Det ærverdige post-hotellet i Gøteborg

Post-hotell i Gøteborg? Ja, det finnes. For de fleste nordmenn er Göteborg mest kjent for Liseberg, men det er bare en av de svært mange grunnene til å besøke byen. Clarion Hotel Post er en god grunn i seg selv. Den historiske postbygningen på Drottningtorget i Göteborg er blitt forvandlet til et hotell, og det er virkelig ikke hvilket som helst hotell. Clarion Hotel Post er en perle av et luksushotell. Les også: Dra på juleshopping i Gøteborg Det åpnet i januar 2012 i det gamle posthuset som var et storslagent bygg i sin tid. De nyrestaurerte lokalene og det smakfulle interiøret gjør dette til et hotell langt utover det vanlige. Vi ser tydelig spor av postbygget i dag – blant annet at Petter Stordalen har klemt en norsk postbil på veggen til hotellet, som er en del av hotellkjeden hans, Nordic Choice Hotels.

Se hotellet i Göteborg der den knuste Posten-bilen henger.

Sosialt hotell

Målet for Clarion Hotel Post er å bli selve bildet på nye pulserende Göteborg, og selv om hotellet selv sier de er på vei kan vi si at det allerede er svært i nærheten. Sentralt plassert med alle mulige fasiliteter, er dette et moderne fritids- og konferansehotell i neoklassisk stil, tegnet av arkitektkontoret Semrén & Månsson. Men Clarion Hotel Post er mer enn god natts søvn, for hovedfokuset synes å være på det sosiale.

Se nærmere på hotellet her.

Se oversikt over Gøteborgs 10 beste hoteller hos Hotels.com!

Øst møter vest

Her er det ikke en, men hele to restauranter og to barer som tilfredsstiller alle dine behov. Skal det være sushi og rå mat, er vRå Göteborgs aller beste. Menyen er i toppklassen. Den kombinerer det beste av skandinaviske råvarer og japanske smaker. På vRå kan du nyte utsøkt mat i eksklusive men koselige omgivelser. Restauranten har en intim stemning med plass til bare 40 sittende gjester. Det lønner seg å forhåndsbestille bord. Svensk vestkyst møter amerikansk østkyst på Norda på Clarion Hotel Post byr på en helt unik restaurantopplevelse. Restauranten er unik i skandinavisk sammenheng- gjennomtenkt og sofistikert, men samtidig avslappet og trivelig. Les også: De 10 beste hotellene i Gøteborg Den verdenskjente kokken Marcus Samuelsson gir deg en kulinarisk opplevelse du aldri vil glemme. Restauranten har ingen ambisjoner om å være en gourmet restaurant, men menyen er en interessant kryss, som Chef Samuelsson selv, med inspirasjon som strekker seg fra klassisk fransk bistro gjennom skandinaviske retter til New York steakhouse og Cajun og Tex Mex matlaging. De mange smaker og stiler blandes godt, og maten er morsom og velsmakende. Vinlisten med vekt på små vinprodusenter fra Oregon er en hyggelig opplevelse.

Sjekk nærmere på hotellet her.

Ta deg en drink

The Post Bar-hotellets lobby og loungebar- bør du teste hotellets egen kaffe og eget øl. For deg som ønsker en cocktail av aller høyeste klasse, er Norda Bar, cocktailbaren som er en del av restauranten Norda, det rette stedet. Bare be de hyggelige bartenderne om å lage noe godt til deg, og vi garanterer deg at du får en drink du bare har drømt om.

Bestill deg et opphold på Clarion Hotel Post her.

Spa og basseng

Hotellet byr også på luksus og velvære i den populære Skönhetsfabriken spa og treningsstudio. Skönhetsfabriken er en topp utrustet velværeavdeling med spa og egen barbershop på hele 1 200 kvm. Her kan du unne deg en dag med skjønnhetspleie og rekreasjon, og det er både for kvinner og menn i alle aldre. I tillegg kan du nyte et utendørs svømmebasseng på taket med utsikt over vakre Göteborg. Med et hypermoderne bygg krydret med overraskelser for syn og gane, og et spektakulært takbasseng ligger alt til rette for å stemple inn på byens it-sted.

Sjekk ut Clarion Hotel Post her – sjekk priser og tilgjengelighet.

Dette er de 10 beste hotellene i Gøteborg.

Les også: 20 grunner til å reise til Gøteborg