Ny kåring: Dette er Europas beste hoteller

Hele listen er her. Her er Condé Nast Travellers Gulliste over hoteller for 2024.

The Gritti Palace i Venezia. Foto: Hotels

Hvert år gir reisemagasinet Condé Nast Traveller sin anbefaling for de beste hotellene i ulike kategorier, inkludert beste hoteller i Europa, strandhoteller, samt resorts. Hvis du har planer om å reise snart og er usikker på hvilket hotell eller resort du skal velge, kan du være trygg på at disse stedene er gode valg.

Hvis du har planer om å reise snart og er usikker på hvilket hotell du skal velge, kan du være trygg på at disse hotellene er gode valg.

Her er de beste hotellene, ifølge Condé Nast Traveller:

1. Cashel Palace Hotel, Cashel, Irland

Cashel Palace Hotel gir deg et flott opphold med to restauranter, en spaavdeling for massasje og skjønnhetsbehandlinger, samt innendørs- og utendørsbassenger.

Her finner du hotellet


2. Lundies House, Tongue, Skottland

Lundies House, en ombygd prestebolig i Tongue, er et boutique-hotell langs Skottlands North Coast 500 rute. Med varm gjestfrihet, deilig mat og moderne design, tilbyr Lundies en luksuriøs opplevelse i høylandet.

Her finner du hotellet


3. Palazzo Avino, Ravello, Italia

Palazzo Avino i Ravello har en bar, restaurant, treningsstudio og et sesongåpent utendørsbasseng. Gratis WiFi er tilgjengelig overalt på stedet, og du kan benytte deg av døgnåpen resepsjon og romservice.

Her finner du det


4. The Dorchester, London

The Dorchester gir deg en praktisk beliggenhet, bare 15 minutters gange fra Hyde Park og Buckingham Palace. Spaet tilbyr avslappende dypvevsmassasje, ansiktsbehandlinger og aromaterapi.

Alain Ducasse, en av fire restauranter på stedet, serverer deilige franske retter til lunsj og middag.

Her finner du det


5. Claridge’s, London

Claridge’s har en ideell beliggenhet, kun 15 minutters gange fra Oxford Street og Hyde Park. Foyer and Reading Room, en av to restauranter, serverer lokale og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag.

Kollektivtransport er lett tilgjengelig med 3 minutters gange til Bond Street undergrunnsstasjon og Bond Street (Elizabeth Line) Station.

Her finner du det


6. Badrutt’s Palace Hotel, St. Moritz, Sveits

Dette flotte 5-stjerners hotellet midt i St. Moritz har røtter tilbake til 1896 og gir deg fantastisk utsikt over Engadins Alper og St. Moritzersee.

Her finner du 6 restauranter, et innendørsbasseng, og gratis transport til Corvatsch-kabelbanen som er bare 500 meter unna.

Her finner du det


7. The Gritti Palace, Venezia, Italia

The Gritti Palace, a Luxury Collection Hotel, Venice, ligger kun 0,6 km fra Markusplassen og 1 km fra Rialto-broen. Spaavdelingen tilbyr massasje og ayurvedisk behandling. Club del Doge serverer italienske retter til frokost, lunsj og middag. Andre høydepunkter inkluderer en bar/lounge, døgnåpent treningssenter, og en terrasse.

Her finner du det


8. Sublime Comporta, Portugal

Sublime Comporta Country Retreat & SPA i Comporta byr på et utendørsbasseng og vakre grønne omgivelser. De eksklusive rommene har møblerte treterrasser, moderne innredning, flatskjerm-TV med satellittkanaler, klimaanlegg, og en balkong.

Her finner du det


9. The Ritz, Paris

Ritz Paris gir deg en fantastisk opplevelse bare 15 minutters gange fra Garnier operahus og Champs-Élysées. Nyt massasje og deilige måltider i spaavdelingen og restauranten.

Kollektivtransport er lett tilgjengelig, med 5 minutters gange til Opéra stasjon og 6 minutters gange til Tuileries stasjon.

Her finner du det


10. The Posedion Grand Hotel, Spetses, Hellas

Poseidonion Grand Hotel gir fantastisk opphold på Spetses. Hotellets spa tilbyr massasje, kroppsinnpakninger, og ansiktsbehandlinger.

Nyt autentiske greske retter til middag på On the Verandah. Andre høydepunkter inkluderer to utendørsbassenger, en bar/lounge, og et treningssenter.

Her finner du det


11. The Mandarin Oriental Ritz, Madrid, Spania

Velger du Mandarin Oriental Ritz, Madrid, er det kun 10 minutters gange til Pradomuseet og Gran Vía-gaten. Spaavdelingen har massasje, ansiktsbehandlinger, og manikyr/pedikyr. Hotellet byr på to barer/lounger, innendørsbasseng, og helsestudio.

Kollektivtransport er lett tilgjengelig, med 6 minutters gange til Banco de España stasjon og 10 minutters gange til Antón Martín stasjon.

Her finner du det


12. Hotel Palacio Principal Real, Lisboa, Portugal

Palácio Príncipe Real er et luksuriøst palass midt i hjertet av Lisbons trendy Príncipe Real. Her kan du slappe av med stor hage, oppvarmet svømmebasseng og velværerom.

Hotellet serverer à la carte frokost til middagstid, eller senere hvis du foretrekker det.

Her finner du det


13. Lucknam Park, UK

Lucknam Park Hotel & Spa, kun en 15-minutters kjøretur fra Cotswolds, tilbyr deg en luksuriøs opplevelse. Spaet gir deg muligheten til å nyte massasje med varme steiner, ansiktsbehandlinger og aromaterapi.

Her finner du det


14. Il Sereno Lago di Como, Italia

Il Sereno Lago di Como i Torno er et 5-stjerners hotell med sesongåpent utendørsbasseng og vakker utsikt over Comosjøen.

Rommene har klimaanlegg, skrivebord, flatskjerm-TV, safe og eget bad med tøfler og gratis badeprodukter.

Her finner du det


15. Hotel Imperial, Wien

Hotel Imperial, et luksuriøst 5-stjerners hotell midt i hjertet av Wien på den historiske Ringstraße, tar deg med tilbake til den storslåtte tiden i Keiserriket Østerrike-Ungarn.

Hotellet tilbyr eksklusive rom, en gourmetrestaurant og et døgnåpent treningssenter med badstue.

Her finner du det


16. Hôtel du Cap-Eden-Roc, Frankrike

Denne sesongen på Cap d’Antibes er en mulighet til å vekke sansene, gjenoppleve verdifulle minner og nyte Rivieraen.

Start dagen med en deilig frokost på terrassen og spennende aktiviteter – enten det er en runde tennis, en dukkert i det dype blå, en behandling på Dior Spa Eden-Roc.

Her finner du det


17. De L’Europe, Amsterdam

De L’Europe Amsterdam gir deg luksuriøs overnatting langs elven Amstel midt i byen, bygget over ruinene av en festning fra senmiddelalderen.

Dette 5-stjernershotellet tilbyr et treningsrom, spa- og velværefasiliteter.

Her finner du det


18. Heckfield Place, UK

Heckfield Place, en georgiansk familiære, omgitt av 400 mål med avsidesliggende Hampshire-landskap, er et landlig tilfluktssted formet av eldgammel lyng, skog, hage og enger.

Med sin biodynamiske gård, store områder og en stilig filmvisningsrom, utgjør dette godset en vakker del av engelsk historie.

Her finner du det


De 24 beste destinasjonene i 2024

Condé Nast Traveler har kåret de 24 beste destinasjonene i 2024. La deg bli inspirert til å booke din neste reise.