Luksusoase utenfor Dubai

Dette fantastiske ørkenhotellet finner du 45 min fra flyplassen, og det passer perfekt å legge noen netter hit hvis du skal til Dubai.

Hotellet utenfor Dubai byr på private villaer med eget svømmebasseng, gaseller og hjort som gresser utenfor din veranda, et spa som holder verdensklasse, nydelig mat og fantastiske solnedganger. Ørkenen er bedre enn du tror, den kan faktisk være helt magisk.

Hi_BTAEAW_53432444_BTAEAW__Destination_Dining__VR0001

Rommene

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert tilbyr tre ulike villaer, alle med eget basseng. Al Rimal er den billigste kategorien. Disse rommene er romslige og har et fantastisk bad med stort badekar, men uteplassen er relativt begrenset og du har ikke sol hele dagen. Vi anbefaler heller Al Khaimah rommene som er noe av det bedre vi har bodd på. 253 kvadradmeter i beduinstil står til din disposisjon. Et enormt baderom med stort badekar, egen terrasse med stort basseng, solstoler og ørkenutsikt hvor du kan nyte solnedgangen med et glass vin. Be om en vestvendt villa så får du de beste solforholdene. De dyreste rommene på hotellet har samme størrelse som Al Khaimah, men det er større plass mellom hver villa. Helt unødvendig, så gå for Al Khaimah-rommene.

Her kan du lese mer om hotellet utenfor Dubai

Hi_BTAEAW_28114390_BTAEAW_VR_0912_AlKhaimahlVilla-Bathroom_IMG002

Mat og drikke

Det er to restauranter på hotellet. Signatur-restauranten Saffran ligger idyllisk til ved en liten oase. Her kan du nyte eksklusiv thaimat mens gasellene slukker tørsten i vannkanten. Den andre restauranten heter Al Waha og den tilbyr international cuisine. Frokosten serveres også her, egg og pannekaker a la carte og en utsøkt buffet i tillegg. Etter middagen kan du sette deg på taket av moonbar og nyte ørken-natten med en sigar og et glass rom.

Hotellet tilbyr et godt vinkart, men som ellers i Emiratene og Dubai er de ganske stivt priset. Viner fra den nye verden er helt klart de beste valgene hva gjelder pris og kvalitet. Ønsker du en virkelig eksklusiv opplevelse kan du booke hotellets tårn på toppen av en sanddyne med panoramautsikt over ørkenen.

Her kan du lese mer om og booke hotellet

Hi_BTAEAW_53456191_BTAEAW_VR_1112_Restaurant_Safran_Terrace_Lounge_VR0001

Spa

Hotellet er kjent for sitt spa og Al Wadi har et enormt spaanlegg som tilbyr alle mulige behandlinger samt eget hammam, svømmebasseng og sauna. Bestill tid på forhånd da dette er godt besøkt, spesielt i helgene. Hotellet har eget treningsrom med tredemølle og ellipsemaskiner samt frivekter og noen andre apparater. Det finnes også et eget yogarom med timer hver morgen. Den beste treningen her er likevel en joggetur på hotellets eiendom på morgenen når ørkenen våkner til liv.

Her kan du booke hotellet

Hi_BTAEAW_28114370_BTAEAW_VR_0912_AlKhaimahlVilla-Pool_IMG003

Service

Hotellet har over 300 ansatte og bare 100 rom så det sier seg selv at servicen er ganske enestående og kvaliteten er gjennomgående høy fra resepsjonen, til restaurantene og hushjelpen. Du kommer til å føle deg særdeles oppvartet under ditt besøk her.

Du kan booke hotellet her

Hi_BTAEAW_28114362_BTAEAW_VR_0912_AlKhaimahlVilla-Bedroom_IMG001

Les også:

Verdens beste hotellutsikter