Hotell Oslo: Dette er Oslos beste hoteller

Planlegger du en tur til Oslo? Da har vi de essensielle tipsene for deg når det kommer til å velge det perfekte hotellet.

Moderne hotellrom i Oslo med elegant design og en ideell beliggenhet i sentrum, gir deg luksus og komfort under ditt opphold i byen.

Når du skal besøke den norske hovedstaden og trenger et sted å bo, har vi samlet en liste over anbefalte hoteller du bør vurdere. Ta en titt på de eksklusive designhotellene i byen, og vær tidlig ute med å bestille for å sikre deg plass. I tillegg gir vi deg en oversikt over hoteller basert på ulike områder i Oslo, slik at det blir enklere for deg å planlegge reisen.

Vi har delt byen grovt sett inn i fire områder. Først har vi Oslo S/Oslo City-området, som ligger nær hovedjernbanestasjonen og det travle handelsdistriktet. Deretter har vi Karl Johan-området, som strekker seg opp mot slottet og er kjent for sin sentrale beliggenhet og shoppingmuligheter. Vestkanten inkluderer området rundt slottet og vestover, og er preget av vakre omgivelser og elegante hoteller. Til slutt har vi østkanten, som omfatter områdene øst for Youngstorvet og byr på et variert utvalg av overnattingssteder.

Vi håper denne inndelingen og oversikten hjelper deg med å finne det perfekte hotellet for ditt opphold i Oslo.


Designhotellene i Oslo

Designhoteller i Oslo er en perfekt blanding av estetikk og funksjonalitet. Disse unike hotellene skiller seg ut med sitt moderne design, innovative interiør og kunstneriske elementer. Fra trendy møbler til iøynefallende detaljer, skaper de en atmosfære som inviterer til avslapning og inspirasjon. Med oppmerksomhet på detaljer, tilbyr de små luksuriøse berøringer som gir deg en minneverdig opplevelse. Velge å overnatte på et designhotell i Oslo vil ikke bare gi deg en behagelig seng å sove i, men også en visuell og sensorisk opplevelse som setter prikken over i-en på oppholdet ditt.

The Thief

The Thief på Tjuvholmen er blant Norges fremste hoteller når det gjelder design og beliggenhet. Oppdag de fantastiske fasilitetene, inkludert det eksklusive spaet, på dette unike hotellet. Opplev Oslos mest moderne hotell, perfekt for romantiske anledninger.

Se nærmere på hotellet i Oslo her.


Hotel Guldsmeden

Dette boutiquehotellet er en skjult perle som flere bør oppdage. Beliggende strategisk i Parkveien på Oslos vestkant, tilbyr det unike fordeler som et tyrkisk bad og designerrom utstyrt med iMac-maskiner. Hvis du planlegger å overnatte i Oslo, er dette hotellet definitivt et annerledes og anbefalt valg.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Gyldenløve

På den travle handlegaten Bogstadveien, ligger Thon Hotel Gyldenløve, et hotell med et klassisk-moderne design. Dette hotellet er det ideelle valget for deg som ønsker å utforske og nyte det beste av Oslos vestkant.

Se nærmere på hotellet her.


Saga Hotel

Byen har ikke mange designboutique-hoteller med sjel, men dette er definitivt en perle blant dem. Med sin rolige atmosfære, strålende design og ideelle beliggenhet i det vakre området Frogner, er dette hotellet et fantastisk valg for ditt opphold.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Vulkan

Scandic Vulkan har en førsteklasses beliggenhet rett ved siden av den populære Mathallen i en av Oslos mest trendy områder, Grünerløkka. Rommene er både elegante og komfortable, og mange av dem kan skilte med fantastisk utsikt over hovedstaden. Opplev den perfekte kombinasjonen av stil, beliggenhet og panoramautsikt på dette unike designhotellet.

Se nærmere på hotellet her.


