Nordens beste spahoteller

Hva med å synke ned i boblebadet etter en massasjetime, og bare nyte den avslappende atmosfæren? Alle bør unne seg litt spaluksus – særlig i høstmørket! Lyst til å unne deg litt velvære på spa? Her er de beste spahotellene i Norden du bør vurdere nå:

Lys fra Farris Bad på natten

Farris Bad

Hotellet, som er Nordens største Spa-hotell, har en idyllisk beliggenhet ved Larviksfjorden, og kan tilby 2500 kvadratmeter med spa-areal etablert på en ekte mineralholdig kilde. På behandlingsmenyen finner du blant annet kroppsinnpakninger, algebehandlinger, luksusskrubb og en rekke duobehandlinger for deg som ønsker en romantisk opplevelse. Fra hotellets restaurant ser du ut mot fjorden og Svenner fyr, samtidig som du nyter retter laget på ferske og lokale råvarer. For varme sommerdager passer det utmerket å innta måltidet sammen med frisk sjøluft ute på strandterrassen. Du bor i moderne innredede rom med god plass, eller oppgraderer til et rom med eget spabadekar og balkong. Velger du deluxerom får du i tillegg den beste utsikten på hotellet. Sjekk ut Farris Bad og book et rom her.


Falkenberg Strandbad, Falkenberg, Utsikt fra gjesterommet

Falkenberg Strandbad

Spahotellet ligger en times kjøretur sør for Gøteborg på vakre Skrea strand. Hotellet er familievennlig med lekerom og tilrettelagte menyer i Familie-restauranten. Den er perfekt for konferanser – med plass til 300 konferansegjester, og det kan arrangeres passende teambuildings-aktiviteter som barskole, golf og strandaktiviteter. Men det som gjør hotellet aller mest attraktivt er spafasilitetene. I dagspaet kan du nyte tyrkisk haman, arabisk rasul og få og utføre behandlinger med partneren din – fotbad, badsturitualer, isskrubb og oljebehandlinger. I relaxrommet kan man la tankene fly fra en behagelig liggestol foran åpne flammer på peisen, og fra det oppvarmede bassenget har man utsikt mot havet.  Av behandlinger kan man blant annet velge mellom sandskrubb, kroppsinnpakning i honning og en rekke forskjellige typer massasje og ansiktsbehandlinger. På Falkenberg Strandbad kan du velge mellom standard og deluxerom eller juniorsuite, hvorav halvparten av hotellets rom har enestående utsikt over havet. Sjekk ut Falkenberg Strandbad og book et rom her.


Norges mest eksklusive spa, The Thief

Med sine 800 kvadaratmeter, 6 behandlingsrom, 30 ulike behandlinger, Thief Gym, beauty-salong og spa-shop, er dette et av Norges mest eksklusive spa-anlegg. Det spektakulære anlegget er innredet med røffe materialer, kombinert med rene og minimalistiske linjer. Dette gir Oslos nye spa et maskulint uttrykk, noe som også har vært tanken bak Thief Spa. Dette skal nemlig være et like attraktivt sted for både menn og kvinner.

Spa-avdelingen er åpen for hvem som helst, og koster 495 kroner på hverdagen, og 595 kroner i helgen. Det finnes en rekke rimelig behandlinger, men vi kan likevel ikke unngå trekke frem den mest eksklusive av de alle; Carita Diamond til svimlende 6195 kroner- en behandling der huden smøres inn med ekte diamantstøv. Dette er uten tvil Norges dyreste behandling!

Les mer om spa-anlegget og bestill behandling her.


Sjekk også disse 9 spahotellene (både i og utenfor Norden):

1. Ananda Spa

Ananda ligger i Himalaya og er en kort kjøretur fra Rishskesh, og fødestedet til yoga lengst nord i India. Beliggenheten og atmosfæren med en fantastisk utsikt og Ganges gir deg en indre ro du aldri har kjent på før. de ansatte er ubeskrivelige snille og har hele tiden milde toner som skal gi deg en helbredende energi. Det vil være umulig å gå en uke her uten å kjenne på følelsen av at du er på toppen av verden.

Les mer om hotellet her.


2. Six Senses Spa

Det er kroppbehandlingene du får som skiller seg veldig ut på dette fantastiske spaet. Selve lokasjonen ligger under en foss av av varme kilder like ved dødehavet, du rfinner det hele 264 meter under havoverflaten. De benytter de naturlige egenskapene til mineralene i vannet i sine behandlinger, og dette inkluderer scrubs, wraps, massasje og ansiktsbehandlinger. I den kraftige Jordanske ørkenen føles resorte i seg selv som en bortgjemt oase. Dette er ideelle forhold for avslapning.

Les mer om hotellet her.


3. ESPA Riga

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga, Riga, Innendørsbasseng

Design er viktig på ESPA spa i Riga. Anlegget tar egenskapene til elementene ild og vann til et helt nytt nivå gjennom mosaikk av svart krystall og et spektakulært lys. Behandlingene  er også inspirert fra de samme elementene gjennom kinesiske, indisk, europeisk og balinesiske teknikker. En rekke av behandlingene her har blitt designet for å bekjempe virkningene som kald luft har på huden, dette skjer ved hjelp av stein fra Baltikum.

Les mer om hotellet her.


4.Norefjell ski & spa

Godt under to timer fra Oslo finner du dette hotellet hvor du kan kombinere spa med ski i vinter. Her får du et spa med fokus på det nordiske (tenk gran, furu og fjellvann).

Her finner du mange muligheter, et stort vannområde og flere behandlingstilbud. Eksempel på behandling:

Her finner du hotellet


5.Holmsbu Hotel & Spa

Under en time fra Oslo finner du det som var det første spa-og livsstilshotellet i Oslo.

Spaavdelingen har innendørs- og utendørsbasseng og boblebad, dampbadstue, tørrbadstue, treningsrom og 12 kabinett.

Her finner du hotellet


6.Copperhill Mountain Lodge, Åre, Sverige

Litt over to timer fra Trondheim finner du dette designhotellet.  Skibakkene er utenfor, og innenfor finner du et samisk spa.

Her finner du hotellet


7.Skodsborg Kurhotel & Spa, Skodsborg, Danmark

Rett nord for København finner du Skodsborg som har vært et spaområde i over hundre år. Eller, før het det kurbad, men det moderne navnet er altså spa. Dette klassiske hotellet er lett tilgjengelig fra København, enten du tar båt eller fly.

Her finner du hotellet8.Clarion Hotel Bryggen, Tromsø

Ved siden av hotellet ligger et spa (Bryggen spa), og hotellet i seg selv er en designperle i Tromsø. Som de sier selv: Clarion Hotel Bryggen er Nord-Norges mest moderne designhotell.

Her finner du hotellet


9.K West Hotel & Spa, London

Dette hotellet ligger strålende plassert rett ved Westfield shopping senter og i nærheten av all mulig transport (t-bane og buss). I tillegg er det et utrolig godt spahotell.

Her finner du hotellet


Les også:

New York-hotellene nordmenn elsker

Hit reiser du for billig spaluksus