Strawberry kåret til beste hotellkjede i Norden

Torsdag 11. januar ble vinnerne av Grand Travel Awards 2023 offentliggjort. Strawberry tok hjem hele tre priser under årets prisutdeling.

Bilde fra navnelanseringen
Bilde fra navnelanseringen av Strawberry

2023 var et enestående år for Strawberry. Selskapet ekspanderte med 12 nye hoteller, endret navn, og introduserte mange nye partnerskap for sine medlemmer. Dette året ble Strawberry kåret til både årets hotellkjede i Norge og Norden, en anerkjennelse av den utmerkede innsatsen fra de 20 000 ansatte i Norden.

Strawberry mottok totalt tre prestisjefylte priser, inkludert Beste Hotellkjede i Norge og Norden, og Sommerro ble kåret til Beste Hotell i Norge. Sommerro, kjent for sin unike appell og popularitet blant lokale og internasjonale gjester, har bidratt til å profilere Norge internasjonalt.

Her kan du bo på Sommerro

Booke overnatting? Trykk her

I 2023 byttet selskapet navn fra Nordic Choice Hotels til Strawberry og inngikk et samarbeid med Norwegian, inkludert en felles lojalitetsplattform og digital valuta, som gir medlemmene større valgfrihet og muligheter til å samle og benytte poeng.

Petter A Stordalen, eier og grunnlegger, uttrykker entusiasme for 2024, etter å ha startet året med å vinne tre av de mest ettertraktede prisene i reiselivsbransjen.

Sjekk ut nettsidene til Strawberry her