Opplev luksus i Lisboa

Portugals hovedstad har etter hvert blitt et yndet reisemål for reiseglade nordmenn. Byens seneste tilskudd på hotellfronten er det luksuriøse boutiquehotellet Sublime Lisboa.

Av Morten Steingrimsen

Sublime Lisboa – et nyåpnet luksushotell

I en av Lisboas mest prominente bydeler som er omgitt av historiske bygninger og monumenter, sjarmerende hager, museer, finner vi det nyåpnede luksushotellet Sublime Lisboa.

Hotellet har kun 15 rom og suiter som ingen er like. Hvert rom har nemlig sin egen dekor og unike atmosfære. Rommene er delikat innredet og alt av interiørdetaljer er nøye gjennomtenkt. De minste rommene i første etasje er på 30-35 kvadratmeter, mens de største suitene er 41-51 kvadratmeter store.

👉 Her kan du booke hotellovernattinger

Vi finner Sublime Lisboa i et lekkert townhouse som de siste årene har vært gjennom en omfattende ombygging og restaurering. Hotelldriverne har tatt vare på mange av detaljene til bygningen, slik som den originale fasaden, samtidig som de har gitt bygningen nytt liv.  

Eierne er langt fra nybegynnere. De driver fra før av 5-stjernersresortet Sublime Comporta som ligger kun en time unna hovedstaden. Dette resortet har 23 rom og suiter, i tillegg til 22 villaer som alle har sitt eget private basseng, peis og et avskjermet uteområde. 

Felles for hotellene er kombinasjonen av komfort, design, kortreist mat og en conciergetjeneste i toppklasse. 

Vil bli et kjøkken i verdensklasse 

Hotellet har også en helt ny restaurant, Davvero, som serverer italiensk mat med en tvist. Målet til kokken Isaac Kumi under ledelse av kjøkkensjefen Hélio Gonçalves er å gjøre Davvero til det hotteste stedet på restaurantscenen i Lisboa.

Og det er mye som ligger til rette for at de skal klare det: Kumi har tidligere åpnet restaurant-konseptet Cipriani verden over og jobbet med flere av de anerkjente italiensk kokkene.  

I Lisboa finnes allerede en lang rekke unike og gode hoteller, deriblant Hotel da Estrela, Valverde Hotel, Bairro Alto Hotel og Pestana Palace Lisboa. De to sistnevnte er medlem av prestisjetunge The Leading Hotels of the World, men med åpningen av Sublime Lisboa har den sjarmerende byen fått et nytt hotell som fort kan ende opp som en favoritt blant tilreisende.

Bestill hotellovernatting i Lisboa her 👈