Overnatte på et flytende hotell i Paris?

Har du planer om å besøke Frankrikes hovedstad i nærmeste fremtid, kan du prøve å booke en natt eller to på et av byens kuleste hoteller.

paris hotell
Opplev Paris fra en annen vinkel på OFF Paris Seine. Foto: Hotels.com

OFF Paris Seine er Frankrikes aller første flytende hotell som tilbyr alle besøkende det lille ekstra.

Det er den prisvinnende duoen Maurizio Galante og Tal Lancman som står bak designet av det imponerende hotellet. Uteområdet og loungen lokker til seg de kule og hippe.

Med en «strandaktig» atmosfære er det ikke rart det frister å tilbringe sommedager og kvelder på oppblåsbare flamingoer mens en sipper på tropiske drinker og dypper tærne i bassenget. Det er ikke akkurat feil å våkne opp til solskinn og byens fantastiske arkitektur i kulissene.

Se flere hoteller i Paris her

paris hotell

Fargerike rom

Hotellet består av 58 rom fordelt på to etasjer. Har du lyst på litt luksus kan du også overnatte på et av de fire suitene på OFF PARIS SEINE. Rommene inviterer deg inn med rolige fargepaletter bestående av gull, taupe og sjokolade. Moderne design, komfort møter innovative detaljer slik som knappen som gjør at dusjen endrer farger. The Sunset suite av Maurizio Galante, haute couture fashion designeren byr på et annerledes opphold der rommet i all sin glans er farget i oransje.

Se flere bilder av dette hotellet her

Se Paris i nytt lys

Det er mange fine opplevelser ved hotellet, og på hotellet. I juni arrangerer de slik at gjestene får tilbud om cruise til Eiffeltårnet. På fredager har de livemusikk og DJs på lørdager. Er du megasliten etter sightseeing kan du ta et avbrekk med 45 minutters massasje på hotellets spa.

OFF Paris Seine ligger i en fin beliggenhet midt i Seine-elven, som ligger rett ved togstasjonene Gare d’Austerlitz og Garde de Lyon. Langs elven er det mange ting å se; Notre Dame og ærverdige Hotel de ville blant annet.

Les mer og bestill her

Se flere hoteller i Paris her


Derfor bør du reise til Paris om våren

Har du lyst til å virkelig nyte Paris, bør du reise om våren. Her er guiden du trenger.