New Yorks mest populære luksushoteller

10 hoteller du vil elske i byen som aldri sover.

Nettstedet Hotels.com har satt sammen de mest populære luksushotellene i New York – og disse lengter vi veldig etter! Alle er så sentralt som det går an å bli, i tillegg har de så høy standard at du aldri vil sette foten din på et «vanlig» hotell igjen.

Å bo på et luksushotell i «The Big Apple» kan koste skjorta, men nå har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig spare opptil 40% på hotellovernatting i USA! Jo lenger du blir, jo mer sparer du.

Rabattkupongene gjelder kun hvis du bestiller innen 23.august og reiser innen 30.juni. 

New York  er byen som faktisk har alt. Berømte museer, utallige attraksjoner,kjente parker, shopping i verdensklasse, restauranter fra hele verdens kjøkken og utrolig atmosfære og energi. Vi får ikke nok, og byen overrasker både beboere og turister konstant.

Her er topp 10 luksushoteller i New York, ifølge Hotels.com:

 

Westhouse New York

Westhouse er et nytt luksushotell i Midtown, som er et ganske godt utgangspunkt for deg som reiser til byen som aldri sover. Det tar deg 5 minutter å gå til Central Park og Times Square. Helt sentralt med andre ord! Hotellet er fordelt på 172 gjesterom, 2 barer, døgnåpent treningssenter og bibliotek.Spis en deilig frokost på terrassen før dagen din starter for fullt. tTa en spa-dag på hotellets spa, ellers kan du få trene på hotellets treningssenter. Westhouse New York har blitt omtalt i flere reisemagasiner som hotellet du bør bo i storbyen.

Bestill hotellet her.

Gramercy Park Hotel

W1siziisinbob3rvc2v0lzeznjezmtc5mtzfotiyotiuanbnil1d

Kassisk luksushotell i Union Square i nærheten av Empire State Building. Gramercy Park Hotel har vært hjemmet til flere kreative sjeler i nesten et århundre. Pyntete vegger med kunst som Andry Warhol og Jean Michel Basquiat . Hvert rom oser av luksus med importert italiensk line, nydelig kunstverk og luksuriøse skjønnhetsprodukter. Et perfekt hotell for en romantisk ferie – da du kan bestille en suite med roseblader drøsset på senga og flaske champagne.

Bestill hotellet her.

The New York Edition

Dette er det fjerde Edition-hotellet i verden som nå ligger ved Madison Park. Hotellets 273 rom er inspirert av klokketårnet til Markuskirken i Venezia, men ellers har interiøret bevart den typiske New York-stilen og den amerikanske glamouren. Ikoniske Madison Park er rett ved hotellet.

Bestill hotellet her.

The Pierre, A Taj Hotel

The Pierre har blitt oppusset til 100 000 dollar med nye gjesterom og badeinteriør. Alle rommene får flatskjerm med ipoad teatersystem og wi-fi med høy hastighet. Høye tak med delikat interiør, og naturlig romlys som gjør hele atmosfæren bare enda bedre. The Pierre har 104 gjesterom og 49 helt utrolige suites – alle med elegant interiør med luksuriøse bad. Hotellet har vunnet flere priser på topplister over de beste hotellene i verden av reisemagasinet Travel + Leisure.

Bestill hotellet her.

1 Hotel Central Park

Med Central Park som din nærmeste bo får du ingen bedre hotell sentralt i byen. Goodiebags fylt med sunn snacks får alle gjestene ved ankomst. Rommene er utstyrt med økologiske toalettartikler og yogamatter. Du finner nemlig roen på dette hotellet, noe som passer bra etter en hektisk dag.

Bestill hotellet her.

The Knickerbocker Hotel

The Knickerbocker oppfyller alle kravene du stiller. Det er ikke engang 1 år gammelt og det har rukket å bli det ene 5-stjernershotellet på Times Square! Det er kort gangavstand til Broadway, The Metropolitan Opera, MoMa, Fifth Avenue og Central Park. Selve hotellet er fra 1906, men har rukket å bli oppusset til å bli et hotell alle vil bo på. Du kan unne deg en førsteklassesmiddag på et av Michelin-restaurante, få en avslappende massasje på hotellets spa eller få unnagjort treningsøkten på treningssenteret.

Bestill hotellet her.

The NoMad Hotel

5-stjernershotell I Chelsea og i nærheten av alt du trenger å se i New York.

Rommene er en opplevelse i seg selv. Alle rommene er designet av Garcia, og er en blanding av klassisk europeisk design med New York-krydder. Hans inspirasjon var leilighetene han selv hadde bodd i da han var ung i Paris. Størrelsene på rommene er også god, og du føler virkelig som om du får litt ekstra luksus ved å bo her. Hotellets restaurant har også vunnet pris for enestående mat!

Bestill hotellet her.

The Langham Place

Et meget luksushotell som tilbyr rom med stor plass.  På The Langham Place på the fifth avenue i Manhattan møtes det urbane og det moderne. Enten om du skal på ferie alene, med kjæresten eller familien, så tilbyr The Langham Place noe for alle.

Bestill hotellet her.

The Quin Hotel

Det er ingen tilfeldighet at reisemagasinet Travel + Leisure har kåret The Quin som en av de beste nye hotellene i New York 2014.

The Quin har beholdt sin sjarmerende stil blandet med det moderne med sine 208 gjesterom  – inkludert 28 suites. Wi-fi med høy hastighet, treningssenter, tegnerom, restaurant og bar.

Bestill hotellet her.

Baccarat Hotel & Residences New York

Baccarat Hotel har klassisk, elegant parisian hotellstil som er designet av ingen andre enn to designere fra Paris: Gilles & Boisser. 5-stjerneshotellet er lokalisert nær Rockefeller Center, og er fordelt på et innendørsbasseng, 114 gjesterom, restaurant, bar og helsestudio.

Bestill hotellet her.

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her.

LES OGSÅ:

Slik unngår du dyre billetter, kø og stress i New York

De 10 beste hotellene i New York

 Slik får du drømmeturen til New York