Nye hoteller med wow-faktor

Å bo på et nytt hotell er en opplevelse i seg selv. Her er ti nye hoteller du bør sjekke ut.

Det er alltid spennende med nye hoteller. Vi elsker når alt er fresht, og vet at oppholdet blir alt annet enn dårlig.

Lurer du på hvor du skal reise neste gang, kan ett av disse hotellene være til inspirasjon.

Hotel Motto, Wien

Velg mellom fire hotellrom-størrelser; petit, chic, deluxe og suite junior.

Motto har hint av japansk minimalisme, skandinavisk hygge og fransk romantikk. Hotellet finner du i den travle gågaten Mariahilf, med kort avstand til shopping og severdigheter. På hotellrestauranten og baren, Chez Bernard, har de noe for alle, enten du er ølglad eller liker en frisk drink.

Her finner du hotellet

Hotel Bulgari, Paris

Nå kan du våkne til utsikt over Eiffeltårnet.

De fleste kjenner Bulgari som et luksus smykkemerke som har holdt på siden 1884. Men har du hørt om hotellene? De er like eksklusive som juvelene. Det nyeste tilskuddet ligger i Paris, i en av byens mest prestisjefulle gater, Avenue George V.

Her finner du hotellet

The Maybourne Riviera, Roquebrune -Cap-Martin, Frankrike

Hva med å starte dagen med yoga på terrassen?

En fransk hotellperle plassert på den franske riviera og i nærheten av Monaco. Det er særlig utsikten over det endeløse havet som tar pusten fra deg. Ja, det og den gastronomiske opplevelsen på Michelin-restauranten Ceto.

Her finner du hotellet

Six Senses, Roma

Opplev det beste av Roma når du bor på Six Senses.

Bo i hjertet av Roma på hotellet som har fokus på det populære utsagnet «La Dolce Vita» – det søte liv. Som hotellnavnet tilsier, kan du oppleve femstjernershotellet med dine seks sanser. Piazza Venezia er 400 meter unna, og monumentet Pantheon er like ved.

Her finner du hotellet

Coco Hotel, København

Her bor du ganske sentralt i nærheten av Tivoli.

Coco ligger i Københavns kule bydel, Vesterbro – en ideell beliggenhet for deg som vil bo i nærheten av shopping og koselige kafeer. Nyt en deilig frokost som blir servert fra hotellets femte etasje hver morgen.

Her finner du hotellet

Hôtel La Ponche, Saint Tropez

Du kommer ikke unna havutsikt når du bor på La Ponche.

Lei en båt, finn roen hos Le Tigre Yoga Club, eller bare nyt havutsikten fra rommet. Hôtel La Ponche er et bra valg om du skal til Saint Tropez. Brigitte Bardot og Simone de Beauvoir er to ikoner har som gjestet det legendariske hotellet.

Se flere bilder av La Ponce her

Kalesma Mykonos

Kritthvite murhus kjennetegner den greske øya, som hotellet har ønsket å bevare.

Opplev den autentiske delen av Mykonos på Kalesma. Her arrangerer de aktiviteter daglig for at gjestene skal oppleve det beste av øya. Både arkitektur og interiørstil er inspirert av Mykonos med sine kritthvite murhus, jordlig fargetoner og kykladisk estetikk.

Se mer av Kalesma her

Matild Palace, Budapest

Her kan du nyte et etterlengtet bad etter en lang byvandring.

Etter fem års renovering har det 120 år gamle Marriott-hotellet blitt enda større med sine 130 gjesterom. De ønsker at du som gjest skal kjenne på hvordan det er å bo i et slott, med herlig service og moderne fasiliteter. Hvert rom har høye tak, håndlagde sengegavler, toaletter inspirert av spa og fiskebensparketter.

Se mer av hotellet her

Six Senses Ibiza

På Six Senses Ibiza kan du lene deg tilbake og nyte den rolige delen av Ibiza.

Du tenker kanskje party-øy når du tenker Ibiza, men du kan oppleve den rolige delen av Ibiza hvis du reiser til den nordlige delen. Six Senses har fokus på velvære og spa, og er kun 35 minutter kjøretur fra Ibiza Lufthavn.

Her finner du hotellet

Sommerro, Oslo

Sommerro er et hotell alle bør oppleve – selv om du er fra Oslo.

Både nasjonale og internasjonale reisemagasiner hyller det nye tilskuddet til Nordic Choice Hotels. Selve bygget dateres tilbake til 1930, men hotelldørene åpnet for første gang sommeren 2022. Art deco-stilen fra det glamorøse tiåret er godt bevart.

Les mer og bestill hotellet her


Kinky hoteller: Her er det lov å være frekk

Er du på jakt etter en ferieopplevelse utenom det vanlige? Da bør du sjekke inn på ett av disse kinky hotellene.