller trikk. Et fint hotell for deg som vil ha mye for pengene.

Les mer om hotellet her.


9. Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel er plassert midt i sentrum. Hotellet huser egen restaurant og bar med utmerket kvalitet – skal vi tro anmeldelsene. Om du skal på shoppingtur i Stockholm er dette hotellet perfekt, da du bor i nærheten av Gamla Stan og sentralstasjonen.

Les mer om hotellet her.


10. Victory Hotel

Et lite boutique-hotell fordelt på kun 45 rom, hvor alle er like sjarmerende. Selv om hotellet er lite har du fortsatt tilgang til restaurant, to barer og badstue. Frokost og wi-fi er også inkludert.

Les mer om hotellet her.


 Les også:

Reis på weekendtur til Stockholm

5 fine togreiser