Nudist? Hit legger du ferien for den beste opplevelsen

Vi har gjort researchen for deg som vil dra på ferie på hotell og være helt naken. Her drar du med minimalt bagasje – både i Norge og utenlands.

Eventyrlysten og frister det å prøve noe nytt? Eller er du nudist og leter etter den perfekte nakenferien? Her er seks steder du bør prøve:

Hidden Beach Resort, Tulum i Mexico

Stjerner: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gjesters vurdering: 9/10
Temperatur oktober: 29 grader

naken
Hotellet ligger på stranden i Kantenah, og har både spa og utendørsbasseng.

Hotellet ligger i det hippe området Tulum i Mexico. Dette er kun en drøy halvtime fra flyplassen i Cancun.

På Hidden Beach Resort finner du 42 luksussuiter – altså kun for voksne. På rommene har du eget boblebad og romservice døgnet rundt.

Du kan altså la badetøyet ligge hjemme, for her er det lov å sprade naken rundt. Her finner du utendørsbasseng, sandstrand, strandbar og massasje på stranden. Dette er et all inclusive-hotell som også har aktiviteter som tennis og volleyball – her kan du selvsagt ta på badetøyet om du ønsker.

Her kan du se og lese mer om hotellet.

Couples Tower Isle All Inclusive – Nudist på Jamaica

Stjerner: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gjesters vurdering: 9,2/10
Temperatur oktober: 31 grader

nudistferie, naken
Garantert sol og varme her når det er kaldt hjemme i Norge.

Drømmer du om en øde øy i Det karibiske hav der du og din kjære kan nyte late dager uten å bekymre dere over hverdagsting, som for eksempel klær? Da er dette stedet dere skal velge.

Hotellet skal være et romantisk sted kun for par, hvor alt av mat og drikke, aktiviteter og underholdning er inkludert. På selve hotellområdet bruker man klær, men som en av fasilitetene finnes det en privat øy kun for de parene som ønsker å nyte livet i Adam og Evas drakt. Altså være kliss naken.

Les mer om hotellet her.

Hotel Oz‘Inn – Cap d’Agde – Frankrike

Stjerner: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gjesters vurdering: 8,2/10
Temperatur oktober: 24 grader

eventyr, nudist, nudistopplevelse, ferie
Hotell kun for voksne, nær stranden.

Hotellet ligger i det store naturistområdet i det franske badeparadiset Cap d’Agde. Det vil si at du både kan bevege deg innenfor og utenfor hotellområdet uten en tråd, og gjerne sammen med de som er like glade i å være naken som deg. Her er det mange av dere!

Les mer om hotellet her.

Punta Serena – Nudist i Mexico

Stjerner: ⭐️⭐️⭐️
Gjesters vurdering: 8,2/10
Temperatur oktober: 30 grader

nudist, nudisthotell, nakenferie
Mektig utsikt og privat strand.

Dette all inclusive-hotellet på stillehavssiden av Mexico, er kun for voksne over 21 år. Det er sjarmerende og vakkert – et populært sted hvor du selv velger om du skal kaste badetøyet på hotellets private strand.

Det er selvsagt utendørsbasseng her, tilgang til spa og en rekke behandlinger, yoga og treningsstudio og restaurant på stedet.

Les mer om hotellet her

The Well – Nudist i Oslo, Norge

Stjerner: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Gjesters vurdering: 9/10
Temperatur oktober: I Oslo 8 grader, men inne på The Well er det varmt!

nudist, nudisthotell, nakenhotell, nakenferie
Det er et stort hovedbasseng på spaet, og rundt finner du en rekke badstuer og kaldkulper.

Vi må selvsagt ta en tur hjemom også. For kun et drøyt kvarters kjøretur utenfor Oslo sentrum, ligger vår egen lille (nakenspa) oase. Her kan du altså velge – enten kaste alt av klær og nyte stedets bassenger, boblebad, steamdusjer, badstuer – eller ta på deg spastedets egne brune badetøy. Dette må imidlertid av når du skal inn i badstuene, men du kan fint surre en peshtemal rundt deg. Er du derimot klar for å omfavne nakenheten, er dette et diskret og svært avslappende sted å nyte både alenetid eller kjærestetid.

The Well har også både lunsjsted og en rekke behandlinger, i tillegg til at du kan melde deg på ulike ritualer i badstuene. Vi kan anbefale aufgass.

Se og les mer om hotellet her.

Hotel Vera Playa Club, Nudist i Spania

Stjerner: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Gjesters vurdering: 8.4/10
Temperatur oktober: 19 grader

nudist, nudisthotell, nakenhotell
Stort bassengområde og kort vei til rom og restaurant.

Et av hotellene som ligger en kort flytur unna Norge. Her har du et større område du kan sprade rundt helt naken – altså både på stranda, promenaden eller i baren. Skål!

Her ligger de mest populære nudiststrendene i nærheten av Vera Playa Club. Dette er et av de rimeligste hotellene på lista, hvor du kan få overnatting for rundt 1500 kroner.

Se og les mer her.

Glad i spa? Her finner du 10 spahoteller du bør besøke i høst