Hotellet for deg som vil ha det lille ekstra

Palma er en vakker, kosmopolitisk by enhver nordmann bør besøke. Med rikelige muligheter for kulturelle opplevelser, shopping, restauranter, uteliv, og nydelig arkitektur, er det ikke rart at byen gjerne kalles turistenes hovedstad, eller lille Barcelona. Og ja, for ikke å glemme den deilige temperaturen byen har året rundt! Men det de fleste ikke vet, er at det like utenfor Palma by skjuler seg en helt spesiell perle. Merk deg hotellet PURO Hotel.

En hotellopplevelse av ypperste klasse

For mange reiseglade nordmenn er hotellet man velger for ferien kun beregnet som et sted å sove. For andre reisende er hotellet selve reisen. Faller du under sistnevnte kategori, bør du lese videre. Plassert på en privat halvøy med panoramautsikt utover Middelhavet, er hotellet PURO Hotel for lengst definert som et «it-sted». Puro Hotel, som er ett renovert palass fra 1800-tallet i sentrale Palma, en eksklusiv bygning som byr på moderne og rimelig rom med en enestående takterrasse og svømmebasseng. Purobeach er plassert på en privat halvøy med panoramautsikt over middelhavet, som er klassifisert som et «it-sted.» Utover dette, er Purobeach spesialisert på sine gjester med det lille ekstra; private solstoler som inkluderer håndklær, gratis fruktfat og en valgfri smoothie . Du får en rolig og avslappende lounge-følelse ved svømmebassenget sammen med velkjente DJs . I restauranten serveres det middelhavsretter av ypperste klasse. Nytt for 2016 er Purobeach spaavdelning, som byr på massasje, tyrkisk bad og en mengde ulike behandlinger.

Artikkelen fortsetter under bildetPurobeach Palma_3

Hotellet er perfekt for jetsettere som leter etter en avslappet atmosfære med moderne luksus, helt fritt for de tradisjonelle luksushotellenes stive stil. Med en perfekt beliggenhet i La Lonja i hjertet av Palmas gamle bydel, ligger hotellet i tilknytning til marinaen, handlegater og de historiske og kulturelle delene av byen. Artikkelen fortsetter under bildet

Purobeach-Palma_28

Artikkelen fortsetter under bildet

Purobeach Palma_food_11

Her kan du lese mer og bestille hotellet

Men det stopper ikke der. Det nyeste og mest imponerende tillegget til PURO Hotel Palma er en eksklusiv bygning for mindre grupper som kan få en helt enestående opplevelse, en privat avdeling med 11 superior dobbeltrom, en komfortabel dagligstue, terrasser med boblebad, et felles kjøkken og spa i kjelleretasjen. Kort oppsummert, dette hotellet er verdt et besøk til Palma alene. Fortsatt ikke overbevist? Sjekk også disse bildene:

Purobeach Palma_1

«Et snev av St. Tropez i Palma: Et luksuriøst sted med god service – et godt sted å tilbringe dagen om du ikke er avhengig av saltvann» Brukeranmeldelse fra Tripadvisor.

Purobeach-Palma_28

Puro Hotel Palma_5

Puro Hotel Palma_6

Puro Hotel Palma_8

Puro Hotel Palma_11

Her kan du lese mer og bestille hotellet