Hoteller i sentrum av Oslo og Karl Johan

Velkommen til hotellene som ligger i og rundt Karl Johans gate, midt i hjertet av hovedstaden. Med en beliggenhet som er så sentral som det kan bli, trår du rett ut i pulserende folkeliv – det blir ikke mer sentrum enn dette.

Utforsk det livlige bylivet, de ikoniske landemerkene og den utrolige atmosfæren rett utenfor hotellinngangen. Dette er stedet hvor du virkelig kan føle pulsen og energien i byen.

Karl Johan Hotel

Dette hotellet kan skryte av en av de beste beliggenhetene i Oslo, rett ved siden av Stortinget. Med sine fine rom og gode fasiliteter tilbyr dette hotellet ofte rimelige priser. Opplev den ideelle kombinasjonen av en førsteklasses beliggenhet og en overkommelig prislapp på dette flotte hotellet.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Grensen

Et moderne forretningshotell ideelt plassert i den travle handlegaten Grensen. Med sin sentrale beliggenhet og moderne fasiliteter, tilbyr hotellet alt du trenger og mer. La deg imponere av det stilige designet og nyt en perfekt blanding av funksjonalitet og komfort på dette moderne forretningshotellet.

Se nærmere på hotellet her.


Radisson Blu Plaza Hotel


Dette imponerende hotellet er Oslos høyeste bygning, majestetisk reisende hele 117 meter over bakken. Med sin førsteklasses beliggenhet, omfattende fasiliteter og nærhet til Oslo Spektrum, er det et strålende valg. Selv om det finnes mer sjarmerende hoteller, vil du likevel finne alt du trenger her, midt i sentrum av byen. Opplev det meste på ett sted med denne sentralt plasserte perlen.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Oslo City

En førsteklasses beliggenhet rett ved Oslo City, byens største kjøpesenter, og Oslo Sentralstasjon. Med sine komfortable rom og en frokost som får mye skryt, er dette hotellet det ideelle valget for ditt opphold i Oslo. Nyt bekvemmeligheten av å være i nærheten av shopping og transportknutepunkter samtidig som du kan slappe av i moderne og velutstyrte omgivelser.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Byporten

Scandic Byporten er uten tvil et av de mest sentralt plasserte hotellene i Oslo. Med sin ideelle beliggenhet midt i hjertet av byen, tilbyr hotellet flotte fasiliteter og et bredt spekter av muligheter. Dette er en anbefaling du ikke bør gå glipp av når du er på jakt etter det perfekte oppholdet i Oslo.

Se nærmere på hotellet her.


Grand Hotel – klassikerfavoritt

Grand Hotel, Oslos mest ikoniske hotell, er synonymt med luksus og raffinement. Hotellets suiter er anerkjent som noen av de aller beste i Europa. Med prestisjetunge utmerkelser som Norges beste suite- og forretningshotell fra World Traveler Awards, er dette stedet der eksklusivitet og førsteklasses opplevelser møtes. Opplev det ultimate i luksus på Grand Hotel.

Se nærmere på hotellet her.


Hotel Christiania Theater

Dette hotellet har en førsteklasses beliggenhet ved siden av Nationaltheateret, midt i hjertet av Oslo. Med sine komfortable rom og en deilig frokostopplevelse, er dette hotellet et ideelt valg for ditt opphold. Nyt bekvemmeligheten av å være sentralt plassert samtidig som du kan starte dagen med en velsmakende frokost.

Se nærmere på hotellet her.


Comfort Hotell Xpress

Er du på utkikk etter en rimelig og praktisk overnattingsløsning av god standard i sentrum av Oslo, uten behov for omfattende resepsjonstjenester eller ekstra fasiliteter? Da er dette hotellet det perfekte valget for deg. Med kun fem minutters gange til både Karl Johan og Grünerløkka, får du den ideelle beliggenheten til en fordelaktig pris. Her betaler du kun for selve oppholdet, og for mange vil dette være mer enn tilstrekkelig.

Se nærmere på hotellet her.


