Ny kåring: Dette er Europas beste hoteller

Drømmehotellet Hotel Shangri-La i Paris.

Reisemagasinet Condé Nast Traveller sine lesere har stemt frem de beste hotellene i Europa, og ett norsk hotell kom med på listen.

Hvert år stemmer reisemagasinet Condé Nast Traveller sine lesere frem sine favoritter innenfor sjangre som Europas beste hoteller, verdens vakreste øyer og verdens beste flyplasser.

I årets kåring har flere hundretusener av magasinets lesere stemt frem sine favoritter innenfor de forskjellige kategoriene, og nå er endelig resultatene klare.

Velg et av disse hotellene på din neste reise

Scoren til hotellene er beregnet ut ifra hvor høyt hotellet har scoret på faktorer som beliggenhet, fasiliteter, design, mat og service.

I årets kåring ble Hotel Continental stemt frem som et av de beste i Europa. Hvis du planlegger en reise i nærmeste fremtid og lurer på hvilket hotell du bør velge, så kan du være helt sikker på at disse hotellene er et godt valg.

Her er ti av de beste hotellene, ifølge Condé Nast Traveller:

Frankrike

Shangri-La Paris

Dette nydelige hotellet er som tatt ut av en hvilken som helst romantisk film. Her har mange av rommene utsikt rett til Eiffeltårnet og et helt ekstraordinært nivå når det kommer til fasiliteter, service og luksus. Dette er det ultimate hotellet for en romantisk helgetur.

Score: 99,59

Se på hotellet her.

Irland

The Westbury, Dublin

The Westbury er et hjemmekoselig men luksuriøst hotell som ligger midt i smørøyet i sentrum av Dublin. Dette hotellet er et supert valg uansett om du skal på jobbreise, kjærestetur eller venninnetur.

Score: 98.30

Se på hotellet her.

Italia

Como Castello del Nero Barberino Tavarnelle

Dette hotellet ligger nydelig til i naturskjønne omgivelser i Toscana, 30 minutter fra Firenze og Siena.

På hotellet finner du blant annet Michelin-restauranten La Torre. I området kan du blant annet dra på vinsmaking og tur med varmluftsballong. Hotellet har også en luksuriøs spaavdeling.

Score: 99.58

Se flere bilder her.

Hellas

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Unn deg noen netter på dette hotellet i Athen før du tar ferge ut til en av de mange greske øyene. Four Seasons Astir Palace ligger rett i sjøkanten med egen privat strand, treningssenter og spa.

Score: 98.44 

Se flere bilder her.

Spania og Portugal

Finca Cortesin, Casares, Spania

Finca Cortesin er ideelt både for de som vil ha en aktiv eller avslappende ferie. Hotellet er tilknyttet en av verdens beste golfbaner, og har også en egen tennisbane, spa og familievennlige fasiliteter.

Score: 97,91

Se mer her.

São Lourenço do Barrocal, Alentejo, Portugal

På dette hotellet i Portugal kan du virkelig finne roen. Gjestene som har bodd på hotellet gjennom Hotels.com skryter blant annet av maten, servicen og den fredelige atmosfæren.

Score: 97.46

Se på hotellet her.

Tyrkia

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

På dette hotellet kan du bo rett i nærheten av Bosporos og kose deg med fasiliteter som spa, treningssenter, svømmebasseng og to restauranter med bar.

Score: 98.53

Se på hotellet her.

Resten av Europa

Beau Rivage Géneve, Sveits

Dette herskapelige hotellet ligger i sentrum av Geneve med utsikt ut mot innsjøen. Hotellet er perfekt for alt fra jobbreiser til avslappende helgeturer.

Score: 98.73

Se på hotellet her.

Sir Albert Hotel, Amsterdam, Nederland

Dette hotellet ligger sentralt og vakkert til ved elva i Amsterdam. Sir Albert er et godt valg når du vil bo på et hotell med kult interiør og god beliggenhet i byen.

Score: 99.02 

Se flere bilder her.

Hotel Continental, Oslo

Et av Norges mest ikoniske hoteller, Hotel Continental, ble også stemt frem av Condé Nast sine lesere.

Dette er det ultimate hotellet for deg som vil ha litt luksus i hverdagen eller en romantisk helgetur. Et besøk på Theatercafeen og Bar Boman er også et must.

Hotel Continental har også flere ganger blitt stemt frem som Norges beste hotell her i Nettavisen.

Score: 94.89.

Sjekk tilgjengeligheten på hotellet her.