London-hotellene som skriker luksus

London er vår absolutte favorittby for korte ferieturer. Vi i Laurel Nights har plukket ut 20 av de beste hotellene i byen.

The Soho Hotel

1. The Soho Hotel

Dette er kjendisenes førstevalg i London. I hvert fall de kjendisene som sorterer under kule i Wikipedia. En opplevelse i 96 individuelt designede rom. Refuel-baren er så hip at du skal være glad at du bor på hotellet for å komme inn.

St.Pancras

2. St. Pancras Renaissance London Hotel

Vakkert plassert i hjertet av det revitaliserende Kings Cross- området, finner du en strålende bygning som ble utformet som et jernbanehotell i 1873 av den berømte arkitekten George Gilbert Scott. Et landemerke i London med høy standard og uovertruffen service. Londons innbyggere ble veldig glade når det endelig ble brakt til livet igjen som et Marriott-hotell, etter å ha ligget tomt i mange år. Denne flotte bygningen gjør den ordinære og dagligdagse togreisen litt mer glamorøs.

The Athenaeum

3. The Athenaeum

Strålende luksushotell med spa-avdeling og virkelig fin beliggenhet, kun 9 minutters gange fra Buckingham Palace. Helt fantastiske rom med flott utsikt og Nespresso-maskin. I tillegg til utsøkt mat, en kafé som serverer ettermiddagste og en whisky bar med 300 varianter.

The Savoy Hotel refurbishment, completed 2010.

4. The Savoy

En London-klassiker som nye øyne kan se på svært positivt. Et eksklusivt og fint hotell som leverer på alle flater. Det er en grunn til at dette er en såkalt institusjon.The Savoy ble åpnet i 1889, og er første luksushotellet i London sentrum. Savoy har fått flere berømte gjester som Elisabeth Taylor, The Beatles, Marilyn Monroe og Charlie Chaplin.

LES OGSÅ: Den virkelig store London-guiden

51 Gate

5. 51 Buckingham Gate

Et arkitektonisk mesterverk med gjennomført, førsteklasses service og strålende rom. Her kan hele familien leve i luksus eller man kan ta en pause fra en hard og stressende hverdag. En klassiker av et hotell hvor de virkelig store internasjonale politikere og statsmenn har bodd.

Bulgari Hotel

6. Bulgari Hotel & Residences

Høy standard er bare fornavnet. Standarden er så høy her at det kan være vanskelig å velge noe annet senere. Nærmest perfekt som hotell, og et valg du bør ta om du har pengene. Som ikke alle har.

41 Hotel

7. Hotel 41

Perfeksjon i et byhotell. Her har du 30 unike rom, personlig butler, dobbelt så mange ansatte som gjester og en strålende plassering. Ved innsjekkingen får du fritt valg av deres champagner, og skulle du ønske å spise på hotellet er valgene rett og slett utsøkte.

The Dorchester Hotel

8. The Dorchester Hotel

Dorchester er et fantastisk hotell som lever opp til forventningene. Elegant, komfortabelt, og en utmerket service. Hotellet har fått anmelder som «feilfri», «perfekt på alle måter» og «luksus på sitt beste» av Tripadvisors anmeldere.

The Halkin

9. The Halkin by COMO

Moderne design av høy klasse i svært sentral plassering. Hotellet ble åpnet i 1991 og la grunnlaget for COMO-kjedens luksus-suksess. Herlig upretensiøst samtidig som hotellet har førsteklasses service. Strålende restaurant og en veldig god bar. Et familievennlig luksusvalg.

45 Park Lane

10. 45 Park Lane

5-stjerners hotellet er omtalt som «the best place to stay in London» av flere anmeldere. Du får en førsteklasses service i et hotell med imponerende moderne design, interiør og lokaler. Ta noen drinker ved hotellbaren eller spis en romantisk middag med din kjære på hotellets restaurant.

11. The Wellesley London

Du kommer til å elske hvert minutt på dette hotellet. Fantastisk service helt fra starten, og et luksuriøst hotell du kommer til å forelske deg i. Her får du fred og ro, i komfortable rom med interiør som får deg til å revurdere interiøret i ditt eget hjem.

LES OGSÅ: De beste og kuleste barene i verden

12. Corinthia Hotel

Du vet du bor på riktig hotell når du setter deg ned i lobbyen og ikke føler at du trenger å gjøre noe som helst annet enn å sitte der. Store, fine rom og god bar kommer i tillegg. Barbereren for menn er en liten deilig detalj, noe også man kan si om sengene. De deilige, deilige sengene. Så om du vil på en avslappende ferie og samtidig bo midt i London sentrum, er dette hotellet for deg. Alt er nytt og fresht, og rommene er store og komfortable med luksuriøs design.

13. St Martins Lane

Designhotell av moderne toppklasse. Asia De Cuba, Bungalow 8 og Light Bar er alle på hotellet. Rommene er designperler, men hvis du er allergisk mot hvitt bør du kanskje vurdere noe annet. Alt annet er det mye av i dette Philip Starck-designede hotellet.

14. Claridge’s

Velkjent for mat, luksus, plassering, service og mye mer. En institusjon av et hotell i London som begynte sin historie i 1851. Et sikkert valg med alt man kan ønske seg av et toppklasse-hotell. Mange spisemuligheter, godt spa og gjennomført. Du vil fort legge merke til den spesielle atmosfæren. Her er det mange detaljer som gjør hotellet til en fantastisk opplevelse.

15. The London Edition

5-stjerners hotell i nærheten av Telecom Towe, Piccadilly Circus og British Museum. Egen restaurant og nattklubb. Hotellet passer også for barn, da det tilbys barnepass.

Mondrian London

16. Mondrian London

Hypermoderne designperle plassert på det som ofte omtales som den andre siden av Thames. En av de få rooftop bars i London finner du her, Rumpus Room, og det hypermoderne spaområdet er herlig lite sykehusinspirert i sitt design. Hotellets kino viser klassikere og nyheter, og denne nykommeren er virkelig lovende.

Sofitel London

17. Sofitel London St James

Elegant hotell med sentral plassering i London. Hotellet har flere ganger blitt omtalt som det mest franske hotellet i London, men vi ville nok ikke sagt det direkte til britene. Godt spa, vidunderlig service, deilig mat og vakker klassisk britisk design med moderne vrier.

LES OGSÅ: 10 hoteller med det lille ekstra

Mandarin Oriental London

18. Mandarin Oriental

Hotellet ligger i utmerket område med utsikt over Harvey Nicks. Skal du på romantisk ferie i London, er dette er godt valg. Frokost er utmerket – kvalitet, variasjon og med utsikt over Hyde Park.

The Langham

19. The Langham

Her finner du verdens beste bar (ja, den er kåret til det) i hjertet av London. I tillegg er dette stedet hvor visstnok hele konseptet med afternoon tea startet. En gang det første storhotellet i London (1865). Nå et nyoppusset luksushotell med hele 380 gjesterom.

The Ritz London

20. The Ritz

The Ritz er en institusjon av et hotell og å bo der føles som en begivenhet i seg selv. Servicen er upåklagelig og rommene er romslige og skinnende rene. Dette er et førsteklasses hotell med majestetiske omgivelser.

Du finner flere luksushoteller i London her