Smarthotel Oslo

Ønsker du å bo rimelig og sentralt i Oslo? Da er Smarthotel et utmerket valg. Hotellet har en fantastisk beliggenhet i nærheten av det kongelige slott, Karl Johan og med kort avstand til kollektivtransport. Opplev den perfekte kombinasjonen av prisgunstighet og sentral beliggenhet på dette flotte hotellet.

Se nærmere på hotellet her.


Hotel Bondeheimen

Hotel Bondeheimen er en favoritt blant mange, og det er ikke uten grunn. Med den kjente Kaffistova restauranten som et attraktivt trekkplaster, kan du også forvente en høy standard, unik atmosfære og rimelige priser på hotellet. Det er uten tvil en av de mest sjarmerende hotellene, og vi deler gjerne vår mening om at det er en av de hyggeligste overnattingsstedene i byen.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Karl Johan

Velkommen til dette enkle og praktiske hotellet, perfekt plassert i den pulserende tigerstaden. Med sin gode standard og greie løsninger, kan du forvente en komfortabel opplevelse under ditt opphold. Utforsk byens spennende attraksjoner og opplev den perfekte balansen mellom bekvemmelighet og enkelhet på dette flotte hotellet.

Se nærmere på hotellet her.


Hotel Bristol

Storbyen byr på noen svært klassiske hoteller, og dette er definitivt en av dem. Her kan du oppleve en eksepsjonell lunsjopplevelse, kjent for sin klassiske tilnærming. Rommene utstråler tidløs eleganse og tilbyr en fantastisk opplevelse. Med sin førsteklasses beliggenhet kan du nyte en unik blanding av stil og verdighet. Dette er et sted som oser av historie og raffinement, der du kan føle deg som en ekte bygentleman eller -lady.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Panorama

Dette hotellet har en ideell beliggenhet rett ved Rådhuset, kun en kort avstand fra det populære området Aker Brygge. Med sin fantastiske utsikt og velutformede fasiliteter, tilbyr hotellet en flott opplevelse. Nyt bekvemmeligheten av å være i nærheten av både historiske landemerker og moderne attraksjoner. Opplev det beste av både komfort og beliggenhet på dette flotte hotellet.

Se nærmere på hotellet her.


Park Inn by Radissson

Et sentralt hotell ved Stortinget som tilbyr gunstige priser og et bredt spekter av fasiliteter som passer både forretningsreisende og fritidsreisende. Du kan nyte en deilig frokostbuffet og oppleve komforten i de fine rommene. Utforsk Oslos mest populære attraksjoner med bekvemmeligheten av denne sentrale beliggenheten. Opplev den perfekte kombinasjonen av prisgunstighet, bekvemmelighet og komfort på dette flotte hotellet.

Se nærmere på hotellet her.


Hotel Contintental

Hotel Continental byr på tilgang til Theatercafeen, en populær restaurant på annen etasje, samt en utrolig attraktiv beliggenhet i Oslo. Opplev det beste av både kulinariske opplevelser og en ideell beliggenhet på dette hotellet. Dra nytte av det brede spekteret av fasiliteter og tjenester som tilbys for å gjøre oppholdet ditt ekstra spesielt.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Munch

Munch-hotellet er et sjarmerende og komfortabelt hotell med en ideell beliggenhet i nærheten av Tinghuset. Dette fine hotellet er et ideelt valg for ditt opphold i Oslo. Nyt bekvemmeligheten av denne flotte beliggenheten og dra nytte av de komfortable fasilitetene som tilbys. Opplev det beste av både komfort og tilgjengelighet på Munch-hotellet under ditt besøk i byen.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Victoria

Scandic Victoria ligger bare 1,3 km unna det ikoniske Operahuset i Oslo. Hotellet tilbyr ikke bare en praktisk beliggenhet, men også en rekke fordeler som gjør oppholdet ditt mer spennende. Start dagen med en deilig frokostbuffé og hold deg aktiv på hotellets moderne treningssenter. Wi-fi er tilgjengelig for å holde deg tilkoblet under hele oppholdet.

