På dette hotellet kan du ankomme med sjøfly

Barack Obama og andre verdensledere har bodd på det skotske 5-stjernershotellet Cameron House. Nå kan også du bo på hotellresortet.

Cameron house, hotel, scotland

Skrevet av Morten Steingrimsen og Truls Oma

artikkelen fortsetter etter annonsen

Tidligere drevet av en nordmann

Det svært stilrene og sjarmerende Cameron House ligger idyllisk til ved en typisk skotsk innsjø en kort kjøretur fra Glasgow. Alternativt er det mulig å ankomme sjøveien. Hotellet har nemlig et samarbeid med et eget sjøfly som kan plukke deg opp på flyplassen i Glasgow. Snakk om å ankomme med stil!

Frem til nylig ble hotellet drevet av Norges ukjente «hotellkonge», den eminente Ben Danielsen. Med han på toppen har Cameron House posisjonert seg som et av Storbritannias fremste hoteller. Og vi kan trygt skrive under på at dette hotellet byr på førsteklasses kvalitet i alle ledd. 

Sjekk ut hotellet her

Høy kvalitet og lekkert design

Alt er nøye gjennomtenkt på dette hotellet. Rommene oppleves som svært estetiske og lekre, smykket med store senger, puter og sengetøy av høyeste kvalitet som gjorde at vi begge sov usedvanlig godt. Suitene kommer med inkluderte minibarer. 

Skottlands beste afternoon-tea

Hotellet har alt man kan drømme om. Det finnes flere meget gode restauranter og barer på huset. Afternoon-teen er kåret til Skottland beste, mens whiskybaren har flere av verdens beste whiskyer og alt en whisky-elsker kan drømme om!

Badeanlegget er godt tilrettelagt for de aller minste med sklier, fosser og andre leker, mens mor og far kan slappe av i boblebadet. Hotellet har også et lekkert spa som tilbyr alt av behandlinger og velvære.

Bestill overnatting her

Service utenom det vanlige

OGymmen er også veldig unik og holder veldig høy standard, både når det gjelder utstyr, timer og temperatur (noen grader lavere en normalt).

I tillegg har hotellet engasjert Dame Kathrine Grainger DBE (OL-og VM- vinner i roing) som hotellets egne sportsambassadør. Hun er også fra tid til annen involvert i hotellets aktiviteter.

Og om ikke dette er nok, har hotellet jammen med en egen kinosal som viser de beste og nyeste kinofilmene. Og joda – kinoen serverer noe godt i glasset, popkorn og alt det andre som hører en kino-opplevelse til.

Besøket på Cameron House er ekstra hyggelig takket være servicenivået og varmen som alle de ansatte utstråler.  

Fakta om Cameron House:

Pris: Hotellet har rom og suiter i alle prisklasser med de billigste rommene fra kr. 3600 per natt. Med tanke på alt hva hotellet har å by på, mener vi prisen er helt klart akseptabel. 

Standard: Cameron House leverer en veldig høy standard og kvalitet i alle ledd. Alt fra servicen, interiøret og restaurantene er av ypperste klasse. Rommene oppleves som luftig og romslige, kledd i kjent skotsk stil hvor alt av løsninger er vel gjennomtenkt. Renholdet er også svært bra. 

Frokost: Hotellfrokosten skjer på Cameron Grill som er selve hjerte av hotellet. Her får du servert alt du kan tenke deg som gjør starten på dagen komplett. Er du glutenintolerant eller veganer finnes det egne menyer.  

Passer for: Cameron House passer for alt fra barnefamilier til statsråder, kjærestepar til single som er opptatt av høy standard og komfort. Som gjest på hotellet får du mye på kjøpet: Et moderne og luksuriøst hotell, flere restauranter av topp kvalitet, et spa anlegg med eget Infiniti-basseng og et rikt aktivitetstilbud for store og små.

Andre severdigheter: Hotellet tilbyr rom og suiter i forskjellige størrelser og prisklasser. Som gjest kan du benytte deg av hotellets badeland med sklier og boblebad, topp-moderne fitness-studio/gym med egne trening-/ og spinning timer, champagne cruise på Loch Lomond, bare for å nevne noen av de mange severdighetene hotellet har å by på.

Beliggenhet: Kun 40 minutter med bil fra Glasgow (1 time 30 minutter fra Edinburgh) eller en kort flytur med hotellets sjøfly, ankommer du Cameron House som ligger helt ved vannkanten av Loch Lomond. Hotellet er omringet av flott og frodig natur, så langt øyet kan se.

Vi må konkludere med at Cameron House er at våre favoritthoteller. Ikke bare i Storbritannia, men generelt. For dette hotellet byr på en eksepsjonell god opplevelse med kvalitet i alle ledd og på alle nivåer. Skal du bare besøke ett nytt hotell i Storbritannia i år, anbefaler vi varmt et besøk på Cameron House. Det er et hotell i aller øverste divisjon.

Her kan du booke hotellovernatting

artikkelen fortsetter etter annonsen