Stordalen åpner nytt hotell: Slik er det nye nabolagshotellet

Gamle Oslo Lysverker er pustet nytt liv i, og hotell Sommerro åpnet 1. september opp dørene for gjester fra fjernt og nært. Dette nabolagshotellet sentralt på Solli plass skal bli et hus for hele byen.

Nabolagshotellet Sommerro

Hotell med historie i veggene

Det gamle hovedkontoret til Oslo Lysverker gjøres om til byens nye samlingspunkt. Hotell Sommerro ønsker å være et inkluderende hotell ikke bare for gjestene, men også for nabolaget. Tanken er at alle skal være velkomne – gjester så vel som mannen på gata. Her kan alle som vil komme innom for en matbit, delta på konserter, arrangementer, og benytte seg av Vestkantbadet eller invitere til private selskap.

Hotellet skal være en moderne hyllest til bygget fra 1931 som forkynte hovedstaden med strøm og lys, og har som mål å videreføre den gode energien, kraften og varmen.

Hotellet åpnet 1. september 2022 . Her kan du book din overnatting.

Villa Inkognito – din private villa midt i byen

Hotellet inkluderer også det gule ambassadebygget i Inkognitogata, som nå kan bli din private villa. Villaen har 11 eksklusive rom og suiter, en dagligstue, en spisestue, bar og kjøkken, et bibliotek og et treningsrom. Den vil egne seg perfekt for private arrangementer eller hvis man vil unne seg det lille ekstra. Villaen er innredet av prisbelønte GrecoDeco og det er mye fokus på antikviteter, kunst og klassiske skandinaviske møbler.

Spennende mat, Afternoon Tea og cocktails

Hotell Sommerro har flere ulike restauranter som hver byr på unike opplevelser. Du kan for eksempel møte kollegaer og venner over frokost, brunsj og middag i Ekspediasjonshallen. Dette blir den nye nabolagsstuen der du kan nyte brasserifavoritter omgitt av en god atmosfære.

På restauranten Tak Oslo får du ferske, sesongbasserte råvarer i nordiske retter inspirert av det japanske kjøkkenet.

To søstre kan du ta en pause fra hverdagen og nye Afternoon Tea i fine omgivelser omringet av grønne vekster og naturlig lys.

Nyt Afternoon Tea i slike omgivelser.

Plah & Ahaan er en thairesturant med et todelt konsept. Plah serverer stor smaksmeny, mens Ahaan byr på gatemat og deleretter. Med autentiske smaker, stor bar og god plass til besøkende blir den thailanske restauranten en ny og spennende attraksjon på Solli Plass


Izakaya er en uformell bar der du blir servert uformell street food, og kan fylle glasset opp med godsaker. Baren ligger i 7.etasje med utsikt over det yrende nabolaget.

Møter og private events

Sommerro har åtte historiske rom tilgjengelig for privat leie. Rommene varierer i størrelse og har forskjellige fasiliteter. Du vil garantert finne et rom som imøtekommer dine behov, enten du skulle trenge skjerm, scene, lyd og lys, bar, kjøkken, kinosal, ja, her har de alt!

Velvære

Det fredede Vestkanbadet fra 1932 rommer svømmebasseng, kaldkulp, tørr badstu, infrarød badstu, seks behandlingsrom for ansikt, hår og make-up, fire behandlingsrom for høykvalitet massasjeopplevelser samt velværebutikker. Du finner også et eget basseng og tilhørende badstue på taket.

takterrase med basseng

For den treningsglade er hotellet selfølgelig utstyrt med et eget treningsrom. Det er bare å glede seg til Oslos nye nabolagshotell åpner i høst.

Book overnatting her