Dette er Petter Stordalens nye hotell

Clarion Hotel The Hub
Norda Oslo er kjent for god smaksopplevelse og ifølge hotellet får du urbane, autentiske smaker med nordiske ingredienser for å skape en kulinarisk opplevelse

Norges største hotell har bar med utsikt over byen, treningsrom og takåker.

I forkant av åpningen til nye Clarion Hotel The Hub den 1.mars hadde milliardæren sendt ut nabovarsel om en gratiskonsert på Jernbanetorget i Oslo med Ina Wroldsen, Arif, Amanda Delara og Lind.

På selve åpningsfesten ankom Petter Stordalen med stil. Han ziplinet susende høyt over bakken før han landet på scenen. Kvelden ble rundet av med heftige fyrverkerier fra taket på den nyoppussede bygningen. Les mer om hotellet her.

Norges største hotell

Det ikoniske hotellet er tidligere kjent som Clarion Hotel Royal Christiania. Hotellet stengte nemlig dørene i 2016 og startet et stort oppussingsprosjekt for å bygge ut hotellet og freshe opp fasilitetene. Det som nå er Norges største hotell midt i Oslo sentrum, tilbyr 810 hotellrom med konferansefasiliteter på 3000 kvadratmeter. Ellers tilbyr hotellet Bon Bon Bar med utsikt over byen og et treningsrom på 180 kvadratmeter i underetasjen. Les også: Dette er Norges 25 beste hoteller 2019

200 kvadratmeter stor åker på taket

Clarion Hotel The Hub markerer seg som et grønt hotell med fokus på bærekraft. På toppen av Clarion Hotel The Hub er det en stor takåker, Growhub, som driftes av bybonden Andreas Capjon fra Losæter Gård. Her vil de produsere ca. 10 000 grøntenheter per år til hotellets restauranter og gjester. Stjernekokken Marcus Samuelsson står bak restaurantkonseptet Norda. Restauranten tilbyr nordiske smaker fusjonert med krydder og mattradisjoner fra ulike verdensdeler, laget med bærekraftige og lokale råvarer.