Londons dyreste suiter

Marmor, krystall, personlig butler, privat sjåfør, kunstverk, antikviteter og utsikt du bare kan drømme om.

Det er stikkordene for Londons dyreste hotellsuiter. Det er nettutgaven av den britiske avisen The Telegraph som har laget oversikten over Londons dyreste suiter. I en by der luksushotellene ligger som perler på en snor, kan du trolig ikke en gang forestille deg hvor luksuriøst et opphold i en av disse suitene kan være. Men har du 100 000 kroner å blåse av for et døgn, så kan du jo få oppleve det. Her er topp tre:

The Savoy

savoy

  I femte etasje av hotellet som nesten er som en instutisjon i den engelske hovedsatden, liggen The Royal Suite. Her har rike og berømte en panoramautsikt over Themsen og syv av Londons broer. Suiten er full av bronseskulpturer, kunstverk og eksklusive møbler. Da den nylig ble pusset opp, kom prislappen på svimlende 30 millioner kroner. Ikke rart at en natt her vil koste deg 5500 pund, tilsvarende 70 000 kroner. Kanskje du vil ta deg råd til de rimeligere rommene på hotellet neste gang du besøker London? Sjekk priser her.

Finn de beste hotellene i verden på hotelltjenesten Laurel Nights. 

The Langham London

tllon-rooms-infinity-suite-living-room-1680-945

  På dette hotellet finner du en av Londons største og mest luksuriøse tre-roms leiligheter. Den har fått navnet The Infinity Suite, og er på hele 236 kvadratmeter. Suiten som er beregnet for fire personer, kommer med fri minibar, fullt utstyrt kjøkken, personlig butler og bad med såkalt infinity badekar. Stuen er spekket med detaljer som en majestetisk lysekrone, topp moderne teknologi på TV- og lydanlegg og enorme vinduer med vakker utsikt. Prisen for herligheten er 6200 pund per natt – ca 75 000 norske kroner. Et vanlig Club Room koster bare en brøkdel av prisen, og kan være overkommelig for «vanlig dødelige». Sjekk prisen her.

The Lanesborough Hotel

lan_1920_1080_royal_livingroom

  445 kvadratmeter, 7 soverom og bad og to stuer. Utsikt over Buckingham Palaces hager fra vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Baderomsinnredning i marmor, personlig butler og en Rolls-Roys Phantom med sjåfør til fri disposisjon. Man kan trygt si at Londons dyreste suite, The Royal Suite ved The Lanesborough Hotel, er en konge verdig. Den kan selvsagt bli din for en natt også, hvis du kan bla opp 8000 britiske pund, eller nesten 100 000 norske kroner. Booker du et vanlig dobbeltrom, vil du likevel få et luksuriøst opphold. Sjekk priser her.Se hele listen med de ti dyreste London-suitene hos The Telegraph.

Finn de beste hotellene i verden på hotelltjenesten Laurel Nights. 

Les også:

Den virkelig store London-guiden

De 10 beste hotellene i London

Disse to områdene er perlene i London