Gjestene roser også den vennlige betjeningen og de konkurransedyktige prisene. Når det gjelder transport, er det enkelt å komme seg rundt – Kontraskjæret trikkestasjon og Wessels Plass trikkeholdeplass er begge kun en kort 3-minutters spasertur unna.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Cecil

Dette flotte hotellet har en førsteklasses beliggenhet rett ved Stortinget og Spikersuppa. Opplev den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og elegant design. Rommene er nøye utformet for å tilby komfort og stil. Nyt enestående fasiliteter og tjenester mens du utforsker det beste av Oslo. Velg dette hotellet for en minneverdig opplevelse i en fantastisk atmosfære.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Vika Atrium

Det ideelle hotellvalget for forretningsreisende med sin optimale beliggenhet rett ved Aker Brygge. Nyt fordelen av en flott plassering og praktiske fasiliteter som er tilpasset forretningsbehov, inkludert møterom og konferansefasiliteter. Opplev den perfekte kombinasjonen av bekvemmelighet og funksjonalitet på dette hotellet, og gjør ditt opphold i Oslo både effektivt og komfortabelt.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic St. Olavs Plass

Her får du umiddelbar nærhet til Karl Johan. Hotellet er kjent som det eneste teaterhotellet i Norge på grunn av sin plassering ved Edderkoppen. Opplev komfort og bekvemmelighet på dette hotellet, samtidig som du nyter fordelen av å være sentralt plassert i Oslo. Utforsk byens severdigheter og kulturelle opplevelser med letthet, og nyt et hyggelig opphold på dette unike og velbeliggende hotellet.

Se nærmere på hotellet her.


Hoteller ved Oslo S og Bjørvika

Velger du å bo ved Oslo sentralstasjon og Bjørvika, vil du oppleve en utrolig sentral beliggenhet i hjertet av Oslo. Dette er området hvor pulsen i byen virkelig slår. Du vil være i umiddelbar nærhet av ikoniske landemerker som Operahuset, den travle Karl Johan-gaten og det moderne kjøpesenteret Oslo City. Utforsk byen med letthet og nyt alle fordelene ved å bo midt i smørøyet av Oslos mest livlige områder.

Comfort Hotels Grand Central  – sentralfavoritten

Dette populære hotellet er kjent for sin utrolig sentrale beliggenhet ved sentralstasjonen. Med kun tre minutters gange til Flytoget og tilsvarende kort avstand til Karl Johan og Oslo City, er det et ideelt valg for både familier og forretningsreisende. Hotellet tilbyr god standard og har fått høye rangeringer på Tripadvisor. Opplev det beste av Oslo fra denne praktiske base og nyt et komfortabelt opphold med enkel tilgang til byens beste attraksjoner og fasiliteter.

Se nærmere på hotellet her.


Clarion Hotel The Hub

Med sin ideelle beliggenhet midt i hjertet av Oslo sentrum og som nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det ultimate utgangspunktet for å utforske og oppleve Oslo. Dette spektakulære og nylig åpnede hotellet tilbyr ikke bare komfortable overnattingsmuligheter, men også en kulinarisk opplevelse med fokus på lokale smaker. Med sin umiddelbare nærhet til byens beste barer, konserter og restauranter, får du mer enn bare en god natts søvn – du får en helhetlig opplevelse av alt Oslo har å tilby.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Spectrum

Dette praktiske hotellet har en ideell beliggenhet rett ved Oslo Spektrum og Oslo City. Enten du skal på en spennende konsert, ønsker å utforske byens shoppingmuligheter eller har forretningsmøter midt i byen, er dette det perfekte valget. Hotellet tilbyr enkelhet og komfort, slik at du kan fokusere på det du har planlagt å gjøre i Oslo. Dra nytte av den sentrale plasseringen og få mest mulig ut av oppholdet ditt i byen.

