Verdens beste hotellutsikter

Nordmenn ligger på verdenstoppen når det kommer til ferier til utlandet. Vi reiser mer og mer og den nyeste trenden er hoteller.  Vi er like kresne på hotellene som vi er på destinasjonene. Flere ønsker hoteller tilpasset deres behov med alt det måtte innebære. Vi vil ha designerhoteller, treningshoteller og familiehoteller.

Rommene skal være store, fine og gi oss en luksuriøs opplevelse. En fantastisk utsikt gir en feriefølelse fra en annen verden. Og disse hotellene tar dette bokstavelig. Bare se hva du kan våkne til hver morgen.

Hilton Hotel and Suites Niagara Falls/Fallsview

PicMonkey Collage

Her trenger ikke gjestene å forlate rommet for å oppleve fantastiske Niagara Falls. Nyt en romantisk middag på hotellet restaurant og se på naturens magiske makt.

Mer informasjon om hotellet og priser finner du her

Sjekk flere overnattingssteder og gode tilbud her

Conrad Maldives Rangali Island

PicMonkey Collage1

Å reise til Maldivene er en drøm i seg selv. På de private villaene midt på vannet har du en utsikt som ikke kan sammenlignes med noe annet. Det blir ikke stort bedre enn dette.Restauranten på hotellområdet tilbyr i tillegg en unik opplevelse for sine gjester. Du må se bildene her

Shangri-La Hotel Paris

PicMonkey Collage2

Shopping, seightseeing og champagne er aldri feil i Paris. På dette hotellet får du også en utsikt som får frem romantikeren i deg.

Rommene er luksuriøse og utsikten fenomenal. Se flere bilder her

Le Sirenuse

PicMonkey Collage3

Situert på fjellene av Amalfi kysten finner du et av de mest romantiske hotellene i Italia. Den praktfulle utsikten over byen, fjellene og havet gjør at gjestene fra hele verden besøker dette hotellet.

One&Only Hayman Island

PicMonkey Collage4

Har du tenkt å reise til Australia kan kanskje dette hotellet være noe for deg. Storartet utsikt fra alle vinkler, enorme rom og herlig natur.

Lær mer om hotellet her

Burj Al Arab

PicMonkey Collage5

Dubai sitt verdenskjente hotell topper ikke bare listen over verdens dyreste hoteller. På Barj Al Arab får du også en uimotståelig utsikt over det vakre havet og gigantbyen. Enorm rikdom i form av både gull, farger, design og alt annet hjerte måtte ønske finner du på dette hotellet. Ta en titt på de overdådige rommene her

Botlierskop Private Game Reserve

PicMonkey Collage6

Lyst å spasere med Afrikas ville dyr og føle at du er med i Disney filmen Løvenes Konge?

Da kan du lese mer om dette hotellet her

Jade Mountain Resort

PicMonkey Collage7

Det er få av oss som ikke ville ha våknet til denne utsikten hver eneste morgen. En romantisk kveld med din utvalgte mens dere ser på solnedgangen vil nok ikke bli glemt med det første.

Du kan se enda flere spektakulære bilder av hotellet her.

Les også:

Her får du verdens beste iskrem

10 vannvittige hotellbassenger

Dette paret hylles for sine Instagram-bilder