Radisson RED Oslo Økern fyller 1 år

Radisson RED Oslo Økern kan nå juble og feire sitt første år i drift.

Det er ett år siden gjester, besøkende og nabolaget kunne glede seg over et nybygget hotell i yrende bydelsområde Økern og Løren.

Overnattingsstedet drives av Norlandia Hotel Group (NHG) og markedsføres gjennom Radisson sitt nye og urbane konsept, Radisson RED. Dette moderne og trendy hotellet er det tredje Radisson RED-hotellet i Norden. Hotellet har 204 rom, fleksible konferanseløsninger, en førsteklasses restaurant og en unik toppetasje med en fantastisk Rooftop Bar og uteservering med panoramautsikt over Oslo.

Sjekk ut hotellet her

Radisson red okern, hotell, oslo

Slik var det å overnatte på Radisson Red Oslo Økern

Høy trivselsfaktor på RED

Hotellet har en ny tilnærming med en avslappet og uformell servicestil – alle gjester skal føle seg velkommen. Siden åpningen har hotellet fått strålende anmeldelser på ulike plattformer og har blitt rangert høyt på scoringslistene.

– At hotellet er så sterkt vurdert handler mye om brandet og fasilitetene, men aller mest om menneskene våre som jobber hos oss. Mange hadde ikke hotellerfaring i det hele tatt, men med bratt læringskurve har vi tatt store steg sammen, forteller hotellets direktør Jørgen Holte.

Book overnatting her

Nabolagshotellet med den beste rooftopen

RED Rooftop Bar & Terrace i hotellets 12.etasje har også mottatt skussmål fra gjestene for dens spektakulære utsikt og atmosfære. Nabolaget med over 20.000 mennesker fordelt på de som bor og jobber på Økern og Løren har omfavnet stedet med åpne armer og gledet seg over et
«nabolagshotell» med det lille ekstra. Hotellet har siden åpning hatt arrangementer som afterworks, DJ, vernissage fra flere kunstnere og akustisk live-performance i hotellets bar og takterrasse.

– Vi har mye vi fortsatt vil utvikle og steg vi skal ta, men i dag er vi utelukkende stolte av oss selv, sier hotelldirektøren avslutningsvis.

Se flere bilder av hotellet her

Bonus: Utforsk Økern Portal

Rett ved siden av hotellet, kan man finne Økern Portal som måler hele 80 000 kvadratmeter. Med moderne kontorfasiliteter, treningssenter, spisesteder og andre tjenester. På toppen av bygget er Nord-Europas største spiselige takpark. Du finner også løpebane, treningsapparater og store arealer for dyrking av frukt, urter og grønnsaker, som gjør området attraktivt for lokale og besøkende fra inn- og utland.

Bestill overnatting her