Se nærmere på hotellet her.


Bjørvika Apartments

Oppdag de fantastiske leilighetene i Bjørvika som tilbyr alt du trenger av moderne fasiliteter. Med sin ideelle beliggenhet er dette det perfekte utgangspunktet for å utforske både Barcode-området og Grønland. Uansett om du er på forretningsreise eller på ferie, vil disse leilighetene imøtekomme dine behov og gi deg et komfortabelt opphold. Nyt den flotte beliggenheten og alle fordelene det bringer med seg under ditt opphold i Oslo.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Astoria

Dette hotellet har en ideell beliggenhet i Dronningens Gate, kun kort avstand fra Oslo Sentralbanestasjon og Karl Johan. Det er et enkelt hotell som tilbyr alt du trenger for et komfortabelt opphold. Dra nytte av den sentrale plasseringen og utforsk Oslos hovedattraksjoner og butikker i nærheten. Med bekvemmeligheter som passer dine behov, er dette hotellet det perfekte valget for ditt opphold i byen.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Opera

Dette hotellet ved Barcode, Oslo Sentralbanestasjon og Operahuset kombinerer en utmerket beliggenhet med komfortable rom og førsteklasses fasiliteter. Uansett om du er på forretningsreise eller ferie, vil du nyte godt av den praktiske plasseringen og nærheten til Oslos viktigste attraksjoner. Slapp av i de fine rommene og nyt de moderne fasilitetene som hotellet tilbyr. Opplev det beste av Oslo under ditt opphold på dette flotte hotellet.

Se nærmere på hotellet her.


Citybox Oslo

Dette moderne lavprishotellet har en utmerket plassering og er det perfekte valget for reisende som ønsker en rimelig overnatting i hjertet av byen. Med enkle og moderne fasiliteter gir hotellet deg det du trenger for en komfortabel nattesøvn uten å tømme lommeboken. Enten du er på gjennomreise eller ønsker å utforske byen, vil du sette pris på den sentrale beliggenheten som gir deg enkel tilgang til alle Oslos attraksjoner. Bestill ditt opphold på dette praktiske og rimelige hotellet i dag.

Se nærmere på hotellet her.


Comfort Hotel Børsparken

Dette hotellet ligger ikke overraskende rett ved Oslo Børs, sentralt plassert i gåavstand til Oslo Sentralbanestasjon. Et godt valg for forretningsreisende til byen med gode treningsmuligheter i kjelleren, eller par i helgene. Lobbyshoppen er utrolig hendig for den som reiser fort og mye, og den sene utsjekken på søndager et godt argument for par.

Se nærmere på hotellet her.


Clarion Collection Hotel Bastion

Dette flotte hotellet ligger enda litt lenger ned mot sjøen for Hotel Børsparken, bittelitt lenger å gå fra Oslo S, men fortsatt sentralt. Et meget fint hotell som kan anbefales med koselige rom som passer for par på tur eller forretningsreisende. Hotellet har også helt fine møterom.

Se nærmere på hotellet her.


Amerikalinjen

Dette boutique-hotellet har en førsteklasses beliggenhet rett ved Oslo S og Østbanehallen. Med sin historiske atmosfære og sjarmerende estetikk, er dette et unikt og særpreget hotellopphold.

Her finner du det.

Hoteller på østkanten i Oslo

Er du ute etter å oppleve den pulserende og trendy siden av Oslo? Da bør du vurdere å bo i Gamlebyen og Grünerløkka, hjertet av byens kuleste områder. Her kan du utforske de hippeste stedene, nyt en unik atmosfære og opplev Oslos kreative og levende kultur.


