London-hotellet for de hippe og kule

Mondrian Hotel i London skiller seg ut fra andre hoteller i London.

Hotellet ligger i samme bygg som den tidligere Sea Containers-bygningen fra 1920-tallet, rett ved elva Thames. I South Bank får du oppleve en annen del av London, rett ovenfor Big Ben, London Eye, Houses of Parilament og Convent Garden. Det bugner av restauranter, kafeer og butikker i området, med Waterloo og Westminster som nærmeste t-banestasjoner. Designet av anerkjente interiørdesigneren Tom Dixon, består Mondrian Hotel av flotte fasiliteter som gjør oppholdet alt annet enn kjedelig. Egen takterrasse, luksusrestaurant med private spiserom, luksuriøst spa og selvsagt egen kinosal med 56 behagelige seter. Hva mer trenger man for et perfekt opphold i London?

Egen kinosal

Glem «Netflix and chill» på rommet og nyt heller en koselig filmkveld på hotellet! Ja, vi skjønner at du vil se og oppleve London mest mulig utenfor hotellet, men hvor du velger å overnatte har faktisk blitt viktig del av opplevelsen. Når du har vært på lang dag med sightseeing og shopping, er det ikke mer du gleder deg til enn å koble av på hotellet. Da kan du lade opp batteriene med en kinokveld på Curzon Mondrian. Kinoen har luksuriøs atmosfære og tilbyr alt fra klassiske til de nyeste filmene . Om du er her 20 minutter før, kan du bestille deg noen snacks fra kinoens «hot food»- meny. Kinosalens fasader er preget av vintage og moderne design, med en lun og behagelig atmosfære. Les mer om hotellet her. Ellers tilbyr hotellet den herlige cocktailbaren, Dandelyan, som tar deg tilbake til 70-tallet. Rosa sofaer, gullbord, grønne vegger og store speiler preger cocktailbaren – og selvsagt en panoramautsikt over London.

static1.squarespace.com
Frister dette? Da bør du bo i Mondrian London på ditt London-opphold. Foto: Cuzonmondrianlondon.com

Moderne spa

Alle ønsker ekstra luksus i hverdagen, særlig når du er i London og har gjort haugevis av shopping som har gått utover nakke og skuldre. Er det ikke deilig å bare slenge fra deg posene på hotellet og gå direkte på spa?

La deg bli skjemt bort på Agua Bathhouse & Spa; spa-anlegget som gir tilbyr Hollywood glamour. Stedet er fylt med ekte spa-opplevelser og personlig terapi. Du kan velge mellom 6 behandlingsrom, inkludert en parsuite eller en privat termisk suite.Velg mellom behandlinger som «Glamglow mud» eller Billion Dollar Browns» eller «I Love My Muff». Senk skuldrene, pust dypt og nyt den behagelige atmosfæren. Bestill hotellet her.

Takterrassen alle drømmer om

Mange drømmer om å sitte på en takterrasse dekket av vakre slyng-og klatreplanter. Tenk å bare sette seg ned her på kvelden med et glass vin? Ganske så idyllisk!  London er kjent for å ha mange fantastiske takterrasser, og selvfølgelig får du en ganske flott takterrasse på Mondrian Hotel.

Den mest glamorøse delen av hotellet er nemlig takterrassen, Rumpus Room. Her føles det ut som du sitter i et glasshus med planter langs veggene som strekker seg høyt over gjerdet. Panoramautsikten over London skuffer heller ikke. Les mer om hotellet her.

Flere hoteller med kinosal i London:

Det er ikke mange hoteller i London, eller i verden generelt, med egen kinosal. Dét burde gjøres noe med. I mellomtiden har vi har funnet frem fire andre hoteller for alle filmelskere dere ute!

The Courthouse Hotel

Courthouse Hotel, London, Utvendig

Fantastisk hotell for deg som vil bo sentralt i London, i nærheten av London Palladium Theatre.  Kommer også med eget spa, restaurant, innendørsbasseng og bar. Les mer om hotellet her.

W London Leicester Square

3032413_176_z

Dette hotellet er bare helt perfekt for en weekendtur – særlig hvis du skal på shopping i London. Det ligger i Soho i nærheten av Trafalgar Square, og huser eget spa, nattklubb og treningsstudio. Les mer om hotellet her.

The Soho Hotel

The Soho Hotel skriker bare «wow» på alle måter. Alt er bare kunstnerisk og har det lille ekstra hvor enn du snur deg. Beliggenheten kan også skrytes av, hvor du bor midt Soho. Les mer om hotellet her.

One Aldwych

5-stjernershotell i Soho som er perfekt for en rolig helg i London. I nærheten finner du de beste restaurantene, kafeene og utestedene. Moderne hotell med en typisk britisk innredning og stil. Les mer om hotellet her. Les også:

Få en ordentlig smak av London med «afternoon tea»

Dette må du aldri gjøre i London