Luksusreiser: En uforglemmelig gave til den reiseglade

Dette er inspirasjon til luksuriøse og utrolige opplevelser som kanskje ikke alle har råd til, men det er jo absolutt lov å drømme – og det finnes også mange alternativer for en skikkelig luksusreise. Trenger du flybilletter til dit du skal kan vi anbefale momondo så du slipper å søke selv. Du finner verdens beste hoteller på Laurel Nights.

1. Topp-luksus i Tokyo

En ting er å bo i luksus, en annen ting er å bo i luksus et sted langt hjemmefra med helt andre skikker. Hvis den du ønsker å gi denne gaven til så «Lost in Translation» og har den på sin topp 10 filmliste, så er nok dette hotellet en perfekt gave. På dagen kan dere løpe rundt i Tokyos folkerike gater, kanskje ta en tur å se på Mount Fuji, og på kvelden slappe av i et utsøkt hotellrom. Park Hyatt Tokyo er et 5-stjerners hotell, med en score på 9,6 av 10 mulige fra sine gjester. Hotellet har treningsrom, basseng, dampbad, boblebad og badstue, i tillegg til barer og kafeer.

Her ser du de beste hotellene i Tokyo

Se flere bilder av Park Hyatt Tokyo her.

2. Lei en Bungalow på Bora Bora

Woman snorkeling in clear tropical waters in front of overwater bungalows. Made of two photos

Dersom stress og kulde begynner å sette sine spor så er dette kanskje et av de beste stedene å bli kvitt det. Bora Bora er et velkjent reisested med luksushoteller. Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa har tatt det et steg videre og og satt bungalower ut i vannet, slik at du virkelig kan få oppleve sydhavsdrømmen.

Finn flybilletter til Bora Bora her

Dette er det mest bestilte hotellet i Bora Bora.

3. En tur til Madagaskar

Aerial view of Sainte Marie island, Madagascar

Har du noen gang vært på Madagaskar? Madagaskar har blitt mer kjent etter Disneys kjente filmer, og som reisested er det utsøkt. Øya ligger øst for Mozambique, mot Afrikas sydspiss. Ravintsara Wellness Hotel er et stilig bungalow-kompleks som ligger rett ved siden stranda. Nydelig! Søk etter hoteller i Madagaskar her.

4. Luksus og eventyr

Llamas watch the morning mist rise over the ancient Inca fortress and sloping stone terraces of Machu Picchu with Huana Picchu in background.

Høyt oppe i Andesfjellene ligger den sagnomsuste byen Machu Piccu. Omtrent 20 minutter unna ligger luksushotellet Surmaq Machu Piccu Hotel. Hvis du kjenner noen som alltid har ønsket å se den «tapte» byen så er dette et perfekt valg. På Sumaq kan dere slappe av i de samme omgivelsene som inkaene vandret rundt i for drøyt 500 år siden. I nærheten av hotellet ligger Kondortempelet og Aguas Calientes varme kilder. Hotellet har også spa, så her kan du slappe av i peruviansk luksus. Søk etter hoteller i Machu Picchu her.

5. Nyt New Yorks luksus fra ModernHaus SoHo

ModernHaus Soho, eller tidligere «The James» er et 4,5 stjerners hotell i det velkjente SoHo-distriktet i New York. Ikke langt unna ligger One World Trade Center. Prisen sammenlignet med det man får her er absolutt ikke feil. I øverste etasje finner du både utendørs basseng og bar med utsikt over «det store eplet», og du er i gåavstand til Greenwich Village. En bruker på Hotels.com har sagt: «PERFEKT!!! Dere vil se meg igjen der :)».

Finn flybilletter til New York her

Se New Yorks aller beste hoteller på Laurel Nights.

6. Dyr luksus i Karibien

Turks- og Caicosøyene har kanskje noen av de dyreste hotellene du finner på lista her, men det er ikke uten grunn. Øyene ligger nord for Den Dominikanske Republikk og øst for Cuba, og er kjent for luksus. Tripadvisor kåret øyene til det beste reisemålet for strandliv i 2011, og du kan oppleve utrolige dykkemuligheter her. Seven Stars Resort er et, noe ironisk, 4,5-stjerners hotell som ligger her rett ved stranden. Blått vann og kritthvite strender er det du får for en pris som er godt over normalen.

Her ser du de beste hotellene i Turks- og Caicosøyene.

Seven Stars Resort er ett av de mest bestilte hotellene på øya.

7. Norges beste hotell

luksus, luksusreise, reise til tokyo, norges beste hotell

Hotel Continental vant kåringen over Norges beste hoteller i 2022, stemt frem av våre lesere. Dette moderne hotellet ovenfor Nationaltheatret i Oslo har fantastiske rom, restaurant i toppklasse, og luksuriøse barer. Et unikum i norsk hotellsammenheng på mange måter.

Les mer om hotellet her.

Se vår test av hotellet her.

8. Bo som en konge i Paris

two glasses of champagne or wine, couple in Paris, romantic celebration of engagement or anniversary

Ikke langt fra Triumfbuen ligger Hotel Napoleon. Dette er et klassisk europeisk hotell, med store lysekroner og ornamenter i taket. På veggene henger det portretter og rommene er fylt med overdådige møbler. Dette kan bli et romantisk opphold i romansens by.

Her ser du de beste hotellene i Paris.

Du finner verdens beste hoteller på Laurel Nights