Quality Hotel 33

Dette praktiske hotellet ligger strategisk til på Økern, i nærheten av Østre Aker Vei 33. Med kun 11 minutters reise med bane fra sentrum, er det en ideell beliggenhet. Hotellet tilbyr en god restaurant, flotte møtelokaler for konferanser og møter, samt et døgnåpent treningsrom og parkeringsfasiliteter. Det er et hotell verdt å vurdere hvis du planlegger å delta på en konsert eller annen begivenhet, da du ofte kan dra nytte av gode priser her.

Se nærmere på hotellet her.


Bjørvika Apartments – luksusfavoritten

Disse eksklusive leilighetene i den trendy Barcode-bydelen er virkelig noe å få med seg. Med enestående utsikt over Oslofjorden og førsteklasses fasiliteter, vil du bli imponert. Dette er virkelig et sted å anbefale for et opphold i Oslo.

Se nærmere på hotellet her.


Hoteller på vestkanten i Oslo

Opplev det beste av Oslo på et av disse fantastiske hotellene som er omgitt av Frogner, Holmenkollen og Majorstua. Fra majestetiske Frogner Park til den imponerende Holmenkollen skiarena og den trendy atmosfæren i Majorstua, vil du ha alt innen rekkevidde. Gjør ditt opphold i Oslo ekstraordinært ved å velge et av disse hotellene.

Sommerro – Stordalens nyeste tilskudd

Dette fantastiske hotellet er en opplevelse du ikke bør gå glipp av, med sitt svømmebasseng, badstuer, barer og det som kan betraktes som hotellets mest imponerende funksjon: en sirkelformet takrestaurant som strekker seg over to etasjer og gir deg en fantastisk utsikt over Frogner. Det er virkelig et sted du må besøke for å sette pris på dets sjarm og luksus.

Her finner du det

Clarion Collection Hotel Gabelshus – historiefavoritten

Utforsk Oslos historiske perle på Frogner med et hotellopphold som tar deg tilbake i tid. Dette sjarmerende hotellet er en ekte representasjon av Oslos beste vestkant. Opplev byens rike historie og tradisjon på et vakkert hotell som vil gi deg en minneverdig opplevelse.

Se nærmere på hotellet her.


Frogner House Apartments

Oppdag luksusen ved dette eksklusive leilighetshotellet ved Bygdøy Allé på Frogner. Med 57 fantastiske leiligheter, bare 500 meter unna hotellet, tilbyr dette stedet det beste av fasiliteter for deg som ønsker det lille ekstra. Nyt en førsteklasses opplevelse i vakre omgivelser og uovertruffen komfort

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Slottsparken

Beliggenheten ved Slottsparken gjør dette hotellet til et ideelt valg. Med fine forretningsfasiliteter er det et perfekt sted for forretningsreisende. Nærheten til en av Oslos mest ikoniske parker gir deg en unik opplevelse under oppholdet ditt.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Solli

Dette fine hotellet på Solli Plass, en del av Oslos vestkant, er et utmerket valg for ditt opphold i hovedstaden. Med sin flotte beliggenhet og komfortable rom, tilbyr hotellet en behagelig og avslappende atmosfære.

Se nærmere på hotellet her.


Frogner House Apartments Bygdøy Allé

Dette hotellet i Frogner er ideelt plassert langs Bygdøy Allé, og tilbyr deg en komfortabel og bekvem overnatting. Selv om det kanskje ikke er det mest overdådige alternativet, vil du likevel finne alle nødvendige fasiliteter og tjenester for et hyggelig opphold.

Se nærmere på hotellet her.


Radisson Blue Scandinavia Hotel


Hotellet som i mange år ble kjent som SAS-hotellet, er et førsteklasses alternativ med utmerket standard og fasiliteter. Beliggenheten er svært gunstig, med nærhet til både slottet og OsloMet.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Holmenkollen Park

Oslos takklassiker. Perfekt for deg som søker spektakulær utsikt, nærhet til Holmenkollen og naturen, og en autentisk opplevelse av det klassisk norske.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Europa

Et stilfullt hotell med moderne design og førsteklasses fasiliteter. Ideelt plassert ved Slottet for en praktisk og behagelig opplevelse.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Holberg

Nyt oppholdet på dette flotte hotellet, som ligger i umiddelbar nærhet til Slottet. Her finner du førsteklasses fasiliteter og en elegant, men likevel enkel innredning som tilfredsstiller alle dine hotellbehov.

