Norsk ferie i sommer? Her bør du sjekke inn

norsk ferie
Dette er hotellene du sjekker inn på om du tenker Norgesferie. Foto: getty

10 flotte hoteller for deg som skal ha norsk ferie.

Det er mange grunner til å droppe Syden og heller ta en norsk ferie her hjemme. Du sparer penger, slipper å reise så langt og du kan få oppleve Norge på en annen måte.

Her er hotellene du sjekker inn om du har tenkt deg på norsk ferie.


Clarion Hotel The Hub – Oslo

Dette hotellet ligger ganske sentralt i Oslo, kun 100 meter fra Oslo Sentralstasjon. Clarion Hotel er fordelt på 532 moderne rom, 21 konferanserom, restaurant og bar. Relativt stort hotell med mye personlighet, og med en av Oslos beste takterrasser.

Bestill hotellet her.


Comfort Hotel Xpress Youngstorget – Oslo

Youngstorget har fort blitt en av Oslos mest trendy gater, med mange flotte barer og restauranter på rekke og rad. Her finner du også Comfort Hotel Xpress, midt i det hele. Ganske urbant hotell som scorer høyt på beliggenhet og pris.

Bestill hotellet her.


Comfort Hotel Trondheim – Trondheim

Interiørdesigner Anders Björkén står bak dette utsøkte hotellet i Trondheim-by. Sentralstasjonen ligger 6 minutter unna og Torget er kun 8 minutter å spasere til.

Bestill hotellet her.


Comfort Hotel Grand Central – Oslo

Et designhotell midt i hjertet av Oslo, med alt du trenger i nærheten; kollektiv, restauranter, shopping og kollektivmuligheter.

Bestill hotellet her.


Comfort Hotel Xpress Central Station – Oslo

Bo rett utenfor døra på Oslo Sentralsjon – midt i smørøyet med Karl Johans gate kun en kort gåtur unna. Alle rommene er designet relativt enkelt for å dekk dine behov. På lobbyen kan du henge og surfe så mye du vil. Husk å nyte Oslos byutsikt fra takterrassen!

Bestill hotellet her.


Comfort Hotel Børsparken – Oslo

Om du vil bo i nærheten av alt i Oslo sentrum, på et urbant og hippt hotell, bør du pakke bagen din nå! Comfort Hotel Børsparken tilbyr flott utsikt over Oslo, som kan nytes med et par drinker fra lobbyloungen. Og visste du at du får trene gratis på et av Oslos beste hotellgym også?

Bestill hotellet her.


Clarion Hotel & Congress Trondheim – Trondheim

Kjent som et av Norges beste kongresshoteller, der fjorden møter Trondheim sentrum. Et ganske moderne hotell med flott design, spennende matretter og levende atmosfære.

Bestill hotellet her.


Clarion Collection Hotel Folketeateret – Oslo

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger hyggelig til i Folketeaterpassasjen på Youngstorget, og er et av Oslos mest trendy steder.

Bestill hotellet her.


Clarion Hotel The Edge – Tromsø

Tromsøs største konferanse-og kongresshotell ligger helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum. Innovativt design med Tromsøs eneste skybar i 11.etasje. Her kan du oppleve Nordens Paris på sitt beste.

Bestill hotellet her.


Quality Hotel Tønsberg – Tønsberg

norsk ferie

Flott konferanse-og opplevelseshotell med relaxavdeling, svømmebasseng på taket og treningsrom. Restauranten The Social Bar & Bistro serverer gode bistroretter og italiensk pizza. Herifra får du en spektakulær utsikt over sjøen og båtene på vei inn i Tønsberg havn.

Bestill hotellet her.


Sjekk også ut disse hotellene:

Dragsvik Fjordhotel i Sogn og Fjordane

Dragsvik Hotel ligger ved idylliske Sognefjorden, med en av Norges beste hotellutsikter. Et ganske sjarmerende familieeid hotell, hvor du føler deg hjemme. Topp service med ganske god frokost-og middagsmeny. Prøv for all del mormors eplepai!

Bestill hotellet her.


Losby Gods, Lørenskog

norsk ferie

Losby Gods er en opplevelse hvis du ikke har hatt den. Naturskjønt, hyggelig og med god mat. En anbefaling.

Bestill hotellet her.


Oscarsborg Hotel & Resort, Drøbak

norsk ferie

Oscarsborg Hotel er en veldig annerledes overnattingsopplevelse på Oscarsborg festning, med god mat og fine uteområder. Det er ikke like gode rom, men alt det andre er veldig bra.

Bestill hotellet her.


Klækken Hotel, Hønefoss

norsk ferie

Klækken hotell er et fint hotel for familien, med et godt basseng og gode rom. Fin frokost er det også. Hotellet er også et godt konferansehotell.

Bestill hotellet her.


Les også: Dette er Oslos beste hoteller