Opplev Danmark på to hjul

Denne guiden skal gi deg inspirasjon til hvordan du og familien din kan få en annerledes ferie i Danmark.

Er det et land de fleste nordmann har et forhold til er det Danmark – enten på familietur til Legoland, vennetur til Jomfru Ane gade i Aalborg eller shoppingtur til København. Men det finnes mer. Danmark er det perfekte stedet å utforske fra sykkelsetet.

Her er Expedias beste reisetips for sykkeltur i Danmark.

 

Søk fly og hotell hos Expedia.

Se den kule grafikken til Expedia lenger ned på siden!

 

Bornholm

Østersøen, kirke, provins, by, villa, hygge

Den lille og solfylte øya som ligger øst for København er kanskje Danmarks flotteste sted. Bornholm er kjent for sin klippeformede natur, men det er dermed ikke sakt at enn ikke kan sykle her. Det finnes en mengde flotte sykkelveier langs hele øya som passer perfekt for hele familien.

Her bor du best i Bornholm:

Rutsker Feriecenter

Se flere hotell i Bornholm her.

Søk fly og hotell hos Expedia.

Fyn

H.C. ANDERSENS HUS.

Foto: Flickr/Odense Byr Museer

Fyn er Danmarks tredje største øy, og ligger klemt mellom Jylland og Sjælland. Er det en ting de kan så er det å lage lekre og smakfulle delikatesser for hele familien, som passer perfekt når en sitter på sykkelsete. Langs kysten går det en sykkelrute som er over 300km, og langs veien kan dere ta en tur innom museet til den folkekjære forfatteren H.C Andersen, som ligger i Odense.

Her bor du best i Fyn:

First Hotel Grand

Radisson Blu HC Anderson Hotel

Søk fly og hotell hos Expedia.

København

iStock_000072458711_Small

Det er ikke bare danskene som nyter godt av Københavns gode sykkelveier. Turister fra hele verden strømmer til danskenes hovedstad, året rundt. Med over 350km sykkelstier kan du utforske det meste byen har og by på – enten du ønsker å ta en tur i fristaden Christiania, eller en rolig tur langs stranden. Byen er perfekt både på kjærlighetstur eller med hele vennegjengen.

Her bor du best i København:

Copenhagen Plaza

Skt.Petri

Søk fly og hotell hos Expedia.

Les også: Utforsk Skandinavias kuleste by på sykkel

Laget av: Expedia.no

 

Expedia tilbyr tusenvis av billige hoteller som oppfyller alles behov og passer alles budsjett. Uansett om du leter etter en overnatting på en bed & breakfast, et hostell, et vandrehjem eller et femstjerners hotell. Er du på utkikk etter en strandferie i Kroatia eller en helgetur til London? Søk fly og hotell hos Expedia her.

 

Kilder: Expedia.no