Sommerens beste hotelltakterrasser i Norge

De 5 beste hotelltakterrassene i Norge er kåret. Hvis du ikke allerede har testet ut disse hotellene, bør du gjøre det i sommer.

Hotels.com har kåret de 5 beste hotelltakterrassene i Norge. Hvis du ikke allerede har testet ut disse hotellene, bør du gjøre det i sommer.

Thief Roof Bar, The Thief, Oslo

På taket av det trendy hotellet The Thief, finner du Thief Roof Bar. En moderne lounge-bar som dekker alle sommerlige behov. Takterrassen har utsikt over hele Oslos horisont, samt Holmenkollen. For å dekke tørsten din serverer baren nydelige og kreative cocktailer. Vil du ha noe mer mettende kan du sjekke Thief Roof Grill, hvor du kan nyte lekker grillmat mens du nyter utsikten.

Kitchen & Table, Clarion Hotel, Trondheim

Utsikten fra Clarion Hotel Trondheims takterrasse er slående. Med en dramatisk utsikt over fjorden som blir magisk i solnedgang, tilbyr Kitchen & Table-restaurant og skybar den mest spektakulære utsikten i byen. Det hele mens du slapper i hotell loungen og nyter en håndlaget cocktail eller et vidunderlig måltid fra restauranten.  

Eight Rooftop Bar, Grand Hotel, Oslo

Høyt over den kjente paradegaten Karl Johan, finner du Eight Rooftop Bar, på toppen av Oslos Grand Hotel. Dette er virkelig et sted for cocktail-connaisseuren, for her kan du finner drinker fra hele verden, så vel som nye oppfinnelser fra hotellets bartendere. Smake er imidlertid ikke alt, og stemningen på Eight Rooftop Bar skuffer heller ikke med sin sofistikerte lounge-følelse og utrolige utsikt utover Oslo.  

Norda Oslo, Clarion Hotel the Hub, Oslo

Rette ved sentralbanestasjonen i Oslo finner du Clarion Hotel the Hub, som er vert for den fantastiske takbaren Norda Oslo. Mest sin plassering i 13-etasje er du garantert at restauranten og baren dekker ditt utsiktsbehov. De dekker også smakbehovene dine, med den kjente svenske kokken Marcus Samuelsson bak en meny som gir deg nordisk mat med globale innflytelser Alt på menyen har attpåtil blitt produsert lokalt!

The Edge Skybar, Clarion Hotel the Edge, Tromsø

Et av de beste stedene i Tromsø for å ta inn byens nordiske inntrykk er på The Edge’s Skybar. Baren er den eneste skybaren i Tromsø og dens kombinasjon av utsikt, drinker og atmosfære rettferdiggjør en avstikker til den nordlige byen alene. Baren holder åpent mellom tirsdag og lørdag hele sommeren, og er det perfekte stedet å nyte kreative cocktailer med utsikt.