Se nærmere på hotellet her.


Cochs pensjonat

Opplev den ideelle overnattingsmuligheten rett bak Slottet eller i umiddelbar nærhet til Lorry, det kjente serveringsstedet. Dette stedet er en perle av historie og tilbyr førsteklasses fasiliteter. Og hvis du er en fan av boken «Halvbroren», vil du sette ekstra pris på oppholdet her.

Se nærmere på hotellet her.


Hoteller litt utenfor Oslo sentrum

Disse flotte hotellene er perfekte valg for de som ønsker å bo i Oslo, men samtidig ønsker å være litt utenfor selve sentrum. Med sin ideelle beliggenhet er disse hotellene en kort kjøretur eller enkel tilgang til sentrum med offentlig transport. Du kan nyte den rolige atmosfæren og de vakre omgivelsene uten å gå glipp av de spennende opplevelsene som Oslo har å by på. Disse hotellene gir deg en ideell kombinasjon av avslapning og bekvemmelighet, slik at du kan utforske både sentrum og nærliggende attraksjoner med letthet.

Quality Hotel Expo

Dette praktiske hotellet ligger ideelt til rett ved Telenor Arena og næringsområdene på Fornebu. Enten du skal på konsert i Telenor Arena eller har forretningsforpliktelser i området, er dette hotellet et optimalt valg. Med sin strategiske beliggenhet og gode fasiliteter, kan du nyte bekvemmeligheten av å være i nærheten av begivenhetene og ha en komfortabel base for ditt opphold.

Se nærmere på hotellet her.


Radisson Blu Hotel Nydalen

Dette praktiske hotellet er en ideell løsning for de som skal gjøre forretninger i Nydalen eller besøke BI. Med sine omfattende fasiliteter tilbyr hotellet alt du trenger for et komfortabelt opphold. Uansett om du er på forretningsreise eller besøker universitetet, kan du nyte bekvemmeligheten og den gode servicen dette hotellet har å tilby. Velg dette hotellet som ditt ideelle oppholdssted i Nydalen og BI-området.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Ullevaal Stadion

Dette hotellet gir deg den perfekte beliggenheten for å utforske og nyte Ullevaal Stadion. Med nærhet til stadionet og gode kollektivmuligheter, er det det ideelle valget for fotballfans og arrangementer. Ikke bare kan du dra nytte av den praktiske beliggenheten, men også nyte attraktive priser og komfortable fasiliteter som hotellet tilbyr. Velg dette hotellet som ditt hjem under besøket på Ullevaal Stadion og få en optimal opplevelse.

Se nærmere på hotellet her.


Scandic Helsfyr

Forretninger eller besøk på Helsfyr, Ensjø og østlige deler av Oslo? Dette hotellet gir deg det ideelle utgangspunktet. Med en praktisk beliggenhet og gode transportforbindelser i nærheten, kan du enkelt utføre dine gjøremål. Velg dette hotellet for et komfortabelt opphold og enkel tilgang til dine destinasjoner i Oslo.

Se nærmere på hotellet her.


Thon Hotel Linne

Er du på jakt etter et passende hotell for forretningsmøter øst i Oslo? Dette hotellet i Groruddalen er et ideelt valg. Med sin beleilige beliggenhet og gode fasiliteter, gir det deg en komfortabel base for dine forretningsaktiviteter. Velg dette hotellet for et vellykket og produktivt opphold i den østlige delen av byen.

Se nærmere på hotellet her.

Les vår guide til Oslos skjulte perler her


The Washington Post anbefaler Oslo som reisemål i sommer

Dropp London og legg turen til Oslo istedenfor, skriver storavisen.