Luksushotell: Disse hotellene er verdens mest eksklusive

Noen hotell er kun for noen få. Dette er hotellene folk flest ikke har råd til.

Luksushotell
Photo: Michel Setboun/Corbis via Getty Images)

Luksushotell er en opplevelse i service, komfort og ro i sjelen. De virkelig gode hotellene du kan snakke om, tenke tilbake på og drømme om. Hoteller av en slik klasse at det ikke er mulig å finne like gode. Enestående hoteller i den absolutte toppklasse.

Ofte kåres de beste hotellene for folk flest, men det er ikke disse hotellene. Prisene, eksklusiviteten og tilgjengeligheten for hotellene på denne listen er så høy og så ekskluderende at kun de aller mest velstående har råd til å drømme om å bo på dem.

Dette er rett og slett verdens råeste luksushoteller. Opplevelser det knapt finnes maken til.

Vi har valgt ut våre tre absolutte favoritter med et lite visuelt dypdykk før vi gir deg 7 andre mulige valg. Om du har lommeboken til det.

Vi begynner på Fiji.

Fiji

Fiji er en øystat i Stillehavet. Staten består av 332 øyer, og den totale befolkningen er på litt over 900 000 mennesker. Ordtaket vi gjengir her betyr at alle en gang vil komme fram til målet, her Nakuma som nok kan være toppen som i dag kalles Nagumu.

Luksushotell på egen øy:
Kokomo Private Island Fiji

Dette er rett og slett en helt privat øy. Her er det bare dette hotellet på hele øyen, og resortet har vunnet beste resort hos Cone Nast i sitt geografiske område, beste luksus-spa resort i verden og flere andre topprangeringer.

Resortet har tre restauranter, men du kan også booke din private picnic eller middag rundt omkring på øya. Det er selvfølgelig en stor spaavdeling, samt yoga ute i havet.

Yoga i havgapet får en litt annen mening.

Du kan også booke hele øya for de litt ekstra store feiringene. Prisen for det er rundt 650 000 kroner per natt. Det er totalt 26 rom på resortet.

Se de utrolige rommene og fasilitetene her

Paris

Paris er hovedstaden i Frankrike, og har litt over 2 millioner innbyggere. Det som kalles pendlerbeltet til byen har likevel en femtedel av alle innbyggerne i hjemlandet.

Byen er en av verdens mest besøkte byer for turister.

Hotellets haute couture-suite har en relativt grei utsikt

Luksushotell med utsikt:
Hôtel Plaza Athénée

Dette hotellet åpnet for første gang i 1913, og er en adresse som de fleste kjente i mote, kjendisliv eller forretningsliv i Paris har kjennskap til. Christian Dior åpnet en forretning i nærheten av hotellet for å kunne få hotellets gjester som besøkende. Mer trengs egentlig ikke å sies. Dette er hotellet for kjennere. For de som vil ha det ypperste av det beste.

Her kan du kikke nærmere på hotellet

Lago di Como, Italia

Dette er et område kun kjennere vet om, og er Italias mest eksklusive hemmelighet. Ikke fortell det til noen.

Luksushotell med historisk sus:
Grand Hotel Tremezzo

Grand Hotel Tremezzo er en liten historisk perle. Et ikonisk mesterverk som er plassert i noe av det vakreste du kan finne i Europa av natur. Her får du en opplevelse unikt noe annet, om du kan betale nok.

Sjekk hotellet her

Her er 7 andre luksusmuligheter:

Deilig: Royal Malewane

Unikt: Taj Lake Palace

Historisk: Raffles Singapore

Spamagi: Chedi Andermatt

Vidunderlig: The Plaza Hotel

Gambling: The Bellagio

Virkelighetsfjernt: The Savoy