Overnatte på et flytende hotell i Paris?

Har du planer om å besøke Frankrikes hovedstad i nærmeste fremtid, kan du prøve å booke en natt eller to på et av byens kuleste hoteller.OFF Paris Seinen er Frankrikes aller første flytende hotell som tilbyr alle besøkende det lille ekstra!

56b06129_z

Det er den prisvinnende duoen Maurizio Galante og Tal Lancman som står bak designet av det imponerende hotellet. «Vårt design er et hyllest til den nye måten en kan oppleve Paris på» sier de til magasinet Nast Traveler. Uteområdet og loungen lokker til seg de kule og hippe. Med en «strandaktig» atmosfære er det ikke rart det frister å tilbringe sommedager og kvelder på Fatboys i gull mens en sipper på tropiske drinker og dypper tærne i bassenget. Vi vil også at det er ikke akkurat feil å våkne opp til solskinn og byens fantastiske arkitektur i kulissene. Fra og med 23 juli kan du booke et opphold på dette innovative hotellet i hjertet av Paris.

PicMonkey Collage22

Se flere hoteller i Paris her

Rom

Hotellet består av 58 rom fordelt på to etasjer. Har du lyst på litt luksus kan du også overnatte på et av de fire suitene på OFF PARIS SEINE. Rommene inviterer deg inn med rolige fargepaletter bestående av gull, taupe og sjokolade. Moderne design, komfort møter innovative detaljer slik som knappen som gjør at dusjen endrer farger. The Sunset suite av Maurizio Galante, haute couture fashion designeren byr på en annerledes opphold der rommet i all sin glans er farget i oransje.

dde8e898_z

Se flere bilder av dette hotellet her 

33232

Se flere hoteller i Paris her

Les også:

Dette bør du se mens du er i Paris.

Dette må du aldri gjøre i Norge

Europas hotteste sydendestiansjon